Skip navigation


20121204-001453.jpg

20 Comments

 1. E sarac si cinstit, de-aia se afiseaza asa, ca adunat din santuri. Iar privirea e mai degraba de bestie, nu de prost.

 2. Haine stau ca pe gard, dar sunt haine extrem de scumpe.

 3. Ninge pe blog.

 4. Ai mai trebuie doar niste lanturi zdravene si ….macar o camase de forta ! Pe pariu ca javra chioara nu va patii nimic deoarece se va gasii vreun avocat care sa invoce ” sanatatea mentala ” a ….”clientului ” sau ! Oricum chiar mult ….nu mai e….9 Decembrie ….vine acusi , acusi .Macar o flegma si tot merita javrele astea pedeliste ! Si sa fiti siguri ca am sa le-o dau { flegma } atunci cand voi vota uslasii….chiar daca nici astia nu-mi sint asa dragi…..dar ….asa d-al dracului !Vad ca alia de la ” labe1″ se dau de ceasul mortii sa explice ca….oricum votul nostru nu va conta…ca jocurile sint facute…. Le dau muie….si votez uslasii….chiar daca va fi zapada ca-n ’53 si viscol ca-n Siberia, ma voi duce sa votez….poate din 2013 { daca pe 21 nu se va inplinii acea profetie mayasa….aia cu ” sfarsitul “} voi avea placerea sa-i vad pe javrele pdeliste carati cu dubele ….macar pe la DNA….daca nu si …mai bine . Iar jigodia de la Cotroceni….” Iesi afaraaaa javra ordinara !!!!!!”

  • Profetia mayasa , face referinta la bashinescu !
   Tucu-te

   • @Emil Vulcanescu Onorabile …..nordist :RESPECT !

 5. Ia uite domle la Gadea. Un adevarat roman. Arata un tricou alb pe care scrie… romanii au coloana. Cred ca e bine intentionat dar a amestecat un pic termenii. Romanii nu au coloana. Ei au spinare. Te pot duce in carca, o pot lua pe cocoasa… dar coloana nu au. E ceva ce seamana cu coloana dar ii lipseste ceva esential: capacitatea de a se indrepta. Nu au coloana.

  • Helciug a fost mai tare. In principiu, spune el, o coloana ar trebui sa se termine cu un cap :))))))) Altfel e usor inutila

 6. Arata de parca a fost dat afara din bufetul Garii Chitila !!! In ce hal ii sta pantalonii aia Doamneeeeeeee !!!

  • Bre, lasa si tu sonorul doar. Inteleg ca poti suporta si imagine si sunet. Esti capitanul meu !

 7. Handicapatii se lauda cu like-urile de facebook. UIte cam cat costa. Ma intreb… isi permit oare sa plateasca ? Nu cred domle, sunt pe bune. Sigur

  http://get-likes.com/facebook-likes-store/

  • lumea in care traim e de tot rasul, din ce in ce mai rau si pe toate palierele.

 8. Sondajele arata ca Basea a procedat corect. Prezenta la vot este estimata la 48%.. Daca se strica vremea posibil sa fie si mai mica. Asa ca mai are un text Basea, chiar daca ar lua USL peste 51% … nu are legitimitate, prea putini au mers la vot. Raman la parererea mea, nu vor lua peste 50%.
  USL se bazeaza ca cel putin toti cei 7.4 mil care au votat DA la referendum vor vota cu ei. Gresit. Din cei 7.4 mil sunt unii care cred ca Basea nu a fost portocaliu, el a intinat doar culoarea portocalie. Altii cred ca e bine sa stea asta la Cotroceni, sa faca opozitie. Altii sunt scarbiti de impotenta manifestata de USL in vara, asa ca nu vor mai veni. Altii nu il vor pe Basea ca asa le-a zis DDD. So… in 9 decembrie nu se sfarseste nimic, continua doar domnia Basului.
  Nu ca s-ar fi sfarsit ceva daca ar fi luat peste 50%…

 9. Cica au trecut 575 de ani de la rascala de la Bobalna. Ma intreb doua lucruri. Unul… daca romanii tin minte o rascoala a saracilor de acum 600 de ani inseamna ca au fost rare evenimentele. Si doi… care e diferenta atunci vs acum ? La intrebarea doi am si un raspuns : acum la Bobalna e liniste. Deci democratia a invins pana la urma. Traiasca romania

 10. S-au aprins luminitele de Caciun. S-au blocat maimutele. Daily romania

 11. Basaricaaaaaaaaa, la postul cu libidinosul de Fuego nu imi apar comentariile. E cu spaga de acum ?

 12. e “de la ei” 🙂


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: