Skip navigation


11 Comments

 1. Sigur ca e o colonie si nu-si va schimaba statutul prea curand. Tara de mana a ll-a.

 2. 🙂 Sunt si unii care nu au priza cu realitatea

 3. Romania e un fel de prezervativ bagat pe pula UE si SUA ……..

 4. Bai, nu e frumos sa injuri murdar, caci unii din noi asociem asta cu basismul…

  • Te-am inteles, nu va mai deranjez

   • pe mine,unul, nu ma deranjezi, esti binevenita oricand; indiferent daca ne cataloghezi drept basisti sau anti basisti, uselisti, etc.
    noi publicam ce credem de cuvinta, si la cererea publicului majoritar nu prea cenzuram; nici pe unii nici pe alti.

 5. L-am auzit aseară pe nenea Nistorescu … la Gâdea în platou … spunînd o chestie … legată bine-bine … chiar prea bine 😉 … cu displicaţiile hrebenciucului … din ziua trădării din Parlament : cică ar exista scrisori ale lu tan’Hillary (de care el a aflat “din surse” da’ nu le-a citit personal 🙂 ) … către Antonescu şi tonta … prin care îi şantaja pe faţă … cu neacordarea unei tranşe de către FMI … cu ridicarea scutului etc. … dacă n-o sug cum le-o dă băsău’ … prin moşii CăCăRăi.

  Din experienţa mea profesională … am văzut că şantajiştii … cu excepţia celor proşti-proşti … n-o prea fac în scris … ca să nu fie probe … la proces, cum ar veni 😉

  So, dacă excludem că tan’Hillary … e din categoria “proastă-proastă” … nu ne rămîne decît ipoteza … că alde tonta … i-au dat o pastilă efervescentă … lu nenea Nistorescu … cu misiunea de a o arunca la Gâdea-n platou … ca să existe o explicaţie plauzibilă … în mintea pulimii … pentru trădarea lor.

  P.S.: De altfel, io cred că nenea Ciuvică a mirosit ceva-ceva … fin’că i-a dat un …. notabil 🙂 … lat de pulă … live … în platou … purtătorului tontesc de şopîrle

 6. Ş’acuma, kn, dragule … o să’ţ spun versiunea mea … despre bîlbîiala de luni … din Parlament.

  Iar această versiune … exclude, din motivele expuse mai sus … vreo presiune provenită din surse hillary … ori din mecanismul barosu’- merkovală 🙂

  Io zic că faza de luni … a fost ultima negociere … dintre Antonescu şi pesedeaua … cu privire la graţierea lu Năstase. Aş zice că această negociere … nici nu era avută în vedere … de către părţi … ci a fost prilejuită … de gestul neprogramat … neaşteptat … al lu nenea Ghişe … de a oferi o soluţie juridică … pentru demiterea băsăului … de către Parlament. Şi zic neprogramat … pen’că Antonescu a dat un semnal clar … încă de vineri … cu concedierea consilierilor.

  Dar fin’că prileju’ era bun … iar Năstase duce rău doru’ operelor sale artistice de acasă … pesedeaua a mai întins pelteaua … doar-doar o fi rost … de o graţiere de ultim moment.

  În cheia asta aş vedea acel du-te-vino din plen … iar semnalul lui Antonescu de asigurare a cvorumului … e felul lui de a spune “rien-ne-va-plus” … la ruleta rusească … a suspendării condiţionate … a băsăului … cu miza pe graţierea titanului de la Jilava.

  Şi observi, dragule … că fac eforturi să nu-l bănuiesc pe Antonescu de trădarea ţării … ci doar de trădarea votului electorilor … ce s-au pronunţat pentru demiterea băsăului.

  Dar de ce ar face Antonescu … chiar şi acest gest … pe care io îl găsesc grav … şi mă determină să-l şterg din lista prezidenţiabililor eligibili ? Păi io cred … că Antonescu a mizat că pesediştii … îl urau pe băsău atît de mult … încît ar fi pus umărul la demitere … şi dacă el nu l-ar fi graţiat pe N.

  Dar de ce să nu-l graţieze pe N ? La urma urmei, este notoriu faptul că procesul a fost o făcătură cap-coadă !

  Ei, dragule … aici îţi dau oarecum dreptate … cu “reevaluarea” lu N … dar numai din următoarea perspectivă:

  Antonescu nu l-a graţiat pe N … pur şi simplu din spirit de conservare … pen’că Năstase este un adversar redutabil … care are … în plus faţă de Antonescu … şi aptitudini probate de premier. So, omu’ s-a gîndit … că ar fi prosteşte să dea drumul … cu mîna lui … unui astfel de tigru … în ograda USL

  Aşa s-ar explica … de ce a pus atît de categoric … batista neagră a lui “ignore” … pe proiectele de hotărîri ale lu nenea Ghişe … proiecte fezabile juridic, ce-i drept … da’ care îl ţineau pe el … prizonier într-un interimat … în care nu mai vroia să stea … pen’că îl încurca mult-mult în campania … pentru alegerile parlamentare. 😉

 7. Nah, mergi prea departe cu rationamentul, nu zic ca n-ar fi plauzibil, in Romania … e posibil orice. Ideea agreata de neoconii si popularii din vest ,iubitori de austeritati pentru altii, e ca n-a 7.4 nu e egal cu 9 miloane (!), si bineinteles vrajeala cu “domnia legii care a triumfat”, in acelasi spirit de executie publica, “justice have been served”. Lasa ca-i satura Mitt (Romney) cat de curand. Le da de nu pot s-o duca, vre-o cateva mii de miliarde cheltuieli de razboi din fondurile de pensii si ajutoarele de somaj.

 8. Mult mai interesante sunt “recomandarile” venite pe canale “diplomatice”, alea cu ” – Iar acum, dupa ce ne-am pisat pe 7.4 milioane de fraieri, politicienii romani trebuie sa lucreze impreuna…”, alea sunt cireasa de pe tort…

 9. Am votat DA,dar de fapt România nu mai e nimic,România nu mai este ROMÂNIA!!!Trist,foarte trist!!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: