Skip navigation


13 Comments

 1. 🙂 🙂 🙂

 2. romanii erau cersetori si inainte de basescu, asta insa le-a luat si banii

 3. Antena minte la greu. Si asta ii face bine lui basea. Spuneau ei, referitor la schimbarea pupitrului prezidential, ca nicaieri in lume nu scrie presedinte ci administratie prezidentiala. Ete ce scrie la americani de exemplu

  • Incepe sa devina tot mai naspa cu Antena. Exagereaza cu miniciunile ata de mult incat trebuie sa verifici tot ce spun. Devine obositor…..

   • Verifica doar de aia esti platit , javra bashista ce esti !

    • Pai decat sa cred ca tine orice mi se spune prefer. Sau cum e treaba ? Daca nu crezi ce spune Antena inseamna ca esti basist ? Atat de putin te duce capul ?

 4. Românii care vor transmite Fiscului informaţii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilităţi, aşa cum se întâmplă şi în alte state, a declarat Liviu Voinea, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

  Astfel, pentru a spori gradul de colectare şi vigilenţa fiscală, Liviu Voinea va pleca în Suedia să studieze “legislaţia denunţătorului”, care funcționează de o bună perioadă de timp.

  “Acolo oamenii primesc prin poștă scrisori în care sunt informați că au de plătit un impozit X, dar li se tramite și dacă unii dintre vecini au declarat valori de impozitare mult mai mici. Fiscul se bazează pe faptul că oamenii ştiu cel mai bine situaţia vecinilor şi pentru cei care transmit informaţii corecte despre aceştia se aplică scutiri sau li se dă o recompensă şi mai plătesc doar diferenţa”.

  Daca ideea asta ar fi fost enuntata de PDL ma gandesc cam cat de rau ar fi plans Antena. Dar cum ideea vine de la USL vad ca au dat skip peste dezbaterea acestie idei. Nu imi fac griji, probabil ca o sa comenteze PDL la greu. Si destul de eficient probabil.

  • … si la cum romanul are in sange jigodismul, tradarea si invidia fata de toti din jur, o sa fie fun… asta e exact ce trebuie ca sa constatam din nou ce populatie de lichele vietuieste pe meleagurile astea. Oricum se vor turna intre ei doar prostii, aia mari tot smecheri vor ramane.

 5. Prostul ala de Gadea era incantat acum vreo doua seri ca “l-a prins” el pe pilotul care a facut cursa la Riad in 2006, desi omul ala a spus ca n-are cum sa-si mai aminteasca de aia, pentru ca a facut multe curse in perioada respectiva acolo… iar Gadea, ca o concluzie :” interesant, sau cum ?”…. desi nu era nimic deplasat in interviu. Singura care mai merita credit sunt Dana Grecu si Razvan Dumitrescu, in rest…. dezastru. Sunt tot mai penibili cu “dezvaluirile” lor pe care vine apoi basescu si le justifica simplu, facandu-i, iar si iar, de kko.

  • Da, e naspa. Gasesc ei cate o pocnitoare de informatie care nu duce nicaieri si o ruleaza pana se penibilizeaza total. Numai chestii incendiare si de exceptie scot. Se chinuie pentru audienta, eu ii inteleg. Ma intriga doar cretinii care nu se sesizeaza ca sunt tot mai penibili pe zi ce trece.

  • Oricum, Gadea e de departe cel mai idiot de pe acolo. De aia l-au pus sef. Asa e in romania.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: