Skip navigation


lehman25

Foarte interesanta si pe cat se poate de perfida miscarea IMBECILULUI ! Pe un fond de naucire al noilor ministrii,uimiti si ei de demnitatile primite peste noapte,javrele marinarului ataca diversele lucrari pompoase si cu certitune mincinoase. Doctorul ponta, mos mang, actorul merelor rosii,madam de la universitate xerox,rand pe rand au parasit barca sparta a guvernarii creand sentimentul ca in baza lucrarilor copy/paste, sta profesionalismul ministrilor din vitrina uselista . In fapt prin aceasta miscare corecta pe fond daca eram vorbitori de flamanda sau de ce nu, de germana, nu mai discutam de furaciunile bandei portocalii, nu vedem catuse si nu vedem in general nimic care sa ne faca sa credem ca intr-adevar ceva s-a schimbat. Nu am auzit niciodata comentarii sau demisii,vis-a-vis de cele 3 (trei) facultati facute de branconier imediat dupa ce si-a luat bacu` la 24 de ani! Nu am auzit nimic de studiile borfetei, ca sa nu mai zic  de studiile imbecilei de EBA si exemplele ar putea continua. Atat timp cat aceste inalte demnitati,oricum golite de substanta atat timp cat camatarii FMI fac legea in acest tinut, si studiile mai mult sau mai putin sunt plagiate de la indivizi care si ei au plagiat de la altii,si ele nu sunt o conditie stipulata de lege ce oricum nu se respecta, e un doar un ultim fum aruncat din Cotroceni in slaba-i speranta ca scapa de zeghe. In rest ponta e un imbecil de tip ungurean si dispretul afisat dis de dimineata fata de propriul doctorat confirma imbecilitatea de care-l suspectam inca din 2009 cand era supus boc !

10 Comments

 1. Deh … Ponta face şi el … cît îl ajută fruntea aia a lui … de nomenclaturist chinez (Pon Ta) 🙂

  Oricum … faptul că-l caută la ouă … pe Videanu … mi se pare … salutar 😉

 2. ehei pontacul când era mic s fost scos din troaca porcilor de tanti Aurora,tocmai în PÂRTeștii de sus ,mă întreb în BĂSeștii de jos cine îl va mai scoate din troacă ,sau îl vor mânca porcii ?
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ea-l-a-scos-pe-victor-ponta-din-troaca-porcilor-399360.html

  • He he … nenea ăla … ajuns viceprimar … cum i-a dat el … un şut în cur … lu’ Ponta copchilu’ 🙂

 3. Buna seara domnilor!
  Daca v-as spune din surse sigure ca infantilul Ponta a fost bagat la inaintare,in falcile lui Base,tocmai de “cei batrani” din PSD,ca sa fie tocat marunt si desfiintat,ati putea crede?
  Nu uitati afirmatiile mai vechi facute de Ponta la adresa dinozaurilor din PSD!
  Nu uitati ca Adrian Nastase stia foarte bine ce scrie in doctoratul lui Ponta!
  PS-Antonescu este doar o victima colaterala,habar nu avea ce studii inalte are Tonta!Acum il apara,dar in scurt timp va face pasul inapoi.

 4. La romanica politica se invarte cum invarte porcul dovleacul. Niste hahalere, cioflingari, boccii, cretinoizi, etc.

 5. MONICAI MACOVEI, COMPLICE LA ASASINAREA OFITERUL ACOPERIT SRI SORIN CRIVAT , CU SCOPUL STERGERII URMELOR DOSARULUI “ARMAMENTUL” SI UNOR PROBE DIN “TIGARETA II”

  (TRAIAN BASESCU- VIKTOR BOUT- TRAFIC ARMAMENT- continuare 8)

  In baza probelor trimise de Consiliului de Securitate al ONU, in martie 2002- cand Adrian Nastase era prim ministru- procurorul general, din epoca, al Romaniei a dispus inceperea unei anchete legate de traficul de armament, derulat pe teritoriul Romaniei in perioada 1997-1999. In dosar erau implicate (printre altii) generalul Constantin Degeratu, Traian Basescu (in calitate de ministru al Transporturilor), Viktor Bout si altii (exista si o Anexa la care ma voi referi). Traficul de armament se desfasurase cu implicarea unor firme (tigari- armament) “reprezentate” legal de Monica Macovei (in calitate de avocat si de falsificator de documente).
  La sfarsitul anuluii 2004 dosarul era aproape finalizat- trebuind sa isi urmeze cursul.
  O “secventa” esentiala a traficului de armament in perioda 1998-1999 fusese facuta cu fructuoasa colaborare Traian Basescu- Viktor Bout- Omar Hayssam, cu implicarea generalului Degeratu. Mai exact, in calitate de sef al Statului Major General al Armatei, generalul Degeratu fusese cel care autorizase acordul de survol si aterizare pentru rachetele Arsenalului Armatei, exportate de Omar Hayssam (intr-o tara supusa embargoului international. Autorizare transmisa Statului Major al Fortelor Aeriene, prin intermediul biroului Acorduri si relatii internationale, aflata in subordinea directa a sefului Statului Major General.
  Dupa ce Basescu a ajuns la Cotroceni, Dosarul penal “Armamentul” s-a transformat, in Strict Secret de Importanta Deosebita (SSID), primind ulterior nr. 628/D/P/2005. Monica Macovei, numita ministru al Justitiei a avut sarcina de a modifica legislatia astfel incat sa procurorii sa fie subordinate politic (in acest sens modificandu-se abuziv legislatia europeana adoptata in timpul guvernarii Nastase).

  Sorin Crivat, (formal) seful Documentelor Clasificate din OPSPI, a pus la dispozitia procurorilor DIICOT, in 2005, toate dovezile ce au stat la baza intocmirii Dosarului penal 628/D/P/ 2005 (dosarul “Armamentul”).
  Conform celor prezentate de Sorin Crivat legat de Traian Basescu (citez) “pe timpul mandatelor de ministru al Transporturilor, a dezvoltat si intretinut, impreuna cu cetateanul rus Bout Viktor, cunoscut ca dealer de armament in zonele de conflict international supuse embargoului ONU si NATO, reteaua de trafic ilegal cu armament atit de provenienta autohtona, cat si straina”. Dosarul a fost secretizat sin u si-a mai urmat cursul.
  In urma insistentelor de a se da curs dosarului, Sorin Crivat a fost acuzat, fals- cu implicarea Monicai Macovei – printr-un denunt suspect, de trafic de influenta si de primirea sumei de 30.000 de euro ca mita, in calitate de fost sef al Corpului de Control al ministrului Integrarii si sef al structurii de securitate al OPSPI din MEC. Mita nu a fost dovenita niciodata, dar Sorin Crivat a fost retinut si incarcerat in Penitenciarul Codlea in 21 decembrie 2006, urmare a presiunii procurorilor, la ordinul Monicai Macovei (Traian Basescu fiind, desigur, in cunostinta de cauza). .
  Arestarea abuziva si falsele acuzatii aduse lui Sorin Crivat, cu mijlocirea Monicai Macovei, au fost generate de spaima ca marturia acestuia ar f fost credibila- cu atat mai mult cu cat Sorin Crivat era ofiter operativ acoperit SRI, sub criptonimul POPESCU MIHAI (dupa cum reiese din adresa pe care Sorin Crivat i-a trimis-o din Penitenciarul Codlea, in 18 ianuarie 2006, sefului SRI George Maior).
  Sorin Crivat participase la misiuni in tari africane de unde culesese date si informatii legate de reteaua infractionala privitoare la afaceri petroliere si trafic de armament in care erau implicate numele grele din spectrul politic din Romania- inclusiv Traian Basescu.

  In 26 martie 2007 (cu o zi inaintea termenului de judecata din 27 martie 2006- cand Sorin Crivat amenintase ca va declara, public, tot ce stie) ofiterul acoperit SRI a fost asasinat in Penitenciarul Codlea.

  Din nefericire pentru Traian Basescu, Monica Macovei – si “colaboratorii” penali ai acesteia in materie de mare criminalitate organizata, reteaua Dumitru Iliescu- Catalin Voicu – de la locuinta lui Sorin Crivat a fost ridicat un laptop continand date/ documente criptate, referitoare la dosarul “Armamentul” si la o Anexa a acestuia, care elucideaza operatiunea de criminalitate organizata “Tigareta II”. Acestea au fost decriptate.

  Anexa S-207 (care, se pare, a constituit motivul asasinarii lui Sorin Crivat – in aceasta regasindu-se nume si date legate de cei implicate in traficul tigari- armament “Tigareta II”, in care este implicata si Monica Macovei) contine date din registrul de vizitatori la U.M. 0313-SPP.
  Conform documentului:
  “In ziua de 01.04.1998 (cu doua saptamini inainte de “Tigareta 2” n.A.), la orele pranzului, la SPP au sosit Traian Basescu si urmatorii: Duma Claudiu Octavian (Legitimatie SRI, seria DO nr. 0271/01.09.1995), Bojoga Dan (Legitimatie SRI, seria BO nr. 0322/01.09.1995), Molnar Dorel (Legitimatie SRI, seria MO nr. 0459/01.09.1993), Albu Cristina Dorina (tot ofiter SRI) si Radu Gheorghe Catalin (ofiter acoperit SRI – Legitimatie acces Aeroport International Otopeni, seria B, nr. R265005). Prezenta zilnica, timp de aproape o saptamana, pret de cateva ore, a celor mai sus mentionati indica familiarizarea cu un anume gen de activitate si punerea la punct a unui plan de cooperare intre ofiterii (oficiali si acoperiti) ai SRI si cei ai SPP, in vederea indeplinirii unei misiuni. Ofiterii SRI erau subordonatii colonelul Ioan Rusan – seful Diviziunii Filaj a SRI- unitatea respectiva primind si executand misiuni de sprijinire a SPP (serviciul sau fiind subordonat direct, pe durata operatiunii, generalului de brigada Mihai Stan – loctiitorul directorului SPP pentru Siguranta si Protectie Informativa, fostul loctiitor al lui Virgil Magureanu destituit pentru neglijenta in Cazul Berevoiesti), alaturi de ofiteri din filajul MApN (subordonat Directiei Informatii Militare), prezenti si ei in operatiunea din noaptea de 16/17.04.1998. Misiunile SRI se limitau la contrafilaj in afara Bazei 90 Transport Aerian Otopeni, in timp ce, din interiorul acesteia, contrafilajul era realizat de DIA. Asadar, pentru a patrunde in Baza 90, ofiterii SRI aveau nevoie de ofiteri DIA. In acest sens, incepind din data de 03.04.1998, in acelasi Registru de Intrare la SPP, grupului de la SRI i s-a alaturat si lt-col. MApN Radici Francisc (legitimat cu B.I., seria BD nr. 241548 ), seful Compartimentului Filaj din DIA”
  (“Coincident”, dupa ce Traian Basescu a ajuns la Cotroceni, in urma prezidentialelor din 2004, Francisc Radici a fost avansat la gradul de general si numit sef al Directiei de Informatii a Armatei. Subliniez, ca fiind esential, ca, in decembrie 2004, in pofida faptului ca Adrian Nastase castigase prezidentialele, Traian Basescu a fost proclamat invingator – si cu “cooperarea” unor personaje foarte “ciudate” din zona politica, asociabile cu Dumitru Iliescu, Catalin Voicu, Monica Macovei si, nu in ultima instanta, cu Traian Basescu; asocierea se face „transpartinic” pe operatiuni necurate si are legatura cu traficul de armament).
  Potrivit Anexei S-207, “acest tip de cooperare era solicitata de MApN numai in cazul transporturilor speciale avind ca marfa arme romanesti destinate zonelor de conflict militar supus embargoului international”.

  P.S.
  Nu trebuie sa fie cineva foarte perspicace pentru a realiza ca, pe fond, intre situatia lui Sorin Crivat (bagat in inchisoare nevinovat) si presiunile asupra lui Adrian Nastase (pentru a fi incarcerat in urma unei false vinovatii- falsul procurorilor fiind evident) exista o izbitoare asemanare.
  Sa mai amintesc faptul ca dosarul “Armamentul” (cu Anexa S-207, legata de “Tigareta II”- Anexa provocand mari tulburari celor mentionati in ea) a fost finalizat in perioada in care Adrian Nastase era prim ministru- dosarul trebuind doar sa-si urmeze cursul in 2005, cand, sub patronajul lui Traian Basescu si cu complicitatea Monicai Macovei- specifica criminalitatii organizate- dosarul a fost secretizat?

  (va urma)

 6. Atacarea problemei pe fond NU ESTE DORITA DE ROMANI: sa nu uitam ca 99% din vajnicii tineri “realizati” din Romania au la baza activitatii diplome (mai multe decat ani de viata, in general…) obtinute fix pe acelasi calapod. In spatele lor se afla famiglii “realizate” pe acelasi sistem.

  Udrea si compania sunt incadrate de propaganda aparatului represiv la “asta e, bravo ei ca s-a descurcat! Orice s-ar zice, e data dracului! Taiati, doamna, in carne vie, ca asa se face treaba!” iar de la Ponta si compania se va cere imposibilul.

  Sa remarcam cati AGENTI DE INFLUENTA au serviciile “secrete” romanesti in Occident, in cele mai variate zone de activitate! Toti acesti MERCENARI sunt remunerati generos pe seama suferintei si destinului marii masse a cetatenilor, tinuti in jeg si mizerie de Ev Mediu, indoctrinati sa “se descurce” si sa se inmulteasca cu orice pret pentru a servi drept carne de jug structurilor teroriste care au ocupat Romania din 23 august ’44!

  • Raicu Gheorghe, hingher la Bucov, asta mi-a aruncat in fata cand i-am atras atentia asupra faptului ca actiunile lor sunt INFRACTIUNI: “Ce diploma ai? Arata diploma sau taci din gura!” Seful lui, Dragos Rusu Florin, asa-zis “medic” si vanatoras “viteaz”, si-a facut facultatea in odioasa FMVB cu cate 100-120Euro/examen, iar ei au nerusinarea sa imi ceara mie “diplome”?!

   MA CAC PE SISTEMUL DE INVATAMANT DIN ROMANIA!

   MI-AM DAT FOC DIPLOMEI DE BACALAUREAT! Nu am nevoie de atestari din partea statului terorist roman, un stat ILEGAL!

   MORI, ROMANIA, ORIUNDE TE-AI AFLA!

 7. Dom-le, am folosit şi io o poză semnată Bendis. Nu ştiu de un’ să zic c-am luat-o şi nici nu vreau s-apar şi io cu f’o acuzaţie de… plagiat! 😆


One Trackback/Pingback

 1. […] Nu am auzit nimic de studiile borfetei, ca sa nu mai zic  de studiile imbecilei de EBA si exemplele… […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: