Skip navigation


lehman25

Javra de Egipt a fost arestata si zace in beci,asteptand cu inima cat un purice sa se indrepte catre un zid.In termeni cat se poate de simpli vorbim de o lovitura de stat,data de armata si aparent ce nu are nimic in comun cu cei din piata Tahrir sau cu cei 14 milioane de egipteni ce protesteaza de peste o saptamana in toata tara ! Asta trebuia sa se intample si cu gunoiul nostru,daca aveam asta vara oameni de stat.Nu referendum,nu curticica,nu conferinte de presa.Era simplu,luati de guler toti din familia basescului,dusi rapid la zid,executati si ulerior plansi impreuna cu toata Europa si toata America.Puteau toti din toate zarile sa depuna coroane pe mormintele jegosului,zeci de soboare de preoti sa le cante vesnica pomenire,zeci daca nu sute de pore sa-si rupa vesmintele si sa planga familia dictatorului rapus miseleste de furia uselista.Asa,ne uitam ca boii la egipteni si traim in continuare sub coabitarea ce ne duce rapid in iad !

10 Comments

 1. La ei se poarta streangul … :mrgreen:
  Vezi cazul vecinului Sadam …

 2. haida de… 🙂
  “libertate pe dracu… CIA a readus colonia Egipt la ordinele marelui licurici USA

  el baradei, o sluga penala a americanilor cu mult mai scirbos decit basescu si ponta la un loc a fost instalat de catre armata egipteana controlata de catre americani in proportie de 100% ca sef al … FSN frontului salvarii nationale… din egipt… ca sa vezi a dracului coincidenta.

  o sa se trezeasca in citeva luni dobitocii cum au fost pacaliti ca ultimii prosti de catre securistii egipteni subordonati USA (uniunii sovietelor americane)”

 3. “primul ordin al armatei a fost sa inchida toate televiziunile ce nu sustineau lovitura de stat si sa ocupe televiziunea de stat cu armele… 🙂 curata revolutie data revolutiei anterioare impotriva slugii americane mubarak

  probabil in citeva luni o sa-i dea drumul lui mubarak si o sa-l puna in functia de prim ministru… uraaaaa revolutia securistilor egipteni ai lui mubarak a reusit pe deplin iar egiptul este din nou o colonie americana 🙂 ”

  Mineriada CIA Lehman… asta s-a intimplat acum in Egipt… o sa-mi dai dreptate in foarte scurt timp

  • Se poate sa ai dreptate,sa vedem insa cum evolueaza lucrurile .

   • deja au “evoluat” mai ramine sa priceapa si oamenii de ce jucau hora bucuriei ieri noapte militienii, militarii si securistii egipteni pe strazile din cairo… armata, securitate, si militie cele trei organizatii finantate, inarmate si coordonate direct de catre CIA

    declaratia unui egiptean la doar citeva ore dupa lovitura de stat armata din egipt:

    “They’ve been lying to the people and seconds after the declaration they stopped all the Islamic channels. This is not freedom. They’re arresting people without court orders. We’re back to Mubarak.”

 4. Şi tu şi @Dan aveţi dreptate !
  Spionajul american îşi vâră coada peste tot, dar noi avem motive reale de a ieşi şi de a da de zid cu Băsescu !

  • Feficitări pentru titlu !

 5. Multumesc,Radu.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: