Skip navigation


explicatia e simpla: i-a confundat cu florin salam si bercea mondialul

20120907-091638.jpg

10 Comments

 1. CSM cere 90 de zile pentru a analiza eventualele nominalizari pentru sefia parchetelor. De ce 90 ? Simplu, trebuie mers in alegeri cu Kovesi si Morar.
  Ce sa zic, pacalicii de la USL puteau sa ii schimbe dar nu au vrut sa fie ca ei. Ei bine, sa ramana diferiti, nu e problema 🙂

 2. LA cat de subtire e dosarul lui Blejnar e clar ca e la misto. Care sa fie motivul ?

 3. Barosu zice ca e foarte fericit si mandru de el si de UE ca au reusit sa reinstaureze democratia in romania. Ma intreb. cretinii de la USL au in schema organizatorica a guvernului si un post de ministru de externe ? Si daca da, de ce nu pune pe cineva acolo sa vorbeasca si el ?

  • Hai mai ca m-au auzit. Mai bine nu ziceam nimic.
   Corlatean saracu spune ca nu conteaza, Barosu a facut aceasta declaratie in cadrul unei intalniri a familiei politice din care face parte. Asa, Daca de exemplu imi fac eu un partid.. si la agapa a acestui partid tin si eu o cuvantare in care spun ca jidanii ar trebui sa fie exterminati… ce crezi ? Sar jidanii de cur in sus sau ma lasa in pace pentru ca am facut o declaratie politica ? Mai Corlatene, tu nici la Justitie nu ai fost bun. Ciudat ca si tu, ca si Rus, sunteti prieteni buni si apreciati de Ponta. Cum dracu ?

   • Si mai adauga idiotul ca in discutiile cu europenii nu a simtit impotrivire :)))) Bai Corlatene, Barosu va face pe voi astia cu lovitura de stat de cacat.. nu stiu daca intelegi.

 4. Nu stiu de ce, dar cred ca Barosu se va indragosti in curand de MRU. Si de Syda. Am eu asa un feeling, dar nu stiu de ce

 5. Daca nu ar exista Tatoiu, daca Radu Tudor nu s-ar fi nascut si daca Sandra Stoicescu nu ar fi lucrat in TV, daca Dana Grecu se ocupa cu altceva, atunci cu siguranta Pieleanu era cel mai tare.

 6. Adevarul e ca pe mine ma incalzeste mult ca USL imi explica de ce aia de afara il sustin pe basescu. Eu singur nu reuseam sa inteleg, asa ca le gasesc si lor o utilitate. Singura probabil. Sa ne explice cum nu au reusit. In fine, vad ca au inceput sa abereze mai abitir : din decembrie, dupa alegeri, cand ajunge poporul la putere cica o sa fie altfel. Sunt convins ca o sa fie altfe, nu vad insa ce legatura are USL cu asta.

 7. Exemplu clasic de imbecilism romanesc. Se discuta despre cum trebuie modificata constitutia, despre cum trebuie organizat CCR, despre ce fel de oameni trebuie pusi si unde. Adica am uitat ca noi nu suntem in stare sa il dam jos pe basescu asa ca hai sa dam drumul fanteziilor despre cum ar trebui sa fie statul. Incep sa cred tot mai tare ca poporul asta isi merita conducatorii.

 8. toti politicieni sunt cam la fel,si au fost cam tot asa si in perioada interbelica:

  CORNELIU ZELEA CODREANU- PRIVELIŞTI DIN VIAŢA PUBLICĂ ROMÂNEASCĂ-POLITICIANISMUL
  http://carteromaneasca.wordpress.com/2012/09/06/corneliu-zelea-codreanu-privelisti-din-viata-publica-romaneasca-politicianismul/

  Cat de actuale sunt cuvintele lui Cornel Zelea Codreanu…

  “Biata masă a poporului român alerga de la partid la partid, de la promisiune la promisiune, legându-şi de fiecare, cu credinţa ei seculară, cele mai curate nădejdi, dar întorcându-se înşelată şi amărâtă, cu toate speranţele zdrobite, când de la unul, când de la altul. Aceasta, până când va înţelege odată, că a intrat în mâna unor cete puse pe câştig şi pe pradă.
  Numai lupta pentru neam sau pentru orice ideal, care depăşeşte interesul, egoismul şi poftele personale, este blândă, cuviincioasă, nobilă şi fără dezlănţuire oarbă de patimi. În ea poate fi pasiune, dar nu patimă oarbă şi josnică.”


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: