Skip navigation


15 Comments

 1. Nici un comentariu inca…Bine incep eu fratilor: MUIE BASESCU!.Am un sentiment rau de tot, tare mi-e frica de cvorumul asta acceptat vad si de Crin.In plus referendumul se tine doar o zi si tarfele din STS iar trag cu putredul.Voi ce ziceti?Or iesi 9 milioane pana la urma?

  • Cred ca vor iesi 9 milioane si cat este necesar la vot, poporul stie faptul ca orbetele a ajuns presedinte prin frauda. Totusi nu cred ca-i un popor mazochist.

   • Dacă nu se realizează cvorumul … referendumul este invalidat … iar băsău’ … în continuare … suspendat. Invalidarea nu echivalează cu respingerea demiterii … ca să se grăbească el … să se mute din Comăniţa … înapoi la Cotro 😉

    P.S.: Nu cred că băsăului … îi va conveni s-o ţină tot în campanii electorale … de 30 de zile … pînă cînd se realizează cvorumul impus de CCR 🙂

 2. Invalidarea referendumului il readuce pe jeg la Cotroceni !

 3. asta nu inteleg?
  invalidarea referendumului din lipsa de cvorum…inseamna reluare sau base e la treicoceni?

 4. jegu` revine la Cotroceni !!!

  • Instituţia suspendării/demiterii preşedintelui României … a fost gîndită să funcţioneze … numai împreună cu instituţia referendumului cu majoritate simplă (majoritatea celor ce-şi exprimă votul) … care exclude un rezultat nedecis.

   Decizia CCR … privitoare la cvorumul de 50%+1 din cei înscrişi pe liste … lasă posibilitatea neatingerii “pragului” … ceea ce introduce posibilitatea invalidării referendumului …. care este contrară eficienţei şi rapidităţii … gîndite de legiuitorul constituant.

   Practic, CCR a dat … din dorinţa de a nu se pune rău cu băsău’ … şi cu instrumentele sale de tortură (DNA, ANI etc)… o “recomandare” flagrant neconstituţională … care nu poate fi corectată decît printr-un nou referendum … ce aduce posibilitatea obţinerii unui rezultat clar … lipsit de echivoc 😉

   P.S.: Dacă lipsa cvorumului … ar conduce la revenirea în funcţie a preşului … ar însemna că acesta este validat în funcţie … atît de situaţia că majoritatea ar vota “nu” … cît şi de absenteismul la vot … ceea ce este inadmisibil … într-un sistem democratic 😉

 5. Doamne fereste de o asa perspectiva !!!! Eu ma feresc sa dau pronosticuri in privinta ,,alegerilor” pe care le face poporul roman !!! Ma ia groaza cind poporul roman are de ales !!!

 6. Şi aş mai adăuga ceva … fin’că moşii de la CCR … nu au dus pînă la capăt … raţionamentul … preferînd să atrunce pietroiul în baltă … şi să se spele pe mîini:

  la fel cum e şi mecanismul alegerii preşedintelui … aşa trebuie să fie şi cel al demiterii … şi mă refer la un principiu legislativ universal: principiul SIMETRIEI juridice.

  Aplicat la situaţia de faţă … la fel cum e şi al alegere … unde, în primul tur … preşedintele este ales dacă se prezintă 50%+1 din alegătorii de pe liste … şi candidatul obţine cel puţin jumătate plus unu’ din voturile valabil exprimate … dar în turul 2 … ajunge preşedinte cel care obţine 50%+1 din voturile exprimate … aşa trebuie să fie şi la demiterea prin referendum: la o primă chemare la urne … demiterea respectiv confirmarea în funcţie … trebuie să fie validă … doar în condiţiile unui cvorum calificat … adecă de 50%+1 … iar soluţia cîştigătoare … să fie a majorităţii celor ce votează.

  Dacă acest cvorum nu se realizează … referendumul este invalidat … şi se organizează cel de-al doilea … dar … de această dată … soluţia cîştigătoare … e jumătatea plus unu’ … din cei care se prezintă la vot. Adecă la fel ca la turul 2 la prezidenţiale. 😉

 7. 😦
  tu zici ca daca va fii lipsa de cvorum ar fii ilegal sa se reaseze…
  😦
  lehmann zice ca asta va face…

  atunci,la toamna,iarna poate primavara devreme va fii ucis.de popor.
  si el si toti viermii lui din cur.

  • Invalidarea referendumului … înseamnă doar o imposibilitate … temporară … de continuare a proceduri de demitere. Cauzată de imixtiunea CCR.

   Însă invalidarea referendumului … nu înseamnă şi anularea hotărîrii … Parlamentului … de suspendare a preşului. 😉

   • huh!
    greu…
    🙂
    vad ca si parlamentarii se zbat sa-i strice apele….
    tu ce zici…scapam de el?

    • Da. Modul penibil … în care inventează piedici … pentru a obţine invalidarea referendumului … irită şi mai mult pulimea … şi-o întărîtă să iasă la vot … ca să-l fută masiv 😉

 8. 3 latrai pe un blog de kakat. Muie de la Basescu, fraierilor!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: