Skip navigation


20120926-104102.jpg

9 Comments

 1. E tare. Dupa ce a facut 5 tari in 2 zile πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ DDD s-a dus direct la ambasada SUA, cica sa ceara o viza pentruo ruda πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ Pe de lata parte consulul Rusiei a fost la Min Economiei pentru o ora, sa discute pe tema Oltchim.
  Scenariu dupa care actioneaza DDD e atat de bine pus la punct si implica ata de multe resurse incat il recunosc cu usurinta pe Base. Repet : muci ii face pe astia de la USL. Am fost relativ optimist cand am spus ca vor obtine 46-48 % Gresit… se vor duce spre 40, daca nu cumva si un pic sub.

 2. Ponta asta e instabil rau de tot saracul de el. O zi spune ca DD nu are bani si ca muie si ca puscarie ( nu stiu pe ce se bazeaza) In alta zi spune ca daca luni nu da ala banii vor vedea ce au de facut. Pai ? Te decizi pana la urma ? Sau tu mai crezi ca ala da banii pana luni ? πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

  • Iti dau eu un semn clar ca va da banii πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ Daca ceilalti au oferit 4 mil si asta 40 mil… e clar ca e serios, nu ? :))))0 Deci vine cu banii, stai linistit.
   Pe de alta parte este imposibil ca Ponta sa fie atat de cretin incat sa nu inteleaga despre ce e vorba. Imposibil. Deci ramane varianta ca e parte a jocului. Si cand ma gandesc la asta mi se face mila de bietul cacarau. Zici ca e american, asa de prost e. A luat-o in mana original.

 3. S-a activat pana si Tatoiu, mai abitir ca niciodata

 4. DDD la RTV – il intreaba reporterii pe unde a umblat. veti aflla de la angajatii SIE care au fost langa noi tot timpul πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

  • Acum la cat de multi cretini sunt in tara asta o sa fie multi cei care vor uita ca SIE nu e a lui Ponyta ci a lui BAsea, dar parca mai conteaza. Ce trebuie sa recunosc… lucratura buna de tot. Nu foarte fina, dar extre, extrem de eficienta.

 5. Handicapatii de la USL declara cum ca luni se termina circul, vine ala cu banii sau nu. Iar nu au inteles. De luni doar ce incepe circul, acum e doar incalzire. Pai nici macar nu a aparut Basea, ce naiba.

 6. Mai, sunteti romani. Ia mai plangeti un pic.

  http://m.youtube.com/watch?v=1APGc8O53As

 7. Pe zi ce trece tara asta devine tot mai halucinanta. De fiecare data cred ca e apogeul si de fiecae data ma insel. Oare unde se termina ? Cat de jos se poate ajunge ? Exista oare limita de jos ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: