Skip navigation


20120911-200133.jpg

16 Comments

 1. Stai ca nu inteleg. Pluta e pentru comisie, sa se plimbe prin tara ori pentru romani ? Ca astia din urma oricum sunt dusi cu pluta. Nu toti, unii sunt dusi cu dubele

 2. Raspunsul e “da”

 3. Ai vazut aseara ca pana la urma Gadea a simtit nevoia sa verse o lacrima vis a vis de tragedia americana de la 9.11 ?

 4. Ciocanel de la UE se joaca de-a Obama, prezinta azi situatia Uniunii. Ar merge azi o bomba la Bruxelles ca focul.

 5. Astia de la USL nu au europarlamentari ? Ca se aud tare de tot aia de la PDL si de la astia nimic. Mai zice Ponta de fanarioti doar.

 6. Ce tare. Au uitat sa trimita ambulanta la un accident de motocicleta in Cluj. Si a murit ala. Sper sa fi fost ardelean, macar sa avem si noi un castig.

 7. America ramane America. Au mai scos o poveste penibila si lacrimogena. Dupa 11 ani de la atentatele lui peste. Au gasit ei o hartie atunci pe care s-au gandit ei sa o faca publica acum . Of, cati cretini care pun botul la asa ceva sunt pe planeta ? Eu cred ca multi.
  http://www.antena3.ro/oameni/cinci-cuvinte-doua-numere-si-finalul-unui-om-pe-11-septembrie-2001-a-luptat-pana-la-sfarsit-183676.html

  • Se pare ca prostia e o valoare universala, nu e un atu strict romanesc. Trist cumva pentru romani, clamau ei adesea ca sunt cel mai tampit popor. Ei bine nu, mai sunt si altii. Ceea ce ii face sa nu se simta singuri probabil

 8. fenomenal

 9. romania dojenita de Lituania ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Asta imi aminteste de diriga din generala.

 10. Cica cei 300 de tigani care manifesta la Guvern se vor muta mai pe seara la Cotroceni. Sunt curios daca se vor intalni cu romanii lui Ghise.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: