Skip navigation


24 Comments

 1. ce delectare!
  😛
  la laba tv,e cearta.asa intre ei…

 2. Asta nu merita masa verde , trebuie pus pe o masa de morga !

  MUIE BASESCU ! ! !

 3. Imbecilul tace chitic de la ora 16:00. Nu spune nimic nemrnicul, acum il cred capabil sa-si dea demisia doar sa se mai aleaga cu ceva (locuinta, spp, etc) dupa aia. Ce cacanar ordinar.

 4. Din facultate ştiu că … amînarea unui examen … nu duce mai deloc … la o mobilizare la învăţat … ci, dimpotrivă … la o delăsare … întinsă pe mai tot timpul cu care e amînarea … şi tot în ultimele nopţi … e “îngrăşatu’ porcului”.

  Sper ca Guvernul să fie un student mai bun … decît mine şi … după ce va fi demis pe toţi incompetenţii ce au dus la dezastrul de la referendum … să fie mult, mult mai conştiincios … şi să rezolve problema … cu mult înainte de data limită … de 31 august !

  Şi să ne-o spună şi nouă … fraierilor care i-am luat în serios … şi ne-am dus la vot duminică !

  • Sa stii ca Sistemul Informatic Integrat care s-a implementat in cadrul MAI pentru integrarea in spatiul Senghen iti da posibilitatea de a cunoaste cati romani mai sunt rezidenti in tara cati s-au stabilit in alte tari , cati au drept de vot si pot fi inscrisi la AEP in registrul electoral permanent etc. Ca fapt divers iti pot spune ca l-am cautat pe un coleg pentru a-l invita la o intalnire de multi ani de la terminarea facultatii si nu l-am gasit , in schimb un coleg ce lucreaza la un inspectorat de politie l-a gasit in 48 de ore ca fiind stabilit in Belgia si ne-a dat si adresa pentru a putea fi anuntat de intalnire.
   CCR a dat o sansa guvernului Ponta si USL-ului de a demonstra ca la referendum a fost cvorum iar noi “fraierii” nu am iesit degeaba la vot in 29 iulie.
   Sa fii iubit…

   • Dacă nu se vor sluji de … soft
    Să se-aştepte ca … să-i fut 🙂

    • IO zic sa nu-i futi ci sa-i penetrezi cu picamarul !

 5. am fost la vot si am spus DA, precum am avut incredere in el in 2004, precum l-am sustinut in 2007 insa acum sincer ORICARE o fi sa fie si ORCINE vrea sprijin pentru ” al da jos” , are al meu sprijin. DE CE ? …… “sa traiti bine” , pentru impertinenta lui MRU, a Udrei si a tuturor “din ciuma portocalie”

 6. Basescu va face ORICE sa revina la putere! Iar camarila lui – la fel!

  Remarc agresivitatea iesita din comun de care dau dovada basistii in ultima vreme – si ma tem ca ar putea da rezultate, in conditiile plafonarii si demobilizarii noastre!

  Cred ca trebuie sa ATACAM CAT MAI DUR, pe toate PLANURILE, gruparea de crima organizata basista – incepand cu Internetu’ (FB, bloguri, etc) si terminand cu stencils si afisaje prin toate locurile publice! Trebuie sa IMPUNEM DISTRUGEREA CLICII BASISTE si EXTERMINAREA BASISTILOR< ORIDUNDE S-AR AFLA!

  • …ia uite prietene unde e locul javrei : pe meleagurile sângerosului dictator Robert Mugabe, Traian Băsescu a primit singurul vot majoritar de 100 % pentru opţiunea NU. Aşadar, numai în Zimbabwe s-a votat într-o proporţie de 100 % în favoarea rămânerii lui Băsescu la Cotroceni. Din cele 5 voturi de la Harare, 5 … au mers către Băsescu T.

 7. Io mă aştept ca preşedintele Antonescu … să fie foarte activ în aceste zile … inclusiv prin vizite “de lucru”.

  Prima … urgentă … ar trebui să fie la minerii … blocaţi în mina de uraniu 😉

  • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
  • Posted August 3, 2012 at 09:15
  • Permalink
  • Reply

  OK, so… USL organizeaza referendum. USL se declara invingator inainte de numararea voturilor, mare chitaiala, listele sunt ok, Antena 3 sare-n sus de bucurie, CHIORUL A MURIT! Reprezentativa este faptul ca flacara mesei-verzi s-a cam stins inainte de vreme… 🙂 USL pierde, Base pierde, dar legal, Base parea ca o sa revina la Cotroceni. Numai ca USL da vina pe USL ca listele nu sunt bune… Pai, sa inteleg ca USL recunoaste ca este incompetenta. Prostii prostilor. rahati care calca totul in picioare, chiar propria competenta de a fi condus pe un fundament legal operatiunea de lichidare a Dusmanului Poporului…
  PS
  In noaptea confuza de dinaintea unei decizii in privinta numarului de voturi, pendulam intre labeu’, antena prostilor si realitatea cretinilor. Badea spune numai porcarii la antena. interventiile lui sunt de oligofren, Gadea mai are putin si-l scoate din emisiune. Nerealizarea cvorumului prinde contur. toata antena e cuprinsa de freamat. la antipozi, Ca-ca-cristoiu are idei contradictorii. pe vremea cand o ardea la gadea, barem era consecvent. acum, parca mirosind adancirea crizei, sta cu usa intredeschisa. vorbeste despre reactii externe de acum 2 luni. atinge subiectul cu base care promitea sa plece daca lumea voteaza masiv impotriva lui, dar comentariile lui sunt evazive. La realitatea, o pitipoanca n-are subiect si da reclama din 10 in 10 minute…
  Si iaca azi, prima zi din cele 40 de zile de noi ciondaneli, cu ULS refacand listele electorale 18 ceasuri pe zi. Aveti grija, daca la urmatoarele alegeri o sa va spuna aia din sectia de vot ca ati murit, si eu cred ca o sa moara multi dintre noi pana pe 12 septembrie, sa nu ramaneti mirati 🙂

  • ne-am dat dracului… pina acum n-ai injurat pe nimeni!
   sta javra mai mult timp pe tusa incepeti si voi usor sa va reveniti… dupa ce nu o sa ma fie deloc mizeria de basescu aveti o buna sansa sa redeveniti oameni normali…. sau ma insel?!

   • ….. ignora-l , fa pasul mai larg si treci peste el !

    • AntiXsiAntiY-popor_de_boy
    • Posted August 3, 2012 at 13:08
    • Permalink
    • Reply

    bai moartejavrei, eu n-am tinut niciodata pana acum, nici aici, nici pe alt forum, partea nimanui. sa stii ca USL care da vina pe USL este, dupa cum bine spui, plafonul la care se raporteaza normalitatea. normal e sa pupi in c*r USL si sa nu faci niciodata, cel putin pe “basarica”, vreun comentariu nepartinitor.
    pai tocmai tu sa vorbesti de normalitate, domnule?…
    eu totusi cred ca mai ai o sansa sa ai vederi neutre numai dupa 12 septembrie, desi se prea poate sa ma insel.
    sa fii (fim) sanatos(i).
    PS: nick-ul meu vine tocmai ca o remarca ironica la trusturi media gen B1 sau Antena3, care tin numai o parte si ignora tot restul. dar banuiesc ca asta deja ai priceput, si ca s-a dorit a fi, comentariul tau, doar o doza nostima de superflu.

 8. Doamna Pora, asemanare: http://3.bp.blogspot.com/_uPH3uHv84eQ/TDDm78MYDCI/AAAAAAAAAuE/n9IwdUvawUQ/s1600/pora-strut.jpg
  Intrebare: Cine o ia pe asta de nevasta?moartea?

 9. Mişcări viguroase din partea lu nenea Crin. Frumos 🙂

  P.S.: Mai întîrzie … vizita la minerii închişi în mină ?

  • …. da si explicatii daca tot ai lansat-o , adica mare parte din consilierii basaului au fost demisi , intrebarea e , ala cu pixelu albastru o fi in concediu ca nu l-am vazut pe lista !

   • Poate lu ăla îi studiază …încă … dosarul personal … pentru a-i găsi … diplomele de studii 🙂

    P.S.: Ce-o fi făcut Crin … la palatu’ Victoria ?

 10. BASE ESTI CEL MAI TARE CACAT!!!!!!!

 11. Flacara aia e intretinuta cu ce iese din numele Imbecilului. 😉

 12. Şi, pentru că mărimea contează, Cove a fost nevoit să meargă la atelierul doamnei Ileana Oza, să primească un cojoc pe măsură. Bine îmbrăcat şi cu clopul cam „zburdalnic”, Cove a participat la „negocierea” miresei, momentul când ginerele a fost supus probei ghicitului. „Asta e mireasa ta?” a auzit el de vreo cinci ori, timp în care rudele Ramonei îi aduceau în faţa ochilor nişte fetiţe îmbrăcate de sărbătoare. Ginerele şi-a recunoscut într-un final aleasa, i-a dat flori, au luat fiecare câte o gură de palincă (băutura-drapel a locului) şi au asistat la o nouă rundă de urări de bine.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: