Skip navigation


20120915-132417.jpg

6 Comments

 1. are el NATO si UE in spate ? … are. Si la propriu , si la figurat, ne-am lamurit in vara asta cam pe ce picior dansam, noi si toata lumea. Mituri demontate, cum ar veni.

  • Unii spera inca 🙂

   • mai bine s-ar desfiinta gruparea asta de infractori periculosi numita UE, am si eu speranta ca Grecia, Spania si inca unele care sunt pe lista pentru a fi distruse sa ia atitudine. Romania poate sa ramana, semneaza basescu in curand niste hartii de nu mai scapam de darile catre Germania inca vreo suta de ani de acum incolo…. plus ca umbla fascista aia de Merkel sa ne alipeasca cu forta Moldova, ca sa ne linistim definitiv. E bine…. n-o sa cracneasca nimeni oricum.

    • UE o sa crape de la sine. Dar nu acum, e prea devreme. Vreo 20 de ani ar trebui sa dureze cu totul. UE acum e cum era pe vremuri URSS, noua Moscova e Bruxelles-ul

    • Oricum, daca ai face un sondaj de opinie banuiesc eu ca romanul e fun EU. Nu stie ce inseamna dar vrea sa fie peste tot. UE, Schengen, NAto.. orice. Sa fim si noi pe undeva. Pentru ca romanul e tare bou si extrem de ipocrit. Plus ca nu il duce capul de loc. Adesea romanul e Vulcanic in prostia lui.

      • Hop si eu
      • Posted September 15, 2012 at 19:29
      • Permalink

      vrea, cu gandul la vizele ridicate poate. Dar cred ca si daca dispare formatiunea mafiota UE tot nu li se vor mai impune vize romanilor : vesticii s-au lamurit cu totii ca romanii cat de cat normali se duc si cheltuie bani prin tarile lor, deci avantaj ei, iar tiganii trec granita ilegal chiar si cu viza, au ajuns astia pana in SUA daca si-au dorit. Deci spaima vizelor n-ar mai trebui sa existe…. iar alte avantaje tara asta oricum n-a avut dupa aderare, ba chair dimpotriva.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: