Skip navigation


“Daca nu sunteti demis in urma referendului,eu Crin Antonescu,ma retrag definitiv din viata politica !!!!!”

lehman25

Am fost in repetate randuri acuzat de prozelitism pro Crin,unii au afirmat chiar ca sunt pe un stat de plata,insa indiferent de cate murdarii trebuie sa suport de la acesti bipezi marlani,un lucru imi este clar,Romania in acesti 23 de ani,nu a avut un asemenea personaj politic. E absolut fabulos ! Am aparut pe acest blog in urma unei invitatii facute de Basarica si ii multumesc si cu aceasta ocazie si la modul cel mai cinstit pe mine jegu` de Constanta chiar nu ma intereseaza,este unul din multii securisti care a supravietuit revolutiei si care sa descurcat ulterior de minune,profitand de prostia multor concetateni,insa daca acest referundum il repune in scaun si Crin se retrage, ma opresc si eu din a mai posta.In fond daca chiar asta isi doresc romanii ce rost mai are sa urlu la luna,sa traiasca si sa moara fiecare dupa cum il duce votul !

43 Comments

 1. da.
  Crin Antonescu….
  foarte buna adresa babei merkel….foarte buna lectia de istorie.
  Partidul National Liberal….
  corect.

 2. lehman25, fiecare pasare pe limba ei piere. Nutresc speranta ca poporul nu poate fi atat de imbecil incat sa am surpriza de ma face ca in ultima parte a vietii sa imi doresc a muri pe meleaguri straine.

  • E absolut corect, ne luam fiecare viata pe cont propriu.

 3. Da-da … Crin a fost în vervă … simte briza istoriei … care e mult mai puternică … decît băşinile preşului … trase cînd iese din sală 🙂

 4. eu nu cred ca va castiga.
  la referendum ma refer…
  ps
  elvis saftoiu este sef la tvr?
  daca da si nu va trada alianta,inca un dezavantaj ptr chioru.

 5. Dacă iese votul în parlament, poporul ştie ce vrea ! ( Am o cuşcă specială ! ……..http://1.bp.blogspot.com/-PFz2s6C4Olc/T_cc9imGUXI/AAAAAAAAM-4/aGX3FbuTfxY/s1600/Cusca+Elena+Udrea.jpg )

 6. Crin ar trebui să se ducă la Cotro … numa’ după ce o trupă anti-tero … profesionistă şi de încredre … verifică tot-tot … să nu-i planteze băsău’ … camere video … microfoane … căpuşe cu poloniu etc 😉

  • hai mai!
   🙂
   🙂
   🙂
   🙂
   la asta nu m-am gandit!!!!
   🙂

   • Păi, mister rectal unguent … ce crezi c-a păzit … zilele astea ?! Fin’că nu are nici o şansă … la prezidenţiale … dacă Antonescu e în viaţă 😉

    • 😦
     este o posibilitate.
     este un mod indragit de cei infectati cu puterea…
     😦

  • Asta este o treaba serioasa de care trebuie sa se ocupe o institutie serioasa.

  • Ion Rus , fostul si actualul ministru de interne in 2004 a fost otravit si nu numai el cand a vrut sa faca ordine in portul Constanta , a scapat in urma unui tratament facut intr-o clinica din Viena. Remarca facuta de tine este O.K.

   • Emile
    ai vazut ce se incoarda materia fecala aka boc?
    vom castiga la referendum!
    🙂
    🙂
    🙂
    piticul ala chiar merita muie!

    • Boc o sa ia muie si la propiu si la figurat , mai stii poate va fi coleg de celula cu base si o sa si-o traga reciproc.

   • 😉

 7. ” A IESIT AFARA JAVRA ORDINARA!!!!!!!”.
  (acum e in curte…urmeaza sa fie scos cu suturi in curul ala uscat in strada)

 8. He he, mie mi-a plăcut de unguri … cum au votat ei … palmat 🙂

 9. Imi doresc sa aiba parte de o justitie dreapta !

 10. Ole, ole, olie … lu Băsescu … 256 … i-au dat muie 🙂

 11. fascinante comentarii . pacat insa de faptul ca nu ne schimbam mentalitatea . jos base sus antonescu … nu ca e mai bun ci pentru schimbare . se pare ca lectiile istoriei interbelice au fost predate de crin …asta e …

  • Io bag sama ca tu ai ceva tente portocalii , nu-ti dau muie acum dar mi-ai dat o idee , am sa intru pe niste bloguri basiste sa ii ” felicitez “

 12. Cat tupeu poate avea imbecilul, a sesizat ccr de conflict intre el si parlament, pe de o parte este ok, mai face sa creasca numarul celor care vor vota la referendum demiterea.

 13. Pe 29 iulie sa iesim cu totii sa-i dam o mare muie chiorului ! Poate dupa 29….vom auzii si de arestarea si incarcerarea jigodiiei pe cel putin 100 de ani ! DOAMNE AJUTA-NE !!!

 14. mister unguent rectal a dus rau.
  the boy are probleme…
  ia vedeti ce zice:
  “politica se poate face si cu ALTE mijloace”.
  nu stiu din ce context este declaratia,dar e tampita.
  cum ar venii ,noi nu stim prin ce mijloace face el politica?

  • Sa stii ca politica se poate face folosind metode mafiote , i-a iesit porumbelul din cauza nervilor pe care ii are , base fiind suspendat , urmeaza ca noi sa validam hotararea parlamentului. Mafiotii astia portocalii sunt in stare sa calce si pe cadavrele parintilor numai sa le fie lor bine ASA ca trebuie bagati cat mai repede la Bulau .

 15. He he … hoţu’ … la vot … de hoţi se teme … iaca, cere să fie inseriate … buletinele de vot 😉

 16. He he, cică el nu se ţine de … scaun ! Păi, îl cred … fin’că … observ … are scaunu’ … din ce în ce mai moale 🙂

 17. in ultimul timp,el tot da atac la ponta.
  ponta in schimb se apara cumva slab cu jumate de gura…
  acum i-l face mincinos.
  e ceva mai mult decat minciuni cu cine merge la consiliu…
  nu stiu.ceva urat se petrece intre cei doi.

 18. cred ca nici nu a pomenit de Crin in seara asta.
  si dupa cum stim noi,Crin e tartorele suspendarii…
  si el nimic.tot cu ponta.

  • Pentru ca piratul stie .. si e constient in mintea aia a lui imbalsamata cu tzuica de pruna … ca pierde numai daca pomeneste numele lui Crin.
   In fine, am si eu Presedintele meu :))
   Hai Crin!

 19. dragă stolo a apărut din nou chișat în freză ,usturoi n-a mâncat gura nu-i miroase ,zîce apăsat că mandatul său e fix de 5 ani,ia mă un mandat fix de 50 de ani ….la mititica așa să-ți ajungă !!

 20. Da e adevărat poporul ăsta e generator de multe gunoaie și de multă prostie pe metru pătrat.Jegurile băsiste se agită teribil zilele astea,acum li s-a umblat puțin la momițe și urlă ca din gură de șarpe,ehei dar când se taie definitiv ombilicul care-i alimentează ,mă întreb a doua zi cere vor mai recunoaște că au fost iubitori de dos și sugători de os bășhit,care vor schimba barca,care se vor revopsi,câți vor mai rămăne?așa că din timp pentru a evita o poluare în masă cu gunoaie băshite ,tot de la popor jegul are răspunsul neaoș românesc

  P.S: am avut o oarecare reținere dar tupeul , mârlănia și obrăznicia personajului trebuie răsplătite cu aceeași monedă…..auzi cu ochi blânzi și umezi (discurs parlament)……mizerabilule!!!

 21. Hai, măi, deja aflu că s-a dat startu’ … la festivalu’ de slogane electorale … ş’iaca, hop şi io cu unu’:

  Băsescu, fii gata de plecare
  ‘Că’n august lucrezi pe mare
  Dar cată’ţi navă, mercenare
  ‘Că România FLOTĂ n’are !

  😉

 22. Aceste 30 zile pana la referendul vor fi pline de intoxicari ale STS a celor din OTPDL precum si aparitii de “dosare” ,dar indiferent de zbaterea chiorului ,eu nu-l mai votez

 23. O să displic acum o chestiune … care-i de bază, văd … în apărarea băsăului: cum că el n-are fapte … la activ … ci doar “declaraţii” … cuvinte, adecă … ce s-ar circumscrie dreptului său legitim … la opinie.

  Lucrurile nu stau deloc aşa.

  În primul rînd, prin natura sa, funcţia de preşedinte se exprimă … în primul rînd … prin declaraţii. Deci, pentru un preşedinte … declaraţiile sunt fapte.

  În al doilea rînd, în Codul Penal … există o multitudine de fapte penale … care se comit prin cuvinte şi/sau declaraţii: pornind de la falsul în declaraţii … continuînd cu ultrajul (inclusiv ultrjul contra bunelor moravuri) … şi ajungînd la trădarea prin transmiterea de secrete. Cuvîntul poate … deci … să fie, foarte bine … o faptă penală … la fel ca alte gesturi sau fapte fizice.

  În al treilea rînd, băsău’ şi-a construit un stil … de a pregăti ambuscade judiciare … folosind cozile de topor din DNA … împotriva opozanţilor … dar şi a pedeilor … ori aliaţilor … mai nărăvaşi. Pe rînd, pesedişti (NIcolescu) … pedişti (Pinalti) … sau udemerişti (Borbely)… au fost chemaţi la DNA … anchetaţi şi reţinuţi … şi au înţeles că … dacă nu-l asculţi pe băsău … te caută DNA la rozetă 🙂 Ei, bine, după ce dai astfel de exemple grăitoare … că eşti capabil de represalii … cîând faci “declaraţii” … în care exprimi “opinii” critice … urechile sunt ciulite … iar voinţele – încovoiate. În acest fel, declaraţiile devin … practic … ameninţări … cu atît mai neliniştitoare … cu cît nu sunt “pe faţă”. De aici vine şi frica de băsău’ … o frică paralizantă … pe care el o foloseşte ca pe un bici … cu care mînă boii … în care a transformat mulţi politicieni români.

  În sfîrşit, nu a făcut doar “declaraţii” … ci şi fapte. Unele cu caracter penal.

  Iată doar una caldă : darea de mită. Pe care a comis-o cu juzii de la CCR. Prin intermediul decoraţiilor … nemeritate … pe care le-a dat acestor politruci … exact acum … înaintea unor decizii decisive. Legea penală nu distinge … asupra foloaselor transmise … unui funcţionar … ca să-l determini … să aibe o atitudine favorabilă ţie, mituitor. Darea de mită există, astfel … şi prin modalitatea acordării unor înalte decoraţii … ale statului român.

  • In codul penal amenintarea intra in categoria de infractiuni si ti se face dosar penal , daca il bati pe unul si nu are 21 de zile de spitalizare primesti amenda , Bun Cod Penal , Nu-i Asa ?
   Amenintarile la adresa lui Antonescu , Ponta , Oprea , Hunor nu se pun ? De ce parchetul nu se autosesizeaza ?
   Am mai scris si pe alt blog , sentinta de SUSPENDARE si-a semnat-o singur , in momentul cand s-a legat de ministrul mediului Laszlo Borbely , deoarece acesta nu dorea sa dea avizul de mediu pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana .
   MUIE BASESCU !

   • Sunt şi altele … mai aspru pedepsite (cu pînă la 15 ani de puşkrie 😉 )… cum este infracţiunea de înşelăciune… care tot din “vorbe” se comite … şi mă refer la înşelarea profesorilor … prin intermediul legii de mărire cu 50 % a salariilor … pentru a obţine voturi … în 2008 … după care le-a dat muie 😉

    • Despre Inalta Tradare ce spui ? si ea tot cu vorbe se face .

    • si NUP-ul lu’ nutza?
     asta nu este influentarea justitiei?

     • Toate NUP-urile vor trebui displicate … pulimii … ca să existe contra-pondere … la ofensiva agresivă … şi gălăgioasă … a mardeiaşilor PD. Văd că au dat drumu’ … al boureni … prin studiourile tv … ca să dea cu ceaţă. 😉

      P.S.: O văd pe rtv … chiar şi pe vassulica ta … dragă (pînă nu demult) 🙂

     • au dat drumu’ … la boureni … prin studiourile tv 😉


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: