Skip navigation


20120910-144439.jpg

8 Comments

 1. CUM? A LIPSIT BASESCU DE LA COSTESTI?
  NU SE POATE TIGANII I-AU ONORAT NUNTA ,IAR EL A LIPSIT DE LA PETRECERE!
  ORI CUM NU MAI ARE NEVOIE DE VOTURILE CIOROILOR,DAR ORCUM,SE CADEA SA LE INTOARCA VIZITA!

  • Daca va avea nevoie gaseste el o cale sa le intoarca favorul cum ar veni ) Asta nu risipeste energie aiurea, lucreaza intr-o clasa energetica superioara. Asta e unul din atuurile lui. Stie cand trebuie sa faca ceva si stie cand poate trata cu ignore.

   • se pare ca esti un admirator al baselului chior!

    • Deloc. Dar nu pot observa punctele lui forte. Una peste alta gadeste-te ca omul asta castiga non stop din 92 incoace. Sa il subestimezi e o greseala. A facut-o si USL, si uite ce a patit. Tu ce ce m-ai perceput ca fiind un simpatizant al lui ? Calitatile lui sunt incontestabile. Problema majora este ca le foloseste in slujba raului, chestie de aluat probabil.
     Isi urmareste cu persuasiune scopurile, planfica miscari cu multe luni inainte si cu mai multe variante de lucru. Joaca pana dupa minutul 90. Stie ce vrea si stie cum sa obtina ce vrea. Asta, daca le scoatem din context, sunt niste calitati in sine.. nu ? Ca el isi foloseste calitatile astea ca sa manipuleze, ca sa dezbine, ca sa fure pentru el… asta e alta discutie. Sper ca m-am facut inteles

 2. A3 lasa in urma OTV. Diseara are din nou documente incendiare in legatura cu ceva care e legat de basescu. Eu prefer explozive, dar accept pe criza si incendiare. Vesti proaste, s-a intors Gadea.

 3. Iar l-au luat pe Nicolescu Arges. Ala a plecat cu ambulanta spre locatii mai prietenoase decat DNA. Ideea care se poate desprinde : e foarte bine ca nu l-au schimbat pe Morar si nici pe Kovesi. Altfel zicea lumea ca astia sunt la fel precum basea. E bine asa, nu ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: