Skip navigation


12 Comments

 1. curva asta ordinara trebuie data la porci infometati nu impuscata

 2. ,,, eu recomand DUM — DUM ,,,

 3. ….muie…cu …AKM-ul ?
  să le fie de bine!!!

 4. Io sunt simpatizant liberal. O ştiţi şi voi, dragilor … şi-o mai ştiu şi cei ce mai citesc pe-aici. De aceea mai dau cîte-o raşpă … amicală … pesediştilor … şi mai reacţionez întîrziat … la cîte una … mai negîndită … de-a liberalilor.

  Uite, însă, că am auzit una … din curtea liberalilor … pe care n-o aud prima dată … ca fenomen: lipsa de grijă a conducerii centrale … faţă de membrii şi conducătorii de organizaţii … din teritoriu. Ori, este ştiut … nici un conducător de armate … nu este victorios … dacă neglijează starea oamenilor săi … de la “talpa” oştirii.

  Faza despre care am auzit … este din zona Moldovei … mai exact din Bîrlad. Îl ştiţi … orăşelul care a uimit o Românie … cu vigoarea şi amploarea protestului de stradă … împotriva metodei de exploatare … prin fracturare … a gazelor de şist. Şef peste organizaţia zonală Vaslui … mai mult sau mai puţin formal … este nenea Cristian David … născut Troacă … cel care prin mila lu Tări … şi osîrdia socrului său, Mihail Vlasov … a fost ministru de interne … în anii 2007, 2008.

  Ce-a făcut nenea ăsta … David ? Păi şi-a adus o “pupilă” … taman de prin judeţul Vîlcea … şi încearcă s-o impună în organizaţia Bîrlad … în detrimentul liderilor locali … ce şi-au rupt spatele la locale … şi în special … a lui Dumitru Boroş, candidatul liberal la Primăria Bîrlad … ce a cheltuit miliarde … din buzunarul propriu … pentru campania partidului în zonă.

  Mie mi se pare ciudat … şi prostesc … ca PNL-ul … să nu înveţe ‘nic … din prostia băsăului … de a-şi promova pizdulicile … în funcţii de conducere … în detrimentul membrilor de partid … valoroşi … şi devotaţi cauzei partidului.

  De asta m-am obosit să scriu pe-aici … fin’că mă gîndesc … că nenea Crin … nu ştie de puciul pus la cale … pentru ziua de mîine … de oamenii lui Cristian David … puci care i-ar putea exploda în faţă … chiar lu nenea Crin … fin’că s-a văzut … că bîrlădenii … în general s-au cam săturat … să le fie ignorate of-urile … de către cei de la centru 😉

 5. intrebare:
  a aparut cumva basarica?
  🙂

 6. Nu, din pacate nu stiu nimic despre el ! Asa ca iti mananci viata tot cu mine 🙂

 7. Daca mai apare p-aici ,,Nepot mic”, sa stiti ca de fapt este Krisztina, arzoaica unguroaica, futurista lui Marian !!!
  Anu’ trecut, aparea p-aici ca ,,Sora Diesel” cind ea, cind Marian, futuristul ei !!! Ea e !!!

  • ….. corect , e “sora UDMR” , jegosul , e cu mult mai mult tupeu , iar postarile ei sunt de prea bun simt fata de cele ale cretinului masturbator .


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: