Skip navigation


12 Comments

 1. Am vrut sa vad daca mai emite Antena. Emite. Si zica din decembrie se produce schimbarea. Eu tot nu inteleg, maxim ce poate obtine usl in decembrie este sa memtina situatia actuala. Pai eu pe Basea vreau sa il vad plecat, restul nu ma intereseaza.

  • Păi, cu ce gărgăuni ai tu în cap, n-o să-l vezi niciodată pe Băsescu decât acolo unde vrei 😉
   Ți s-a pus aiurea pata pe Antonescu și o ții langa, langa-danga, din trifoi se-ntoarce vaca …..
   Numai tu mergi, ca oul tot înainte 😉

   • Nu e vorba de pata. E vorba doar de puterea de a observa realitatea. Bine, probabil ca faci parte dintre cei care credeau ca Basea o sa fie demis. Acum astepti linistit decembrie. Dupa decembrie vei asteptat plin de speranta 2014. SI tot asa. Ai si tu treaba, astepti ceva tot timpul.

  • USL spune acum ca numai dupa alegeri va putea sa taie si sa spanzure, ca modul cum au ajuns la putere anul asta nu e tocmai cusher sa-i lase sa actioneza. De aceea asteapta schimbarea pe care s-o faca poporul la iarna. Acum nu pot face decat sa opreasca jaful si sa repare ici-colo din nedreptati. Cel putin eu asa am inteles, desi anumite miscari ale lor au fost stranii.

   • Pai cica din cauza lui Basea nu pot face nimic. Ori, indiferent de rezultatul din decembrie javra e tot acolo. Deci ?

    • Ii schimba pe acolitii javrei cica… si asa vor birui. Vom birui.

 2. Pai, fiind el guvernator, unde dracu sa plece?

 3. Cam cate voturi poate aduce Becali este destul de clar, mai ales daca pentru a castiga un mandat trebuie sa candideze pe liste PNL. Nu ?

 4. Hai ca au inceput iar. Stengramele cu Blejanar si Basea inseamna inceputul sfarsitului unui regim. Da, da:))) A cata mia oara se sfarseste regimul ? Serviciile sunt ale lui Basea, ultima dovada (una dintre zecile de dovezi) a fost in vara la referendum. Asa, deci in vara au fost cu el si acum brusc vor sa se lepede de el :))) Cred, sigur.. asa e.

  • Pana acum se pare ca basescu pica bine iar. Intr-o stenograma vorbea de mari datornici, e adevarat, dar cica e si treaba lui, in interesul tarii. In alta situatie spunea ca ce-i cerea Blejnar nu e treaba lui si sa se adreseze primului-ministru, care e cel cu decizia…. frumos, sau cum ? Si in toate se vorbeste asa, corect si oficial, ca si cum ar fi aranjate… doar pe ici – colo injura unii porcos, ca sa para totusi credibil. Dar in alea oricum nu e basescu personaj, deci e ok.

 5. Gata, a aparut Rizea…. se termina cu Basea. Uite-l http://users.heeloo.ro/ioska/gallery/1286910164038924438_rizea.jpg


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: