Skip navigation


lehman25

Avem putine pretentii de la viata,am trait sub Ceausescu si asta ne-a afectat pe toti,insa am sperat in decembrie 89 ca totul poate fi luat de la capat si ne-am inselat,am sperat ca Constantinescu e sansa noastra si ne-am inselat,in 2004 ne-am bazat pe un marinar ca ne poate scapa de aroganta lui Nastase si de partidul stat,si iarasi ne-am inselat,in 2009 ne-au inselat maimutele,furand voturi si noi am ramas iarasi cu dejtu in gura,acum avem un presedinte interimar,lipsit de functie deoarece ccr e libera pana luni si ne inseala premeditat. In 29 iulie avem sansa sa o luam din nou de la zero si trebuie sa realizam ca aceste sanse apar rar, e posibil sa ne inselam inca odata,dar nimeni nu ne poate lua visul, ca intr-o buna zi o sa avem o viata macar decenta si pe cat posibil lipsita de maimute. Cineva se intreba cat mai “emite” acest blog daca jegu` e aruncat din Cotroceni si raspunsul e cat se poate de concis – PANA DISPARE ULTIMUL BASIST,ACESTA E VISUL NOSTRU !

20 Comments

 1. Ceva tot a făcut băsău’ … din ce a promis: l-a băgat la beci … pe Năstase.

  Fatal demers, se pare 😉

  • a fost pe bune santajul curvei de udrea in parlament cu dosarul lui fisu placinta…
   s-a jucat tare de tot… astia trebuie rasi de pe suprafata pamintului iar daca maimutele de la usl nu o sa inceapa dupa referendum sa-i bage la puscarie o sa-si ia in gura toata furia si ura populatiei acumulata in timp

   Lehman aici o sa fim cu totii

   p.s. la cit o urma pe maimuta aia de Placinta a reusit totusi sa ma faca sa o admir… sa rezisti la santajele totale ale securistilor cu puscaria pe fisu (chiar daca e o poama cretina dar totusi e fisu) si sa le intorci spatele javrele e ceva…

   p.p.s. bai cit de frumos a fost la Universitate aseara 🙂 🙂 🙂

   • Adecă tu spui … că judecătorii … şi judecătoarele … sunt curvele băsăului ? 😉

 2. lehman25

  Sper si eu ca 29 iule va fi un nou inceput dar… nu o vom lua de la zero au avut grija guvernantii incepand cu cu Petre Roman sa ne faca slugi la noi in tara , poate vor avea timp si sper ca memoriile sa si le scrie in inchisoare toti acesti tradatori de neam si tara , AMIN !

  • Zero sau minus, e mai putin important,conteaza ca se intampla dupa.

   • Aprob pozitiv !

 3. ….. sunt infiorator de multe maimute , eu le zic facuti din laba !!!…….cat de imbecil , cat de prost sa fii sa mai pui stampila sa-l validezi pe betivanul infractor ? …..cat ?…..in saptamanile astea 3 , vor arunca maimutele cu atat cacat in ventilator , de nimic nu va scapa nemanjit de cacat , e vorba de muuuuuuulti multi bani pe care ii pierd , nu mai au de unde fura su vor urla de furie .

  • Nu trebuie sa fii imbecil sau netot casa-i dai votul nemernicului, e suficient sa fi furat impreuna sau sa fi beneficiat in vreun fel de ajutorul lui.

 4. i have a dream…
  🙂
  doar sa nu terminam noi cariera de postaci ca M.L. King!!!!
  🙂
  🙂
  🙂

  • ,,,, 😉 — ai vazut ce a patit nenea asta ??? ,,, cine l-a pus sa viseze ???,,, :((

  • Carieră ? 🙂 Mult spus, în cazu’ meu. E mai mult un hobby 😉

 5. iar m-am lasat prostit de un prieten sa citesc nebunia aia de “exploziv news”…
  si aud doar gloante suierand,streanguri ce se leagana ,poduri cu bombe,frane futute,prostituate purtatoare de virusi,etc…
  plus!
  “capuse de poloniu” (asta gratie tie pulimea taichii)
  🙂
  🙂
  🙂
  🙂
  ps.
  pulimea taichii
  luna influenteaza si paranoia?
  🙂

  • Mda, paranoia sau nu … mie mi se pare … că spînu’ ar vrea să-i adoarmă vigilenţa lu Crin … tot prelungind bătaia cu Ponta. Şi m-am gîndit şi io … la ceea ce ar fi mai rău … şi nu-s singuru’ … fin’că l-am auzit ş’pe Ioska … aseară … întrebîndu-l pe Crin … la conferinţa de presă … dacă se-ncumetă să se ducă … astea 3 săptămîni … în sălaşu’ băsăului … adecă la Cotro 😉

 6. Oranjgutanii sunt majoritari in populatie (intr-o proportie coplesitoare), iar infernalul aparat propagandistic s-a pus in miscare… USLasii din teritoriu (in majoritatea cazurilor basisti sub acoperire) nu fac cinste formatiunilor prin care s-au ales in functiile de primari, presedinti la consilii, etc. Nu-mi place cum evolueaza situatia, nu-mi place deloc!

  • În locu’ USL-ului … io i-aş angaja în campania pentru referendum … pe Oana Stancu, Mugur Ciuvică, Răzvan Dumitrescu, Mircea Badea ş.cl. … să umble prin ţară … să displice pulimii votante … despre hoţiile băsăului … şi ale camarilei sale.

   Acum ori niciodată ! 😉

   • tare :))

    • E un moment decisiv al istoriei noastre … în care avem şansa unei conduceri “altfel” … sub comanda lui Crin.

     Nu trebe băgată-n samă … prea mult … străinătatea … fin’că lor nu le convine … o Românie prea puternică … preferîndu-ne ca acum … împiedicaţi … într-un hăţiş de partide … trăgînd în multe direcţii … ca-n fabula versificată … racu’, broasca & o ştiucă 😉

     • strainatatea face (ca deobicei) un joc dublu.
      la doua capete.
      pe d’o parte e “ingrijorata” de situatie…
      pe de alta parte trimite o figura emblematica ca sfetnic noii puteri in romania…
      wesley clark nu este un oarecare in US si UE.
      adica vine el,asa gratis ,sa sfatuiasca pe ponta sa ..ce???
      w. clark e din fam politica clinton -rodham-albright.
      mai interesant decat suspendarea,decat orice ce altceva se petrece azi in spatiul nostru este acest clark venit GRATIS ca sfetnic la poarta.
      😦

 7. Avem putine pretentii de la viata,am trait sub Ceausescu si asta ne-a afectat pe toti,insa am sperat in decembrie 89 ca totul poate fi luat de la capat si ne-am inselat,am sperat ca Constantinescu e sansa noastra si ne-am inselat,in 2004 ne-am bazat pe un marinar ca ne poate scapa de aroganta lui Nastase si de partidul stat,si iarasi ne-am inselat,in 2009 ne-au inselat maimutele,furand voturi si noi am ramas iarasi cu dejtu in gura,acum avem un presedinte interimar,lipsit de functie deoarece ccr e libera pana luni si ne inseala premeditat. In 29 iulie avem sansa sa o luam din nou de la zero si trebuie sa realizam ca aceste sanse apar rar, e posibil sa ne inselam inca odata,dar nimeni nu ne poate lua visul, ca intr-o buna zi o sa avem o viata macar decenta si pe cat posibil lipsita de maimute. Cineva se intreba cat mai “emite” acest blog daca jegu` e aruncat din Cotroceni si raspunsul e cat se poate de concis – PANA DISPARE ULTIMUL BASIST,ACESTA E VISUL NOSTRU !

  • sugel…
   sugeleste si tu prin jungla.acolo traiesc maimutele,okay?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: