Skip navigation


3 Comments

 1. si in vise ma bantuie cetateanul din curticica…
  😦
  rau am ajuns…

 2. ….hai sa-l trezim cu vreo cateva sute de mii de asemena plangeri :

  Catre Judecatoria ……………..
  Domnule presedinte

  Subsemnatul ……….cu BI/CI…………domiciliat in……..str…….nr……prin prezenta formulez o actiune in pretentii pentru insulta si calomnie impotriva paratului Basescu Traian, domiciliat in Bucuresti , sector 1, Vila Lac3, care, in mod repetat m-a acuzat de sustinere si legitimare a unei lovituri de stat in Romania, pentru faptul ca am votat la referendumul din 29 iulie 2012.
  In fapt, paratul Basescu Traian ,in perioada 8-29 iulie 2012 a afirmat in diverse ocazii la conferinte de presa, interviuri si posturi de televiziune ca cei care vor vota la referendum sustin si legitimeaza o lovitura de stat in romania,ceea ce contravine legislatiei in vigoare, Constitutie romaniei,care considera legal participarea la vot si dreptul la vot.
  Afirmatiile paratului mi-au stirbit onoarea si demnitatea de cetatean al Romaniei, mi-au adus grave prejudicii imaginii si integritatii mele morale precum si a familiei mele, în localitate fiind cunoscut ca o persoana cu o reputatie aleasa,
  Dreptul la onoare si dreptul la reputatie sunt reglementate si de legislatia civila, precum art.54 alin.1 lit.c si d din Decretul nr.51/1954.
  Avand in vedere cele mentionate mai sus solicit o despagubire morala in valoare de……,si declararea de scuze oficiale in trei ziare nationale si la 3 televiziuni nationale.precum si plata cheltuielilor de judecata.
  despagubirea baneasca solicitata, pe lânga faptul ca nu acopera prejudiciul suferit , este pe de o parte compensatorie în vederea reabilitarii mele si pe de alta parte punitiva, adica cu titlu de pedeapsa pentru comportamentul ofensator al pârâtului.
  În drept, cererea este întemeiata pe dispozitiile art.998, art.999 cod civil, art.274 si art.275 cod procedura civila.
  În dovedirea cererii, ma voi folosi de proba cu martori, înscrisuri si interogatoriu (anexa copie dupa BI/CI cu stampila/timbrul VOTAT).

  Data
  Semnatura
  Domnului Presedinte al Judecatoriei ……………………..

 3. lasati-l ca vine direct de la o orgie cu tiganci si tarie fara sifon!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: