Skip navigation


ard

11 Comments

 1. Dupa ce ?

  • Bravo…. negativ, cu sila si fara asteptari prea mari, dar trebuie. Altfel, videanu, udrea, anastase, boc, igas, funeriu, hoara, mru, talmacean, etc, etc, etc isi vor relua apucaturile, sfiidand si batjocorind. Si-asa unii din ei se vor fofila in Parlament cu imunitati, dar daca vor fi minoritari poate ca mai e o sansa sa ajunga sa plateasca. Doamne ajuta!… e ultima sansa asta.

 2. Fratilor, decervelatii astia nu stiu de unde au nr meu de tel si imi trimit mesaje zilnic, sa votez cu ARD-ei pe 9 dec, acelasi cancer portocaliu dar acum cu metastaze. Multe mesaje sunt semnate “FALCA G(u)ITA” , primarul Aradului, un mafiot de care cred ca ati auzit…e neam cu chioru. Pot sa ma adresez cuiva (politie sau DJPC)sau nu are sens (nu am dat dreptul nici unui partid sa-mi trimita sms de tip spam.)

  • Pro Democratia are un telverde : 0800 070 100, pentru sesizari legate de nereguli maine la vot. Sau intra pe http://www.alegericorecte.ro/ si scrie acolo. Daca nu tine de ei problema ta, atunci macar poate te indruma spre altcineva.

 3. ONU a declarat ziua de 9 Decembrie drept ….ZIUA MONDIALA IMPOTRIVA CORUPTIEI…..Tocmai cand iesiram si noi la vot . Pe bune…asa o ironie a sortii { sau a ONU } nu am mai pomenit !

 4. Primul care va iesi sa comenteze in seara asta va fi imbujoratul videanu, pazea !

 5. SA SUGA PULA TOT USL-UL SI TOATE NEAMURILE LOR IN FRUNTE CU JAVRA DE viorel ponta si CACARAU JEGOS antonescu crin

  primul lucru a fost sa ia bani de la bozgori ca sa-i bage la guvernare… din banii pe care i-au furat jegosii aia psihopati impreuna cu javra de basescu acum i-ai platit pe javrele din usl sa-i bage la PRADUIALA “guvernare”

  MUIE usl MUIE ponta MUIE antonescu

 6. Exista pericolul ca in aceasta tara numarul de parlamentari sa depaseasca populatia. Ce legi idioate…


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: