Skip navigation


usl

6 Comments

 1. Complet e USBDMR

 2. De ce dracu’ am votat cu USL-ul ???? Ca sa bata palma cu Basescu intr-o noapte prin boscheti ????
  Sa-si dea intilnire Ponta, Crin si Dragnea in puterea noptii cu Basescu, ca homosexualii ???? Sa-si dea muie unu’n altuia p-acolo si sa semneze documente ????? Ce inseamna porcaria asta ????
  In campanie n-a fost vorba nici de UDMR la Guvern, nici ca vor face astia 3 intelegeri cu criminalul ala !!!!
  E a doua PULA pe care o luam in cur in anul asta !!!! Prima la Referendum de la Basescu, si acum de la USL !!!!
  Nu ma asteptam la Crin Antonescu sa fie ATIT DE PROST, la Ponta DA !!!! Cum sa faci intelegere cu Basescu ???? Ce intelegere a respectat intrigantul asta ???? Nu-l cunoaste suficient pe Basescu ???? Nu si-a luat-o suficient de la golanul chior ????

  • Cumperi niste unguent ? Posibil sa fie mai placut, sau mai putin neplacut 🙂

 3. Nu cred ca ii baga pe aia din UDMR. A fost facuta treaba a la Basea. Adica Ponta a creat o problema pe care o si rezolva.
  Pe de alta parte cica l-a desemnat pe Ponta. A pierdut garla USL deja. Dar a pierdut un pic si Basea. Deci scorul e in favoarea lui Basea una peste alta.
  O sa vina vremea, primavara – toamna, cand USL sau doar PSD se va ruga de UDMR….. atunci cand majoritatea ade azi nu va mai exista. Iar Basea o sa ii sape zilnic. Vin vremuri si mai urate.

 4. Propunere. Doresc sa fie asa : ministerul mediului. Separat un al t minister, al padurilor. Si inca unul : al frunzelor din padure.
  In plus mai doresc cooptarea la guvernare a pdl. Blaga la interne. Una ca e profesionist, a doua ca e un om cu care se poate discuta a treia ca este un cunoscut luptator impotriva lui Basea.
  Vom invinge !

 5. Mai trebuie asa : Oprea la invatamant. Toti au de invata de la el. Voicu la justitie, de ce nu ? Scos Vantu din puscarie si pus la finante. La MAPN Turcescu. E colonel si nu vrem sa ne batem joc de presa potrivinica, nu suntem ca Basea. Firea la cultura, e clar de ce. MA gandesc si pentru restul de posturi. Pavelescu trebuie musai pe undeva. E mica, dar are capul mare. A zis Basea de rau de el ? Deci trebuie pus pe undeva. Sa mai faca un minister al minoritatilor si sa ii puna pe unguri sefi.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: