Skip navigation


20120721-073900.jpg

11 Comments

 1. Numai bun vasul ãsta , se poate plimba cu el pe : ” Sãlaina cenãl ” !

 2. mda.
  super oferta la buletine!
  ca sa stea buletinul romanului la pdl in buzanar pe 29,se plateste 100 roni.
  urat!
  HUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

 3. Buletinele ca buletinele dar la tara pdleprele indeamna oamenii sa mearga la vot si sa puna stampila pe NU daca vor ca sa scape de basescu ! ! !

  • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
  • Posted July 21, 2012 at 18:56
  • Permalink
  • Reply

  iata 23 de insi
  ce se pupa-n fund aici 😛

  • numai la cururi ti-e gindul si simtirea nepoate;
   totusi trebuie remarcat ca e o insiruire logica in psihologia basista: basescu-mru-SIE-unguent rectal

  • …. mars la cacat homuncule ! …..javra basista , mortii matii de jegos!

 4. de ce vrea pdl sa fie big brother la referendum?
  a?
  sa ne filmeze ,sa stie cine voteaza “da”?
  urat.

 5. ce care vor fi observatori la desfasurarea referendului, la numararea votantilor sa numere buletinele date la votanti ,de la deschidere pana la inchidere.–sa nu fie scapati de loc din vizoarul observatorilor pdl, pana se numara voturile sigileaza voturile si se anunta procesul verbal la centru.Sa fie atenti cu cate buletine de vot se intorc din cabina,pt a fi introduse in urna,deoarece ar putea avea in genti,sacose, bagajele, etc buletine dinafara sectiei de votare.sa nu numarati de la poarta cine intra si cine iese ca persoane deoarece sar putea sa fie insotitori,prieteni,copii etc,care au votat in alta parte.

 6. suces dl-e Presedinte ne rugam pt dv. —–Hai sa dam mana cu mana ,cei cu inima romana.Si sa -ntidem hora mare,peste a noastre vechi hotare.Iarba rea din ea sa piara,piara dusmanii din tara,–ponta, crin,si cei care ii sustin.

 7. D-le Presedinte,eu cred ca inima dv.e impartita, mai mult de jumatate , pentru romanii de bine care au suferit si au inteles ca trebuie sa ne sacrificam,pt.Romania,si un sfert din inima dv.se lupta cu dusmanii mafioti care ne invrajbesc pt. poftele lor,plangand pe umerii nostri,cu lacrimi false.Stim ,simtim si vedem multi dintre noi romanii,ca ati putea sa-i bateti pe adversari la fundul gol,sa-i faceti nookaot,sunt slabi de tot.Dar?,,,-mai stim ca dv.sunteti un diplomat,un rabdator calit de furtuni,si pericole pe care le-ati,infruntat, cu pieptul gol,si cu inima la doamne -doamne,de multe ori cerand ajutor.Sunteti si un romantic autentic,de aceeia nu va puneti mintea nici cu dusmanii,sa nu suferim nici cei buni, nici cei rai.Asa ca ,d-le presedinte, indiferent ce se va intampla la referendum,sa stiti ca va asteptam cu bratele deschise daca ne va fi rau de tot,sa va cerem ajutorul.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: