Skip navigation


lehman25

Derbedeii sunt peste tot,misuna parca mai voiosi in est si nici nu conteaza cum ii chema.Ca vorbim de base,de boc,sau mai nou de pontac,sau ii zicem erdogan,sunt toti facuti de o mama si cu un singur gand in capatani,sa ne puna piciorul pe gat,sau si mai bine, in gat !Unii dintre noi se organizeaza,altii inca vegeteaza.Problema in sine nu este parcul din Taxim sau gazele de sist de la malul marii, ci faptul ca orice derbedeu ajuns in varf, se crede un mic Dumnezeu,iar noi restul, o armata de slugi, insignifianta !

10 Comments

 1. De aceea turcii au creat un imperiu, pe cand noi am “coabitat” in patru labe cu toti care au trecut pe aici. Asta facem si acum, nemtii si americanii sunt doar ultimii la rand.

 2. Gresit. In Turcia, basistii lui Abdulah Gul, adica ai licuriciului, sunt in strada. Erdogan e cel care a scos Anatolia din saracie si a facut din Turcia o putere economica emergenta, care da fiori americanilor, adica alora care ni l-au dus pe basexu pe cap si ni-l indeasa pe gat cu forta.

  • radu – Imi e greu sa compar adeptii lui Gul cu basistii,insa si de-as fi de acord cu tine,erdogan are 10 ani de putere si nu adeptii lui Gul au inceput manifestatiile in Taxim.Ca ulterior si acestia sau raliat protestului e foarte posibil,insa dupa 10 ani de putere,plus cati vor mai urma ca presedinte,erdogan a devenit un dictator si pentru turcaletele de rand e mai bine sa se duca la Alah.In ce priveste eradicarea saraciei din Anatolia de catre erdogan,da-mi voie sa ma indoiesc.Cert este un lucru,stai mult la putere o iei razna si noi avem slava Domnului multe exemple !

 3. derbedeii sunt facuti de aceeasi mama si ACEEASI TATI.

 4. Reblogged this on The Blogspaper.

 5. Dacă clanul Bilderberg vrea să-l dea jos pe Erdigan, pentru aceasta uneltind de acum pe faţă ( caută cozi de topor printre cei invitaţi acum la adunătura lor la care participă şi sluga lor din românia, atotputernicul aici, Isărescu ) eu tind să-i dau dreptate lui Erdogan care pentru poporul lui este un adevărat erou !
  Să sperăm că nu va avea soarta lui Ceauşescu, mai ales că şi el le-a spus pa!!! celor de la FMI !

 6. Radule – Da oamenii simpli, cand dracului isi fac si ei un clan ? Clanul napastuitilor,clanul umbrelor etc. Pana cand ei da si noi tot ghiocei ?

  • Bre. Vorbesti de demnitate. Pai tu care pupai in cur in prostia ta la Crin…ce naiba mai vrei ? Zi ca esti prost, mergi si dormi.

  • Basarescu invingator la puncte
  • Posted June 8, 2013 at 21:31
  • Permalink
  • Reply

  Crin presedinte !

 7. Reblogged this on DE VORBA CU ALEXANDRA.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: