Skip navigation


4 Comments

  1. …… radem , glumim dar daca nu iesim in strada si tot stam pe coite , jegurile ia te uita ce valtoare fac , exact ca atunci cand prinzi un tigan la furat , ha frate sa iesim si sa le rupem capu !

  2. …… lehmann , cred ca va trebui sa facem o Sirie aici , daca e adevarat , asta , asta ar fi singura noastra sansa :
    ” Virgil Măgureanu avea să-i dea acestuia, în sfîrşit, telefonul mult-aşteptat. Dialogul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, la orele 0,30, şi a durat între 12 şi 15 minute. Şarpele cu Ochelari i-a spus Matrozului că s-a întîlnit cu Leon Panetta, secretarul de Stat al Apărării, căruia i-a expus situaţia şi riscurile ca interesele strategice ale SUA în această zonă să fie compromise. Înalta gazdă l-a ascultat cu atenţie şi i-a dat următorul răspuns (parafrazăm): el va discuta cu şefii CIA din Europa pentru a face jocurile pe plan internaţional, astfel încît Traian Băsescu să revină la Palatul Cotroceni. Totuşi, lui Băsescu i se reproşează că, atunci cînd a fost în America, i-a promis vicepreşedintelui Joe Biden că România va cumpăra 2 crucişătoare ale Marinei SUA, cu care Armata Română trebuie să se înzestreze pînă în anul 2015, conform standardelor NATO. Dar nu a făcut-o. De asemenea, i se mai reproşează că n-a achiziţionat cele 48 de avioane F-16.

    După ce a ascultat, cu inima cît un purice, Băsescu i-a spus lui Măgureanu să le transmită stăpînilor că totul se va rezolva: dacă îşi va recăpăta funcţia, imediat după alegerile parlamentare din noiembrie 2012, el o să convoace CSAT-ul şi cele 2 contracte vor deveni prioritate naţională. Menţionăm că cele 2 crucişătoare costă cca. 500.000.000 $ bucata, sînt vechi din anii ’80 şi constau doar în nişte copăi (sau carcase), care vor fi adaptate şi modernizate, tot de americani, contra altor miliarde de dolari. În privinţa celor 48 de avioane F-16, situaţia e neschimbată şi noi am mai scris despre asta: ele sînt nişte „sicrie zburătoare” (unele fabricate în 1965) şi vor costa România 4,5 miliarde $. Revenind la discuţia Măgureanu-Băsescu, adăugăm că fostul director al SRI i-a mai spus preşedintelui suspendat că Panetta i-a dat garanţii că îl va pune la punct pe Victor Ponta. Aşteptăm să vedem ce alte isprăvi a mai făcut Şarpele cu Ochelari în SUA, el fiind unul dintre acei foşti şefi de Servicii Secrete care au cu ce să-i şantajeze pe americani…

  3. Din partea mea Sirie sa fie,oricum nu am vazut niciodata posibilitatea democratica de a scapa de acest imbecil si a lui banda !

  4. Reblogged this on tesoruccio49.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: