Skip navigation


14 Comments

 1. CORECT!

 2. ….. SATANA SI-A FACUT CRUCE NEAMULE !!!!!!!!!!!……Întrebat despre afirmaţia lui Antonescu potrivit căreia preşedintele suspendat şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl “omoară”, Băsescu a răspuns, râzâd: “Mi-am făcut cruce azi dimineaţă. I-aş face o recomandare, să fie mai calm, mai relaxat. Relax!”.

 3. da…se cruceste…
  bleah

  • 😀

  • 🙂
   🙂
   🙂
   bleah…
   mai bine o laba sfanta decat sa vezi peco-ul in gura hidoasa a porei.
   🙂
   🙂
   🙂

  • 🙂 🙂 🙂

  • nu va mai ginditi la acte normal orale caci pora e obisnuita sa-i suga curu lui basescu… pula e pt curva de udrea


 4. ma gandesc eu tot asa…
  ceva este totusi clar…si anume DACA era simplu si LEGAL cei 9 closhari faceau pe dracu’n patru si putredul era la cotroceni imediat a doua zii…
  nu?
  gresesc?

  • Aşa e. Uite că a venit preşedintele Antonescu … şi le-a dat o gură de oxigen … celor de la CCR … ce s-au compromis rău … zilele astea … şi se face că nu a existat erata … cea infracţională. 😉

 5. Mda, am tot auzit azi … şi îl aud şi pe nenea Ursu (care este, de obicei, bine informat) … teoria că în Constituţie … ar scrie … că băsău’ se-ntoarce la Cotro … dacă în 3 luni nu-i tranşată chestiunea demiterii

  Io am să postez acu’ … pasajele din Constituţie … şi nu scrie aşa:

  ARTICOLUL 95 – Suspendarea din functie
  (1) In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei, Presedintele Romaniei poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa.
  (2) Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui.
  (3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.

  ARTICOLUL 96 – Punerea sub acuzare
  (1) Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru inalta tradare.
  (2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi initiata de majoritatea deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui Romaniei pentru a putea da explicatii cu privire la faptele ce i se imputa.
  (3) De la data punerii sub acuzare si pana la data demiterii Presedintele este suspendat de drept.
  (4) Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Presedintele este demis de drept la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

  ARTICOLUL 97 – Vacanta functiei
  (1) Vacanta functiei de Presedinte al Romaniei intervine in caz de demisie, de demitere din functie, de imposibilitate definitiva a exercitarii atributiilor sau de deces.
  (2) In termen de 3 luni de la data la care a intervenit vacanta functiei de Presedinte al Romaniei, Guvernul va organiza alegeri pentru un nou Presedinte.

  ARTICOLUL 98 – Interimatul functiei
  (1) Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau daca se afla in imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
  (2) Atributiile prevazute la articolele 88-90 nu pot fi exercitate pe durata interimatului functiei prezidentiale.

  Aşa că … dragii mei … şi, dragă Adrian Ursu 🙂 … termenul de 3 luni … este pentru organizarea de noi alegeri … iar nu pentru vreo întoarcere. Pentru că autorii Constituţiei … nu şi-au imaginat … că va exista o componenţă a CCR … care va fixa un cvorum … ce va bloca instituţia refendumului … pentru demiterea preşedintelui.

  Opinia mea … este că … în tăcerea Constituţiei … cu privire la vreun termen al interimatului … preşedintele Antonescu poate fi interimar … exact pînă în decembrie 2014.

  “- Clar ?! Clar !” 🙂

 6. 🙂
  clar.
  hehehe
  🙂

 7. Basescu a fost simpatic dar trebuie sa plece si sa lase in loc pe altii si mai prosti ca el. Repetentul de Antonescu ar fi o solutie buna. Hotul si mincinosul de Ponta nu ar fi mai prejos.

  • ….. prepelite , cand l-ai vazut tu simpatic pe betivanul infractor ?….. cand ti-a taiat salariul?…..cand ti-a taiat pensia ?……cand mata a murit la poarta spitalului ? ….. cand ai ramas fara seviciu ca mica firma in care lucrai a dat faliment ?…. cand nu ai avut loc la scoala pentru copilul tau ?….. sigur cred ca era tare simpatic , ca si atunci cand fiesa si-a luat apartament de 800 de mii de euro din banii tai sau gand agramata de eba , a facut-o parlamentar european , era simpatic nu ?……. ma interb , la cat esti de prost cu dumnezeu de ai stiut sa intri si sa postezi pe un blog ?….. dar nu , nu esti prost , esti doar o mare JIGODIE BASISTA !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: