Skip navigation


http://www.scribd.com/doc/103776451/Adevarata-fata-a-lui-Traian-Basescu

si

http://www.vreaudreptate.ro/articole-arhiva-mafiei/1820-biografia-lui-traian-bsescu.html

10 Comments

 1. Am gasit-o pana la urma la chiosc si am luat-o, dar e tare greu de citit….. doar am rasfoit cateva pagini si mi s-a facut o scarba imensa, individul care e “eroul principal” a fost asa un ticalos nemernic si nenorocit toata viata lui incat zici ca nu se poate :(. Plus ca a si fost acoperit mereu, i s-au musamalizat ticalosii pe banda in toate functiile pe care le-a avut, de la inceput si pana in prezent. Jigodia asta e ca o boala grea, iar lichelele care i-au tinut si ii tin isonul sunt de tot dispretul si sila…. greu cu asta, rezultatele le vedem peste tot si mai are doi ani care cred eu ca vor fi culmea raului si a nemerniciei, adica animalul asta turbat nu a ajuns inca la apogeul ticalosiei.
  Dar nu e doar vina lui de fapt, priviti in jur, oriunde va aflati in tara asta de kkt, si ii veti vedea pe toti mutantii care nu pricep absolut nimic… turma de creiere spalate sau de securisti platiti gras si lipsiti de orice urma de caracter. Astia sunt.

  • …. ai pefecta dreptate , dar toate institutiile astea care , chipurile il apara pe jegos , in fapt fac abuzuri pe fata , vezi si comunicatul ala al jandarmeriei , revenind , astia , pedeleprele cand au venit la putere au facut adevarate deportari politice im toate institutiile statului , ei au lucrat ca niste skilled infractori , astia de acum , vezi doamne ca trebuie sa fie corecti , nu poti fi corect cu banditii !!! Vina este a noastra , ce ar insemna vreo 2-3 sute de mii in Bucuresti si prinsi astia , in valtoarea aia si linsati , cat de simplu si eficace ar fi ?….sau cu spunea un amic intr-un post anterior , cum ar fi daca parlamentul si-ar face datoria si l-ar demite in mortii masii de infractor ?….. simplu si eficace nu ? ……sa vezi acum de la divizia lui de postaci securisti cate spume si laturi se arunca , dar am si pentru ei un mesaj , MULTA MUIE SECURISTI IMPUTITI !

 2. Am citit cartea asta ! E buna !!! Unele porcarii din viata de cacat a ticalosului asta le stiam, altele nu !
  Individul pur si simplu e nascut infractor si criminal !!! ,,Anticomunistul” pulii trimetea radiograme catre timpitul din Scornicesti de 25 ianuarie din cabina barcazului ala ,,Biruinta” !!! Ce jigodie infecta, ce porc gretos !!!

 3. Asta explica de ce vom scapa de basescu doar cand serviciile secrete vor dori asta. Ca si cu ceausescu in 1989.

 4. informatile despre cat de “onorabili” sunt closharii cei 9,sunt mai mult decat scarboase.
  daca mergeau la puscarie gaseau oameni mai curati si integrii decat cururile astea.
  bleah.

  • la lupta pasarica!!!

  • @Kn
   te mai ungi la rect cu pasta de ardei iute?Parca tu erai MRU-ul de ieri…….

   • ce cretin esti…. toata lumea dovedeste ca basescu e o nenorocire infecta si jegoasa si tu vii cu obraznicia ta tupeist-pedelista, rahatule…. hai sictir . Nu prea ai caracter, asa-i ? Nu te osteni sa-mi dai raspunsuri infecte, ca n-am de gand sa continui cu tine, doar faceam si eu o constatare de luni dimineata, oricum o sa fie o saptamana de kkt pentru oamenii de bun-simt… minoritari ce-i drept.
    Moarte basescului !… ca era sa uit esentialul.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: