Skip navigation


34 Comments

 1. da.
  votez.dar cu markerul nu cu stampila lor.
  😉

 2. Adica nu votezi !

  • cam asa.
   am de ales intre dictatura tiganeasca,un idiot cu sanatatea praf,un pdlist si…mai cativa ratati care nici nu ma obosesc sa-i memorez.
   cred totusi ca as fii votat Draganescu.daca nu fortau uslisti pulii pe robu.

 3. tu,Lehmann…ce faci?
  votezi?
  la voi iara e “vesel”….
  🙂

  • Nu. Mi-as incalca toate principiile,sa aleg o maimuta portocalie este exclus,iar cel care chipurile e in carti, e o maimuta pontista,asta la sectorul 3,iar la capitala il am pe doctor care este un fel de basescu cu ceva mai mult staif,iar restul sunt cu pliciul,in concluzie,eu nici macar nu merg sa anulez votul ! Oferta din Bucuresti este realmente o rusine !

   • voi nu puteti sa alegeti decit negoita la sectorul 3 … 🙂 asta se numeste dictatura

    rahatul ala de oprescu in ianuarie la proteste in loc sa zica ceva de interventia criminala a javrelor din jandarmerie, jegosul era deranjat de faptul ca se face haos in banctustanul lui personal numit bucuresti… l-a durut fix in cur pe japita ca eram calcati in picioare si arestati de catre securistii aia penali
    putea sa dea macar o autorizatie de manifestatie ca sa nu mai poata intra javrele in noi cu omorul
    oprescu e o jagardea la fel ca si basescu… o sa i se urce la cap si o sa vrea sa fie si presedinte pe urma iar boii o sa voteze

    p.s. nu pot sa-l las pe jagardeaua aia mafiot-securista de poteras… dar la primaria generala si la consiliu o sa scriu mare de tot MUIE la toti

 4. imi pare rau, nu am cu cine, nu-mi inspira incredere, asta e …

 5. să votez?….ce?
  “Nu sunt mari probleme, deja discuţia am avut-o cu ministrul Mediului şi problema va fi rezolvată. Cu Sulfina Barbu, întâmplător stă lângă mine la şedinţele de Guvern, aşa că avem timp să dezbatem problemele cu care ne confruntăm”, a spus Silaghi.

  Întrebat dacă vorbeşte de Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului, Ovidiu Silaghi a râs şi s-a corectat, spunând numele actualului ministru, Rovana Plumb.

  “Mă scuzaţi. Rovana Plumb”, a spus Silaghi.
  http://www.gandul.info/politica/silaghi-a-confundat-o-pe-rovana-plumb-cu-predecesoarea-sa-sulfina-barbu-9709496

  • Asta e un maghiar ascuns sub poala liberala,alt imbecil .

   • asta o fi schimbarea?să schimbi idioții cu imbecilii?

    • javre cu japite…

     stai sa vezi cite autostrazi o sa faca maimuta asta… pe hirtie cu creionul alaturi de mafia securista a asfaltangiilor

    • idioti lacomi cu imbecili flamanzi.

 6. Io am votat … că votez.

  De altfel, întotdeauna am făcut-o … şi nici acum … nu mă voi dezice … de-ale mele-ndatoriri … civice 😉

  • drept.
   votul nu este indatorire civica.
   😉

   • ???

    • pai ..nu asa scrie in Constitutie?
     art.36
     acolo se vb despre DREPT nu obligatie.
     asa inteleg eu.
     :))

     • He he … subtil ! 🙂

      Bine … ac’ma … nici io nu i-am “obligaţie” … ci “îndatorire civică” 😀

     • 🙂
      poate la tine in oras e alta poveste…(chiar nu stiu cum e la tine)

      🙂

 7. MONICA MACOVEI – PARTE ACTIVA A “RETELEI CATALIN VOICU” – IMPLICATA IN MAREA CRIMINALITATE ORGANIZATA

  (RELATIA TRAIAN BASESCU- VIKTOR BOUT- TRAFIC ARMAMENT- continuare 5)

  “Este o premiera ca s-a descoperit acest caz, altfel, eu cred ca astfel de lucruri se intampla de mult timp” afirma Monica Macovei in 9 aprilie 2010, referindu-se la “reteaua Catalin Voicu”.
  Nu doar “o intamplare”- ar trebui adaugat- dar si o “defectiune” a retelei, motiv pentru care trebuiau “opriti sa vorbeasca’, prin orice mijloace, toti cei care ar putea-o face.

  Monica Macovei omitea insa sa spuna ca afirmatia era facuta cu spaima, caci se referea si la sine, ca parte a generic numitei “retele Catalin Voicu”.
  Ca sa fie foarte clar:
  Monica Macovei este parte a (generic) numitei “retele Catalin Voicu” inca de la (foarte) inceputurile anilor 1990 cand, efectiv “peste noapte” si fara sa aiba vreun merit deosebit, ajungea, fara concurs, la propunerea procurorului-sef al Capitalei, Viorel Spanu, in pozitia de sef al Biroului de Supraveghere Cercetari Penale, Audiente si Relatii cu Presa din cadrul Procuraturii Municipiului Bucuresti- “sarind”, cel putin ciudat, treptele, din pozitia sa anterioara de procuror la Procuratura sector 1 Bucuresti.

  Pentru “meritul” de a fi “omis” rezolvarea cazurilor de mare infractionalitate aflate in directa legatura cu (generic) “reteaua Catalin Voicu”, Monica Macovei avea sa fie promovata, cu DEROGARE DE LA LEGE, in 1993, pe postul de procuror la Parchetul General de pe langa Curtea Suprema de Justitie. Pentru a ocupa acest post, conform legii, era nevoie de cel putin 15 ani vechime (conditie pe care Monica Macovei nu o indeplinea in acel moment- ea intrand in Procuratura in 1 septembrie 1982, dupa absolvirea Facultatii de Drept).
  Interesant este ca pentru promovarea Monicai Macovei- in pofida legii!- la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, procurorul general din epoca, Vasile Manea Dragulin avea sa intocmeasca o cerere care nu doar ca a fost aprobata, dar Petre Ninosu (ministrul Justitiei) avea sa si dispuna, derogatoriu, reducerea cu o treime a vechimii necesare pentru accederea in numita functie pentru Monica Macovei.

  Rolul Monicai Macovei la Parchetul General de pe langa Curtea Suprema de Justitie trebuia sa fie acelasi ca si in pozitia ocupata anterior: sa previna si/sau sa “omita” rezolvarea dosarelor de mare criminalitate in care erau implicati- sau care puteau duce la- membrii sau colaboratorii (generic) “retelei Catalin Voicu”.

  In 5 decembrie 2011, efectiv ingrozita de declaratia lui Victor Ponta anume ca, daca va castiga alegerile, va baga puterea de atunci la inchisoare pentru faradelegile comise, Monica Macovei simtea nevoia psihanalitica de a se referi din nou la “reteaua Voicu” mentionand ca este o “retea mafiota” de influentare a justitiei – adica una de judecatori si procurori corupti, pentru ca “altfel un politician nu poate trimite oameni in inchisoare”. Monica Macovei afirma ca acea retea mafiota din justitie inca mai exista.

  Ceea ce omitea sa spuna Monica Macovei este ca acea retea mafiota din procuratura si justitie era bine ancorata in “realitatea lucrurilor” cu sprijinul sau direct- si ca ea insasi era parte a ei. Desigur, acum ca om politic care – asa cum singura marturisea procedand la omisiunea elocventa – “putea trimite oameni la inchisoare”.

  Cum s-a constituit „reteaua” (a carei parte este Monica Macovei- alaturi de altii):
  A. Initiator al retelei (ale carei inceputuri se regasesc in decembrie 1989- ianuarie 1990) este generalul Dumitru Iliescu (Mitica Iliescu). In decembrie 1989 era marior de TAB-uri. In 26 decembrie 1989 a constituit o grupare militara, cu un „nucleu” de patru ofiteri MapN avand ca scop „declarat” protectia fizica a membrilor marcanti ai „noului val” politic din Romania acelui moment. (Mitica Iliescu avea sa fie seful SPP in perioada 1992-1996). Printre cei „recrutati” in decembrie 1989 ase numara si locotenentul major Gabriel Naghi (cel ce avea sa fie sef SPP in perioada 2000-2005).

  Amanunt esential in context: Inainte de 1989, Dumitru Iliescu (Mitica Iliescu)- ofiter MApN- a fost, o perioada, secretar UTC la Comitetul Politic Superior al Armatei.

  B. Catalin Voicu: in decembrie 1989 era capitan la Statul Major General al MApN. A fost „distribuit” de Mitica Iliescu (initiator al nucleului structurii de protectie a „noului val” de demnitari ai Romaniei- structura care avea sa ajunga, dupa cateva etape, in 26 iulie 1991, SPP) pe langa procurorul general al Romaniei. Sarcina sa (primita de la capul, vizibil, retelei- Mitica Iliescu) a fost de a-si consolida relatiile cu procurori si judecatori – profitand de pozitiile ocupate- si de a crea o retea, la acel nivel, prin care sa fie acoperite viitoarele operatiuni de criminalitate organizata. Reteaua trebuia extinsa cu noi membri (din zona mentionata) dispusi sa coopereze. Pe de alta parte, trebuiau eliminati din structuri oamenii incomozi sau necooperanti.

  Cum a ajuns „parte a retelei” Monica Macovei:
  Tatal Monicai Macovei- Vasile Gherghescu – a fost colonel si instructor la Sectia Militara si Probleme de Justitie- sector MAI- a CC al PCR, unde l-a cunoscut foarte bine pe Mitica Iliescu.

  Promovarile nejustificate (una dintre ele, cu derogarea de la lege) ale Monicai Macovei dupa decembrie 1989 au la baza “recomandarea” lui Catalin Voicu (avand influenta data fiind pozitia sa la Procuratura General;a)- care, la randul sau, fusese informat asupra numelui Monicai Macovei de catre Mitica Iliescu (in urma garantiilor date de vechea sa relatie cu tatal Monicai Macovei).

  Monica Macovei a devenit, astfel, cu buna stiinta, parte a (generic) “retelei Voicu” care a protejat marea criminalitate organizata in Romania (si traficul tigari- armament).

  Sincopa Cochinescu:

  In 27 august 1996 Nicolae Cochinescu ajungea procuror general al Parchetului General de pe lângă Curtea Supremă de Justitie.
  A fost o „sincopa de influenta” a ‚retei Voicu” (Nicolae Cochinescu nefiind parte a acesteia si nesupunandu-i-se).
  In urma unui control al activitatii procuroarei Monica Macovei s-a scos la iveala faptul ca aceasta avea nesolutionate aproape 200 de dosare- dintre care, multe, referitoare la marea criminalitate organizata (este inutil de mentionat faptul ca aveau legatura cu „reteaua Voicu”, unele conducand chiar periculos de aproape, la traficul de armament- deci la Traian Basescu si la relatia cu Viktor Bout). In urma acestei constatari, Monica Macovei a trebuit sa paraseasca procuratura (in 1997 a devenit avocat- sustinand interesele marii criminalitati organizate, asa cum am aratat, punctual, in textele postate anterior).

  (Un comentariu: o parere larg impartasita este ca Nicolae Cochinescu a aflat de implicarea Monicai Macovei in marea criminalitate organizata- pe care o acoperea in calitatea sa de procuror la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie- dar a ezitat sa afirme public acest lucru pentru a nu intina imaginea institutiei.
  Opinie personala: a gresit).

  In august 1997, „reteaua” a reactionat impotriva lui Cochinescu si, prin intermediul lui Valeriu Stoica (parte a „retelei”, ca si Monica Macovei)- mai exact in urma unui raport intocmit de acesta in calitate de ministru al Justitiei – Nicolae Cochinescu a fost eliberat din functie. In locul sau a fost numit Sorin Moisescu- acesta neridicand probleme din perspectiva ‚retelei” (nici a lui Traian Basescu, ministru al Transporturilor, in epoca – „cap de pod” si parte activa a traficului de armament, in colaborare cu Viktor Bout).

  Anul 1997- activitatea retelei continua (beneficiind si de protectia lui Traian Basescu):

  In 5 februarie 1997, Dumitru (Mitica) Iliescu este trecut in rezerva cu gradul de general de divizie (avea sa fie reactivat- dar asta tine de o alta parte a dezvaluirilor).
  In locul sau avea sa fie numit, sef la SPP, Nicu Anghel (la randul sau, parte a „retelei”).

  Mitica Iliescu, impreuna cu fostul adjunct al SPP, Gheorghe Aradavoaice, avea sa infiinteze, in 1997, Grupul International de Protectie si Paza (GIPP) cu fonduri furnizate de Adrian Costea (personaj care a declansat un celebru scandal, anchetat de o comisie rogatorie; GIPP a ajuns in atentia acestei comisii).
  GIPP a fost implicat in operatiuni de mare criminalitate organizata (de exemplu, in Tigareta II- am detaliat in postari precedente).

  Monica Macovei- avocat in epoca (oficial, avocat al uneia dintre formele implicate, in mod dovedit, in operatiuni de criminalitate transfriontaliera, trafic tigari- armament) s-a ocupat de mistificarea documentelor si stergerea urmelor acestor operatiuni, colaborand foarte strans cu GIPP.

  (va urma)

 8. eu nu inteleg de ce USL care are majoritate in parlament(????barem asa se crede) nu o schimba pe vaca aia anastase din fruntea lor???

  • Impedimente ce ţin de Regulamentul Camerei, cred.

   Plus că toţi uslaşii sunt concentraţi pe locale acum. O victorie zdrobitoare la locale … va avea efect de domino 😉

 9. LEHMANE, eu nu te mai inteleg !!! De ce nu votezi ??? Poti vota si in ,,alb”, adica nu pui stampila pe nimeni si le bagi in urna, ca ala nu-i vot anulat !!!
  Daca te duci si scrii pe buletin ,,Baga-mi-as pula in gura voastra de tilhari”, atunci il anuleaza automat !!!

 10. Cam mare neimplicare domniilor voastre in politica locala!
  Credeam ca sunteti ceva mai optimisti,in nici un caz asa de sceptici.Sa inteleg ca iar v-au furat astia idealurile?
  Macar acum nu mai este Basescu de vina!Sau este?

 11. @moarte javrei
  daca tot ai fost batut si arestat de instrumentele odioase ale Reactiunii,macar poti beneficia de o pensie de victima a Dictaturii.Te-ai gandint la treaba asta,mai ales ca Ponta al tau da din nou drumul la recompense pentru revolutionari?

  • nepoate tu ca sa intri in discutie trebuie sa fii reevaluat… pt asta trebuie sa strigi in gura mare: “SA MOARA SEFUL MEU SUPREM JAVRA SECURISTA basescu IN CHINURI IMPREUNA CU ADJUNCTUL SAU ungureanu”

   :)… cum mai e pe la securitate… merge treaba?!
   eu aveam pretentii la voi la securitate acolo dar dupa ce ati ajuns sa scoateti papagali gen ungureanu sau cacaciosi precum nicusor dan si cretinelul al de la noua republica securista incep sa va reevaluez in minus capacitatile intelectuale… undeva pe la sub zero.
   – voi n-ati vazut ca sarmanul papagal ungureanu e un pic mai mult dus rau cu sorcova?! 🙂
   – si pe urma veniti cu bufoni gen nicusor

   nu inteleg totusi de ce esti suparat pe pontac pt ca e tot al vostru, cel putin la vitele alea securiste de la scoala de militie din jandarmerie nu s-a miscat nimeni… maiorul gogu e tot la datorie in folosul cetatenilor securisti de bine precum mataluta

 12. Da’ tu al cui esti mai flacaule ???

  • el?
   pai el e din piesa:harca,chiorul si piticul.cred ca era dublura piticului.
   🙂
   🙂
   🙂

 13. @kn
  esti amuzant ca mai intotdeauna!Tu esti destul de echilibrat in general si ai si o doza de cinism si ironie.
  Lasand complimentele la o parte,de unde vine la voi scepticismul asta?Simtiti cum PSD-ul incepe jocul dublu sau sunt alte cauze?

  • scepticismul ?
   eu cred ca este ratio.

  • de ex: daca as fii din Baia Mare as vota Chereches.

 14. Tu esti ala cu unguroaica aia nesatula ??? Cu Krisztina ???

  • 🙂
   🙂
   🙂
   🙂
   sora diesel???
   taman ce ne lipsea aici pe blog…
   🙂
   🙂
   🙂
   🙂

   • Imi pare cunoscut stilul !!! Parca il cheama Marian pe futalaul Krisztinei, care pare-mi-se e profesoressa la o iskola din Ungaria !!! 🙂
    Mariane !!! Ba !!! Mai esti cu Krisztina ??? Sau te-a lasat ??? 🙂


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: