Skip navigation


3 Comments

  1. USL VS Basescu ? Nu cred ca e nici pe departe meciul secolului. S-a pus incredere, s-a iesit in strada, s-au facut pariuri, s-a jucat murdar, s-au naruit sperante, au fost mari dezamagiri, romania e o tara de mana a ll-a, romanii sunt facuti din cacat, etc. Eu vreau sa-l vad pe flatulent si pe basistii lui inca doi ani cu presiunea celor catorva milioane in artere. Poate e singurul lucru bun din toata vanzoleala cu referundumul, am aflat ca sunt cateva milioane bune care nu-l mai vor pe Basescu si slugile la butoane. Daca e razboi de uzura, atunci uzura sa fie. Doi ani e mult, foarte mult si nu cred ca le va deveni simpatic celor care-l urasc Atacul USL s-a sfarsit lamentabil din cauze stiute si nestiute, asta nu inseamna ca Basescu a scapat definitiv de ura populara si va apare ca o boare la Cotroceni in prima sa zi de mandat prezidential cum vor basistii sa insinueze.

  2. L-au avut pe tava pe ticalos !!! Puteau sa-i zboare capatina aia plina de dracii, dar au cedat la santajul Germaniei Naziste si a americanilor care au de luat multi, multi bani d-aici !!!

  3. Mda, puşcăriabilul nr.1 al României … s-a întors în sanctuarul de la Cotro … cu ajutorul puşcăriabililor CăCăRăi … al pulelor blegi din USL … şi al duşmanilor României ascunşi sub blană de aliaţi 😦


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: