Skip navigation


20120718-203849.jpg

12 Comments

 1. ….
  La butoane

  „Tu apasă, dacă vrei,
  Numai pe butonul trei!
  O să-ţi cânte un lătrău
  Cine făcu ţării rău.

  Te rog, nu te speria,
  Dacă nu e vocea mea,
  Cred că e un ventriloc
  Cu vocea unuia Boc.

  Încă o voce în dar
  Eba, Alma sau Blejnar.
  Ori Videanu, ori Sulfina
  Şi Udrea cu ocarina.

  Şi lângă ei, toţi în salbă.
  Ăia cu cămaşă albă.
  Ai înţeles, mă Ioane?
  Greu e lucrul la butoane!”

  Un ciumpalac din Piaţa Victoriei
  Care nu prea face sluj
  Precum unii pe la Cluj!

   • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
   • Posted July 19, 2012 at 12:04
   • Permalink
   • Reply

   Bravos și la mai multe… manele! 🙂

   • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
   • Posted July 19, 2012 at 12:51
   • Permalink
   • Reply

   Foaie verde stă să cadă
   Unii-s proști făcuți grămadă!
   Doctori, Facultate-Multă –
   Masteranzii în valută!

   Ponta urlă șî să screme:
   “O să vă îndop cu miere”
   Chiuru’ Băse – “Cotcodac!
   D-asta chiar că n-am furat!”

   Dragul meu poet Costică,
   Nu mai scrie pentru mită!
   Las-o dracu’ ironie
   Când n-ai ban nici de chirie,
   Și nu-l mai cânta în plen
   Pe muistul din Guvern!

   Să nu-ți crească ochi în fund
   – Iaca, asta îți răspund!

 2. Costica , sa traiesti ! 🙂

 3. He he … pe 29 iulie … program de la 7,00 – 23,00 … adecă zi-de-vară-pînă-n-sară … de dat muie … la băsău. Mişto ! 😉

  P.S.: Am ambiţie să mă duc la secţia de votare … chiar la 07,05 … să găsesc urna virgină … şi să-i îndes … în gură … votu’ meu erect 🙂

  P.S.2: Başca să-i găsesc … pe membrii comisiei … cu pukini … la ochi 😀

   • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
   • Posted July 19, 2012 at 12:04
   • Permalink
   • Reply

   Umbli cu fraude, Pulime?

 4. Iote ce-am primit azi pe mail:

  Scrisoarea unui “găozar” către Traian Băsescu

  ”Domnule Presedinte TRAIAN BASESCU,
  Am fost invatat de bunicul meu, un taran din inima Muntilor Fagarasului, ca in viata exista momente in care trebuie sa alegem. Intre adevar si minciuna, intre bine si rau.
  Poveţele lui m-au facut ca de fiecare data in viata sa recurg la cumpatare şi, întotdeauna, sã nu uit cã acţiunile mele nu trebuie sã dãuneze ţãrii în care m-am nãscut si semenilor mei. Acesta este motivul pentru care am ezitat mereu sa ma implic. Ca mine au fost si inca mai sunt milioane de romani. Numai ca ezitarea noastra a dat prilejul unor politicieni ca Dumneavoastra sa demoleze fãrâma de speranţã pe care o mai purtam în suflet, dar mai ales certitudinile pe care ar fi trebuit sa le putem oferim parintilor si copiilor nostri.
  Dar acum, GATA, m-am saturat! M-am saturat, Domnule Basescu, de minciuna, diversiunea si manipularea pe care o practicati! M-am sãturat de amatorismul eunucilor pe care i-aţi desemnat sã ne conducã destinele! M-am sãturat de mizeria moralã, economicã şi socialã în care a ajuns aceastã ţarã, siluita de pigmeii pe care i-aţi racolat în jurul Dumneavoastrã! M-am sãturat de “succesurile” analfabeţilor care vã înconjoarã si care au reuşit sã distrugã fragila scarã a valorilor care mai exista în acest popor.
  Romanii sunt OAMENI, domnule Basescu! Nu sunt vapoare, viermi, gãozari, ţigani împuţiţi, ciumpalaci sau tonomate … Iar OAMENII au nevoie de respect, siguranţă, stabilitate, iubire, înţelegere, ajutor, speranţã, dar mai ales de certitudini.
  Aţi avut destulã vreme sã cunoaşteţi aceste lucruri. Aţi avut destul timp sa invatati ca puteţi fi iubit de români, si ca ii puteţi avea de partea Dumneavoastrã, doar dacã nu uitaţi care sunt nevoile şi aşteptãrile lor. Insã caracterul Dumneavoastrã, zamislit doar pe ambiţia de a fi un personaj principal în mijlocul unor gloate deznadãjduite, v-a fãcut sã vã uitaţi misiunea, dar şi trecutul ! Iar cine îşi uitã trecutul îşi pierde şi identitatea…
  A fi presedintele Romaniei înseamnă, Domnule Basescu, a fi un personaj care ia acţiuni responsabile, care sã nu dãuneze propriului popor. Inseamnã a fi un om inteligent. Studiindu-vã (in)acţiunile, Domnule Bãsescu, am sesizat ca Dumneavoastra, doar de dragul puterii, ati actionat mereu iresponsabil. Zaboviţi câteva clipe si rememorati-va propriile acţiuni din ultimii ani. Veţi realiza cã acestea sunt un amalgam al unei neputinţe – manifestate deseori in mod paranoic – care a folosit (şi încã mai foloseste!) doar mamelucilor care vã inconjoara şi care nu au curajul de a va spune NU atunci cand acţionaţi iraţional. Iar acest lucru denotã lipsã de inteligenţã.
  Nu va mai revarsati (re)sentimentele generate de neimplinirile dumneavoastra impotriva acestui popor. Stiu ca va este greu sa invatati ceva de la un “Gaozar”. Insã nu mai mizati doar pe instinctele politice de tip animalic care v-au ajutat sã ajungeţi în fruntea ţãrii si incercati sa realizati ca modernizarea tarii, pe care o tot amintiţi în discursurile Dumneavoastrã, incepe prin mobilizarea respectului reciproc. Începe cu acceptul Dumneavoastră de a realiza care sunt nevoile acestui popor ce v-a investit in functia pe care, efemer, (inca!) o mai detineti.
  Clamaţi mereu cã doriţi binele acestui popor. Acum veti avea ocazia sa va duceti în mijlocul “viermilor” care acum cativa ani v-au oferit destinele lor pe tava. Veţi afla (probabil cu stupoare)
  cã ROMANII NU VA MAI VOR IN FRUNTEA LOR. Veţi realiza cã mandatul Dumneavoastrã în fruntea acestei ţãri a expirat. Demult! Nu doar de cand a venit USL la Putere! Numai cã politrucii de lângã Dumneavoastrã nu au cutezat niciodata sã vã spunã acest lucru.
  Domnule (încã Preşedinte pentru cateva ore sau zile) Traian Bãsescu, amintiţi-vã ce spunea Nicolae Titulescu: “Fiecare are misiunea lui”. Dumneavoastra, in calitate de Presedinte, mai stiti (aţi ştiut vreodatã???) care va este misiunea? Imi permit sã vã reamintesc eu care trebuia sa fie misiunea Dumneavoastra: sã vegheati la prosperitatea, suveranitatea şi independenţa acestui popor oropsit. Numai cã Dumneavoastrã nu aţi fãcut-o nicio clipã acest lucru. Infatuarea si dorinta setea Dumneavoastra de putere v-au facut sa vegheati doar la prosperitatea „ungurenilor” umili si analfabeti pe care i-ati racolat sa va slujeasca propriile interese. De aceea ati ajuns acum sa confundati tara cu un vapor, iar institutiile de drept ale statului cu slugile dumneavoastra pe care le-ati pus sa le conduca.
  Acesta sunt motivele care vã obligã sã vã plecati din fruntea Romaniei!
  Lãsaţi-i pe români sã aleagã cine este demn sã vegheze la prosperitatea, demnitatea si la aşteptãrile lor.
  ec. OVIDIU ZARA
  P.S. : Ati spus, recent, ca toti politicienii care si-au impopotonat CV-urile cu tot felul de studii absolvite la “sorbonici” private sa se retraga din politica. Sunteti primul care ar trebui sa dea un exemplu! Cereti fiicei Dumneavoastra, Elena Basescu sa se retraga din politica!”

  • corect.

    • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
    • Posted July 19, 2012 at 12:08
    • Permalink
    • Reply

    …spuse o băsistă sub acoperire.

   • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
   • Posted July 19, 2012 at 12:07
   • Permalink
   • Reply

   Apăi da, mai proastă ca fie-sa… mai rar sau deloc!
   Poate doar Vanghelie, dar barem ăsta e un țigan care n-a avut niciodată pretenții, ca proasta lui Băse 😛


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: