Skip navigation


lehman25

Oferta in gauri este foarte larga in aceste zile si daca tot se deschide in curand si sezonul la Rosia Montana, multumita maimutei chitoiu, sa ne lasam gauriti in continuare caci din ce vedem prin gauri nu sunt diferente notabile intre maimutele de ieri si cele d-azi !

 

12 Comments

 1. Un nou obicei strămoșesc în românica „dragoste la cort” –distracție garantată ,să vezi pesedeii cum susțin pe liberali ,cei care până mai deunăzi se înjurau ,se umpleau de căcat regulamentar ,acum printre scrâșnituri de dinți își trimit bezele
  și fac jurăminte de iubire veșnică în fața pulimii(mă refer la zona mea care este preponderent liberală, nu din convingere ci din oportunism istoria e lungă) .Jalea e mare când le vezi candidații la diversele ciolane de parcă retardul mintal ar fi singurul criteriu de selecție, te doare mintea ,cum pula mea să votezi cu unul pe care l-ai pocni din prima, fără somație? Mă întreb ,dacă după alegeri ciolanul se va dovedi prea mic,va fi altă dixtractie?Ehei toți se dau importanți ,cu toate că cele patru clase care le-au absolvit își spun cuvântul,dar dacă îi întrebi repede ce înseamnă inițialele partidului li se împulică limba-n gură,cât despre doctrină …..mai bine lasă…………în rest cozonac cu muuuult rahat pentru fomiști !
  o apariție meteorică sunt ppdd-eii ,alte figuri triste ,care te catalogheză automat ca ciocoi dacă nu-ți expui rollsul în bătătură, ce numai amărâții își pot permite rollsuri,nu ca restul ciocoilor cu logan la poartă !
  …..în rest udemereii cu trupa lor ………pedeleii nu există::::
  În concluzie aceealeași eterne figuri care-și zic catindați ,aceeași spumă puturoasă emanață de societate,aceleași promisiuni,aceleași ospețe cu mâncare și băutură pentru labele fomiste cu mențiunea ați mâncat ați băut vedeți pe cine puneți ștampila .
  …………din mezozoicul iliescian nu am fost la vot,iar acum sunt din nou îndemnat să votez………….schimbarea………..figuri noi……………..un mod nou de a face politică……………iar eu ca un prost stau și cujet ;cu cine să votez………………………
  ai sictir în pula mea!!!

 2. Am o dilema, e taina despre a proceda sau nu intr-un anume fel. In targul in care locuiesc (desi municipiu, nu a depasit stagiul de targ), nu am practic cu cine vota, nu am incredere in absolut nimeni. Dilema este, lipsesc de la vot sau anulez votul punand stampila pe mai multi. Aveti idee ?

  • poti sa le scrii si un mesaj sincer de genul MUIE LA TOTI BA JAVRELOR!

 3. Nu esti singurul aflat in aceasta situatie. Din punctul meu de vedere nu merita sa faci un drum pentru a-ti anula votul,mai bine nu mergi si iti petreci timpul intr-un mod mai placut .

  • Asa am de gand numai ca imi este teama ca votul meu sa nu fie “mostoflocit” si dirijat in vreo directie. Pur si simplu nu am incredere in nimeni din politica romaneasca, cu atat mai putin in cei care sunt pusi in sectiile de votare…

   • si ai dreptate!
    eu zic sa-l anulezi …intr-un fel sau altul.
    eu asa voi face.
    nu pun stampila pe toti dar voi lua un marker cu mine…si ete unul din mesaje ptr mandrii hoti politicieni:
    MUIE!!!!!!!!
    😉

    • cine stie, cunoaste! 🙂 🙂 🙂

 4. hehehe
  vorbind de dileme…
  si eu am una…pe care din cele doua reziduri din poster as scuipa mai repede?
  🙂
  pe sulfii sau pe tiganu gunoier care se vrea primar in Capitala unei tari europene?

 5. Nu-i scuipa nimeni,sunt tratati cu indiferenta,lumea are alte probleme.

 6. A trecut sansa istorica de a avea o tara normala, in viata asta eu nu mai am speranta, am 50 ani astept practic sa ies cu picioarele inainte sau, sa gasesc un loc pe planeta unde sa se intample, aici in niciun caz nu vreau sa putrezesc, e prea murdar.

  • mareleurs
   nu este totul in “ei”.
   cat despre sansa…eu cred ca nu am ratat-o.ci ca inca nu a sosit momentul.
   😉

   • Da, nu este totul in ei, este si in “ceilalti” (de afara), momentul poate veni cand bojul va fi de un metru deasupra. Mai conteaza atunci ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: