Skip navigation


6 Comments

 1. Cine vine in USL face ca ei. Frunzaverde zice ca basescu a pierdut :)))))) Astia sunt dusi cu pluta, rau de tot

  • Ma mai intreb ceva. Dupa ce USL vor pierde parlamentarele ce vor face ? Se vor sparge ? Sau vor ramane impreuna ca urmare a faptului ca basescu e demis moral si alianta PDL a castigat fraudulos ? Ramanand impreuna pentru a astepta 2014 cand vor scapa si de basescu si viata o sa fie roz ? Mai ca imi vine sa ma uit, imi aminteste de cascadorii rasului.

 2. Te trimit la Marko Bela
  Sa ii bagi in cur umbrela :))))

 3. Se pare ca povestile cu razboiul civil sunt internationale. Nu e ciudat sa se vorbeasca de asa ceva in SUA ? Si in romania ? Si cine mai stie pe unde. Razboiul e una din solutiile de a iesi din criza. Dar razboiul asta ar trebui sa fie altfel de cum a fost. Poate ca ne vom juca de-a razboiul civil candva, cine stie.

  Un judecator texan a avertizat cu privire la pericolul producerii unui razboi civil si unei interventii a ONU in cazul realegerii presedintelui Barack Obama, cerand astfel si o crestere a impozitelor, pentru a angaja noi serifi capabili sa impiedice o eventuala mobilizare a fortelor Natiunilor Unite, relateaza AFP.

  Tom Head, judecator in comitatul Lubbock din Texas (sudul Statelor Unite), afirma ca Barack Obama va ceda “suveranitatea Statelor Unite catre ONU” daca iese invingator la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, o decizie inacceptabila pentru texani, care, potrivit lui, ar putea recurge la arme.

  “Ma astept la ce este mai rau. Tulburari, acte de nesupunere civila, un razboi civil poate. Si nu vorbim doar de cateva revolte si manifestatii ici-colo, vorbim de Lexington, Concord (orase texane) care vor lua armele si se vor debarasa” de Obama, a declarat marti Head pentru postul de televiziune Fox News.

  “Si atunci, ce se va intampla daca vom face acest lucru?”. Obama “va trimite trupe ONU. Nu le vreau in comitatul Lubbock, asa ca ma voi pune in fata tancurilor lor si le voi spune: voi nu intrati aici”, a declarat Head, care, in calitate de judecator, este insarcinat sa administreze comitatul in caz de criza.

  “Seriful mi-a zis ca ma va sustine. Dar eu nu vreau amatori cu el, vreau politisti antrenati, echipati si experimentati care sa ma sprijine”, a continuat el pentru a-si justifica cererea de crestere a impozitelor.

  Tom Head si-a moderat insa declaratiile miercuri, precizand ca vorbeste de razboi civil ca “cel mai rau dintre scenarii” si apreciind ca o prabusire economica a Statelor Unite este un scenariu mult mai probabil.

 4. Se constata o promovare din ce in ce mai accentuata a lui ddd. Sigur ca USL spune ca nu are sanse, dar nu cred ca mai trebuie sa luam in calcul ce spune USL. Sunt paraleli cu realitatea.
  DDD incepe sa isi dezvolte ideile catre un target mai larg decat cel clasil al OTV-ului. Ajunge des la Realitatea si RTV. Cu povestea deja clasica, PDL=USL=mizerie. Estimez procentele lui undeva intre 15-20% la alegeri. De unde vin procentele astea ? De la pdl+acolitii sigur nu.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: