Skip navigation


lehman25

Dupa mai bine de un an bont cu un tont,nimicul uselist a reusit sa produca doar circ.E mai putin decat se astepta, dar e oricum mai mult decat se putea.Troica,coabitarea,gazele de sist,taxele,ne ingroapa usor dar sigur.Un mucalit imi spunea pe buna dreptate, “Ba, la ce dracu` sa ne asteptam,chiorul e un fost bisnitar,al de la senat e un fost muzeograf,al de la camera nu pare a fi fost mai mult decat un sef de autobaza,iar tontul e un fost procuror!Cum dracului sa mearga ceva in tara asta cu astia? ” Corect si totusi speram la un pic de sange portocaliu,macar aruncat ca nada, putinilor bastinasi ramasi.Nu se poate insa,circul uselist are o roata din care nu apar decat cretini gen becali,sau macho gen antena grup ! Nu vorbim de lipsa de cash,nu pomenim decat in treacat de zecile de mii de concedieri  ce bat la portita,nu ne prezinta un orizont fie si el indepartat,un ceva acolo, nu, e mai simplu sa-l jelim pe ghita !De ce vot ? De ce sperante? Bejenia pare salvarea multora si poate chiar asta e solutia.Daca parcul din Taxim nu poate fi salvat,macar aici sa avem un parc,nepopulat,insa mai aerisit.In rest sperante de mai bine, zero,dar macar circul cu becali ce se roaga non stop, continua,timp in care ghita e tot dupa portita.Dar oare nu suntem toti, un fel de ghita ?

5 Comments

 1. Bine-ai revenit !
  văd că încă eşti destul de liniştit !

  • Bine te-am gasit. Scarbit,linistit si cu medicamentele la zi ! 🙂

 2. Constat ca Ponta este cu limba in gura lui Basescu din ce in ce mai adinc !!! La nunta scroafei aleia gretoase si grase ca o purcea plina de cacat, numita Roberta, invitati sint NUMAI de la PSD !!!
  Pina si Crin a lasat-o mai moale cu apostatul criminal basescu !!! Zgonea ala e un dobitoc si-un idiot cum rar am mai vazut !!! Incet, incet, i se predau toti blestematului asta chior !!! Ce le face bai nene de-i hipnotizeaza in halul asta pe toti ?!?!?! 😦

 3. Banutii ! Vin la ei ca musca la cacat.

  • Sa vezi ce-o sa inceapa cu ,,santaje” si ,,coruptie” la adresa imbecililor astia de USL-isti !!!! Mama mama ce le pregateste chiorul asta !!! Daca vor zice ceva, imediat o baga p-aia cu ,,Presiuni si influentare a Justitiei” !!!
   Iar din strainatate vor incepe sa tipe Barosso, Redind si platitii de catre SIE de la Frankfurter Algemeine Zeitung !!!
   Iar PROSTII, DOBITOCII si MINCINOSII de la USL vor tace, ca nu-i crede nimeni !!!!
   Io nu mai am nici o garantie ca vom mai scapa de blestematul si ticalosul asta de securist !!!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: