Skip navigation


Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata.
Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.
Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.
Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze.
De ce o vând:
Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati (ca flota). E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.
Cu voia dumneavoastra,
Ultimul pe lista,
Jegu` din garaj

10 Comments

 1. genial!

  • realizezi ce disperare ?

 2. Buna dimineata kn. Textul nu-mi apartine,l-am primit de dimineata pe e-mail,insa nu i-am postat numele autorului,neavand acceptul .

  • Bine a spus kn “genial”!!!În acelaşi timp,ce trist şi dureros,plânge sufletul şi eu turbez de furie că încă nu ne-am trezit şi n-am trecut la ce trebuia de muuuuult să trecem !!!Voi mai apuca s-o văd şi p-asta în această viaţă???

 3. Reblogged this on BASELANDIA.

 4. Mda, ar vinde-o şi pe bucăţi … dacă i-am permite … jegul din secu(r)ime 😉

 5. Doneaz-o da-o dracu’

  • Hai sictir !!! Lovite-ar cacatul peste bot !!! Imbecilule !!!

 6. Reblogged this on DE VORBA CU ALEXANDRA.

 7. Facem haz de necaz, va prezint si un articol mai serios, inca actual s-au schimbat doar termenele si Franks :
  Ce i se pregăteşte României?
  „Alteţa sa, Franks de România”, a coborât de la munte îndulcit, sătul şi relaxat şi cu o declaraţie pe buze şi a pus la cale altă mare tâlhărie – scuzaţi – privatizare: hidrocentralele patriei, de care trag cu dinţii toţi ciocoii.
  FMI a cerut Guvernului să înceapă concedierile la Poşta Română, renegocierea contractelor cu Hidroelectrica şi privatizarea companiei Tarom.
  De asemenea, Fondul cere privatizarea pachetului majoritar de acţiuni la firmele de distribuţie a energiei.
  Experţii FMI nu s-au declarat mulţumiţi de intenţia Guvernului de a lista la bursă câte 15% din filialele de distribuţie ale Electrica, ci doresc privatizarea lor cu un investitor strategic, adică peste 51% din acţiuni să fie vândute.
  Ilie Şerbănescu consideră privatizările ca fiind criminale şi că acestea trebuie prevenite: “Ne tragem singuri preşul de sub picioare dacă ne vindem şi ultimele companii din domeniile strategice, mai ales din energie.”, a mai spus acesta.
  FMI a mai cerut scumpirea energiei electrice cu 15% în februarie şi a gazelor pentru firme tot cu 15% până în vară.
  Pagina 6 Tribuna Socială, martie 2012
  http://aemcraiova.wordpress.com/, e-mail: tribunasociala@yahoo.fr
  Până şi membrii Guvernului conştientizează în ce bagă România. „S-au schimbat parametrii economici în UE, suntem într-o situaţie dificilă. Pentru cetăţeni va fi foarte greu să suporte unele cheltuieli dacă nu avem o amânare la liberalizarea preţului energiei.”, a spus ministrul mediului L. Borbely.
  „Vom începe acum să implementam planul agreat anterior privind renunţarea la tarifele reglementate la electricitate şi gaze, în conformitate cu regulile UE”, a declarat preşedintele Traian Băsescu.
  De asemenea, în scrisoarea menţionată mai jos se precizează că interzicerea exportului de gaze va duce la întreruperea acordului, întrucât contravine principiilor pieţei unice din Uniunea Europeană.
  Deci, FMI pune condiţii şi mai grele Guvernului.
  Iată, concret, ce „Reforme strategice şi de reglementare în domeniile transporturi şi energie” sunt cuprinse în ultima scrisoare de intenţie a Guvernului către FMI:
  ………………………………………………….… „16. În plus, vom iniţia imediat măsurile necesare pentru a reconstitui consiliile de administraţie şi a angaja management privat în întreprinderile de stat, în conformitate cu legea de Guvernanţă Corporativă din noiembrie 2011.
  În fine, am închis 1.000 de kilometri de linie de cale ferată.
  17. Pentru sectorul energetic:
  Înainte de aprobare ne vom pune de acord cu Comisia Europeană, Banca Mondială, şi FMI cu privire la modificările necesare pentru a asigura independenţa deplină financiară şi operaţională a reglementatorului în domeniul energiei (ANRE).
  Vom începe acum sa implementăm planul agreat anterior privind renunţarea la tarifele reglementate la electricitate şi gaze naturale, în conformitate cu reglementările UE.
  În sectorul energiei electrice, se va pune în aplicare ajustarea anuală a tarifelor reglementate la energia electrică (amânate în acest an), de cel puţin 15 la sută de la sfârşitul lunii februarie pentru a compensa creşterea costurilor ca urmare a producţiei mai mici de hidroelectricitate.
  În sectorul gazelor naturale, ajustarea preţurilor pentru clienţii non-casnici pusă în aplicare în ultimele luni (inclusiv o creştere de 5 la suta începând cu 1 ianuarie), au lăsat încă preţurile sub formula de recuperare a costurilor componenţei unitare de gaz (CUG).
  În fine, suntem pe deplin conştienţi de faptul că o anulare parlamentară a vetoului prezidenţial privitor la legea de interdicţie a exportului de gaze ar putea duce la suspendarea programului, deoarece contravine principiilor de bază ale pieţei unice a UE.
  Vom analiza de asemenea, plăţile municipalităţilor de arierate şi facturi referitoare la încălzire.
  Acest lucru ne va permite să evaluăm dacă recentele schimbări legislative au îmbunătăţit finanţarea sistemului de termoficare din România.
  Întreprinderile de stat
  18. În timp ce am realizat îmbunătăţiri majore în unele companii, mai multe măsuri substanţiale urmează să fie luate. Până la mijlocul lunii [februarie] 2012, ministerele de resort vor trimite planurile revizuite către MFP, în conformitate cu instrucţiunile date de către staff, cu privire la scopul şi conţinutul acestor planuri pentru toate entităţile cu mai mult de [20] angajaţi sau o cifră de afaceri de mai mare de [1] milion lei în 2010.
  19. Acţiunile de privatizare planificate sunt următoarele:
  Primul grup de companii care vor fi oferite până la finele lunii aprilie 2012 (include: (i) Oltchim (vânzarea acţiunilor publice rămase către un investitor strategic), (ii) Transelectrica (SPO pentru un pachet de acţiuni de 15% plus o majorare ulterioară de capital de aproximativ 12%), (iii) Transgaz (SPO pentru un pachet de acţiuni de 15%); (iv) Poşta Română (pachet minoritar) şi (v) Societatea de exploatare minieră de cupru Cuprumin, va fi, de asemenea, privatizată până la mijlocul lunii februarie, iar la CNH se vor vinde minele viabile pentru un investitor strategic.
  Al doilea grup de companii include (i), (ii) IPO pentru un pachet de acţiuni de 15% la Romgaz va fi realizată până la finele lunii iunie. (iii) Electrica Serv (privatizare majoritară a tuturor companiilor regionale în curs de înfiinţare prin comasarea Transilvania Sud, Transilvania Nord, şi Muntenia Nord); şi (iv), Tarom (IPO pentru 20% din acţiuni). Numirea consultanţilor de tranzacţie pentru acest grup va fi finalizată până la sfârşitul lunii aprilie 2012.
  Al treilea grup cuprinde (i) Hidroelectrica (IPO pentru 10 procente în vederea majorării de capital); (ii) Electrica Serv (privatizare majoritară a ceea ce va fi rămas din companiile regionale); (iii) Nuclearelectrica (cel puţin 10 procente prin majorare de capital); (iv) S.C. Electrica Furnizare S.A. (inclusiv activitatea de furnizare transferată de la SC Electrica SA, privatizare majoritară); (v) cele trei sucursale de distribuţie rămase ale companiei Electrica (privatizare minoritară) şi (vi) CFR Marfă (privatizare majoritară). Numirea consultanţilor
  Pagina 7 Tribuna Socială, martie 2012
  http://aemcraiova.wordpress.com/, e-mail: tribunasociala@yahoo.fr
  de tranzacţie pentru acest grup va fi finalizată până la sfârşitul lunii aprilie.
  21. Am început să punem în aplicare cerinţele reformei noastre generale de guvernanţă corporativă, ceea ce a marcat o îmbunătăţire semnificativă în cadrul de guvernanţă corporativă a întreprinderilor de stat din România. Ne angajăm în mod ferm la creşterea numărului de companii de stat cu management privat în decursul anului 2012.”
  ……………………………………………………Deci, regimul Băsescu cedează gratis combinatele energetice şi transformă România într-o colonie.
  Practic, toate întreprinderile profitabile (OMV Petrom, Transelectrica, Transgaz, Romgaz, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Oltchim S.A, CUPRUMIN, Electrica Serv, Electrica Furnizare, Electrocentrale Bucureşti, Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara etc.), construite de poporul român în zeci de ani, sunt date acum gratis unor asasini economici internaţionali de către un preşedinte devenit ilegitim, care nu reprezintă în niciun caz interesele poporului român.
  Primul grup de companii gestionează resursele energetice ale României. Toate aceste companii sunt extrem de profitabile, mai ales în contextul crizei energetice care se prefigurează în următorii ani. Preţul carburanţilor, în acest caz, a ajuns până la cer, fără ca cineva să poată interveni în vreun fel. Ce ni s-a întâmplat cu carburanţii ne aşteaptă acum cu gazele şi cu energia electrică.
  Vorbim practic de companiile care exploatează, produc şi “transportă” energia electrică şi gazele în această ţară. Vorbim de Hidroelectrica şi de Nuclearelectrica, şi de o infrastructură construită în zeci de ani de poporul român.
  Dar de ce FMI-ul susţine privatizarea? Cine vrea atât de tare să pună mâna pe întreprinderile publice?
  Există un interes crescut venit din partea unor concerne din SUA şi Europa, apropiate FMI, CE şi BM. Aceste concerne fac presiuni extraordinare pentru vânzarea acestor pachete de acţiuni.
  articol preluat din tribuna sociala


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: