Skip navigation


20121111-211838.jpg

32 Comments

 1. E prea frumos să fie adevărat!!!Tare mi-ar plăcea să se întâmple!!!

 2. Repetitio est mater studiorum !!!
  Pantru portocalii e bine sa se faca asta!

 3. Ie bună de-am pus-o poster! 😆

 4. … PEDELEPRELE , ATENTIE MARE , NU BAGATI VOI UN BOICOT SI IN DECEMBRIE !…….la cum vom vota impotriva secaturilor revopsite in alianta Ardei pe Romani Definitiv , mai bine nu votati , muisti pedelepristi !

 5. ….. postarea e pentru pedeleprele care se mai ” dau ” pe aici pe blog !

 6. ……” – Nu va suparati, puteti sta putin mai la dreapta sa il vad si eu mai bine pe dl. Basescu!?
  – Sigur. Vreti sa va imprumut putin si binoclul meu?
  – Nu, multumesc, am luneta la pusca “

 7. Daca s-ar intampla asa Basea apare si zice : populatia e scarbita de clasa politica, deci premier Boc. Simplu, nu ?

 8. IAR VOTĂM

  Nea votantule, bădie,
  Este doar o ironie!
  Să nu ai nicio angoasă
  Chestia nu e serioasă
  Şi ne doare-n pălărie
  Că ARD e doar băşcălie!

  …..
  Foaie verde micşunea,
  Omul face tot ce vrea
  Dar ne mai distrăm şi noi
  Că tot ei ne ARD apoi!

  ÁRDe, ard vb. III. I. Intranz. (Despre foc) A fi aprins. II. 1. Tranz. A da foc, a băga în foc. ◊ Expr. A arde cu fierul roșu = a) a face (unui animal; unui votant?) un semn cu un fier înroșit în foc; b) a înfiera; a stigmatiza (pe cineva). 2. Tranz., refl. și intranz. A (se) consuma, a (se) distruge prin foc. ♦ Tranz. A strica o mâncare (o naţiune) expunând-o prea mult la acțiunea focului. ◊ Refl. S-a ars mâncarea (votantul?). ♦ Tranz. A distruge printr-o reacție chimică. 3. Tranz. și intranz. A încinge, a încălzi (tare). ♦ Tranz. A expune acțiunii focului (în procesul de fabricare; votare?) obiecte de lut, de ceramică, (de votare?) etc. ♦ Tranz. A dezinfecta un instrument (sau un votant?) trecându-l prin flacără. ♦ Tranz. A cauteriza o rană. III. Intranz. 1. A răspândi lumină; a luci, a străluci. Lampa arde; (votantul se qarde dacă votează ARD). 2. (Despre soare) A răspândi căldură mare; a dogori; a fi fierbinte. ♦ Tranz. și refl. A (se) bronza, a (se) pârli (prea tare; mai alrs la Roman?). IV. 1. Refl. și tranz. A suferi sau a face să sufere o durere vie, o arsură la atingerea cu focul sau cu un obiect foarte fierbinte; a (se) frige (dacă votezi ARD). ♦ Tranz. A produce o senzație asemănătoare cu o arsură (dacă votezi ARD). 2. Tranz. Fig. A da o lovitură (celor ce votează ARD). I-a ars o palmă (alegătorului). ♦ (Fam.) A face ceva cu pasiune. Îi arde o horă. ♦ Tranz. și refl. (Fam.) A (se) păcăli, a (se) înșela (dacă votează ARD). 3. Intranz. A se înroși tare (din cauza unei stări emotive; mai ales de ruşine, la Roman). ♦ A avea febră. ♦ Fig. A fi cuprins de un sentiment profund, puternic. ◊ Expr. A-i ARDe (cuiva) de ceva = a simți o dorință (arzătoare); a avea dispoziția să…, a avea chef de… – Lat. ardere. Sursa: DEX ’98

 9. Cat de tare a fost Ponta ? Ais sunt la Oltchim cu scandal. Foame. SI Ponta spune ca sunt 600 care prin manifestul lor pericliteaza locurile de munca ale celorlalte mii de oameni care stau acasa…. se sperie investitorul cica. Pai nu e un Basea in devenire ? Ca orice copie…. mai slaba si sortita uitarii

  • “mai puneti o haina pe voi si stati acasa ca speriati investitorii”

   • Sunt varza astia. Nu mai vorbesc de bannere din oras, Ponta cu Oprea.. care cica aduce resurse :))) Plus Voiculescu. Pai cum dracului mai candidezi mai daca ti-ai dat demisia acum cateva luni ? O sa fie un Parlament perfect pentru Basea. Asa ca dupa ce castiga astia acum in decembrie, ii cheama la loc la arme in pdl sau pe unde naiba ii mai baga. Sau mai face un soi de UNPR, cine stie. Sunt convins ca pana in primavara, intr-un fel sau altul, Basea ii rezolva elegant. SI se va deschide un nou orizont de asteptare pentru gibonii de pe strada… 2014. Ca na, e colea….

 10. A mai scos Antena o campanie lacrimogena. Copii romaniei nu sunt de vanzare cica. Proabil ca vor sa ii inchirieze. Cu ora. Belgienilor. Bai, vindeti dracu tot ce puteti . Pentru copii aia e o sansa sa scape de aici.

 11. A murit Gadea ?

  • Ieri era la Barcelona, o fi inca acolo si prins cu treburi.

   • Ce bine daca nu i-ar mai da drumul….

    • nu-l retine nimeni ca n-are de ce, reapare precis 🙂

     • Sa vezi tu cu ce povesti vine. Da’ ce dracului face pe acolo ? A gasit ceva romani de exceptie care i-au impresiona pe bastionsi ori iar incaseaza ceva premii platite de la Bucuresti ? Ori, BArcelona fiind, doreste sa invete tehnici de toreador pentru a struni boii din Antena ? Auzi ? Da’ Badea nu e cu el ?

  • …. nu , a murit mata ! dobitocule !

 12. Dupa Ardeal cei mai extraterestrii romani se afla in Oas. O super rasa ce e si acolo. Cica ei pastreaza vie traditia. Vie.. adica vie apocalipsa peste ei. Ca asa cum cretinii de ardeleni l-or pus pe boc la primarie asa si osenii o sa o puna pe Vaas in parlament.

 13. Nu te intreba ce face tara pentru tine. Intreaba-te ce faci tu pentru mine.

 14. Pana la urma a avut dreptate USL sa il puna pe Elvis la TVR. Macar nu mai apare la TV

 15. Basea zici ca a fost parasutat ieri in romania si descopera ce si cum. Bine, la cat de bou e romanul ..ii merge.

 16. Ma uit la un film. Personajul spune : take care, it’s gonna snap. Traducatorul baga : atentie, o sa puste ceva. Ce naiba …au inceput sa traduca ardelenii ?

 17. Grigoreeeeeeeee

 18. Halucinatie USl. A luat Piedone doi candidati si i-a dus prin piete sa ii arate oamenilor. Unul e Ciorbea, celalalt.. habar nu am cine e. Ei, dupa ce i-a plimbat astia au simtiti nevoia sa vorbeasca cu omaneii si sa spuna ceva la camera. Cica ei ard de nerbadare sa il ajute pe dom primar. Ba chiar au spus ca vor face totul ca acest primar sa beneficieze de cel mai mare buget. Vezi tu cum e treaba ? Daca esti nascut milog pupi in cur unde nu e necesar. Pai un senator ori un deputat este sub un primar de sector ? Ca functie ma refer, altfel e clar ca ala care are voturile e tata lor.

 19. Imi cer scuze adminstratorul site-ului Basarica dar poza asta doresc sa trimit cadou virtual pe pagina de facebook a lui Base.

 20. Pai nu vedeti pe media ca Marinaru Chior acum ii indeamna pe oameni sa voteze si la referendum nu……face exact cum ii cade lui bine. M-am saturat de el sa-l vad ca mai respira.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: