Skip navigation


image

4 Comments

  1. Ce să bag ?!
    Îmi bag…. aia-n gura lor, spurcată şi mincinoasă 😳

  2. DA-I IN MORTII MAMII LOR D E JAVRE ! AIA HOTI , ASTIA HOTI ….MAMA LOR LA TOTI !!!! LA MULTI ANI BASARICA SI FIE CA SI-N 2014 SA PASTREZI BLOGUL PROFUND ANTIBASESCU SI MAI NOU SI ANTI USL CA …. CE-MI SANT AIA CE-MI SUNT ASTIA !!!! LA MULTI ANI PENTRU TINE SI CEI DRAGI TIE SI FIRESTE LA MULTI ANI PENTRU VIZITATORII BLOGULUI TAU . LA MULTI ANI , CAT MAI MULTA SANATATE SI CA SA CRAPE FIEREA-N BASESCU : IESI AFARA JAVRA ORDINARA !!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Buna poza !!! Futu-i in gura pe bulangii aia !!!! Cretinul ala e votat de 70% din poporul roman si el face ,,coabitare” cu unu’ care a incasat 7 400 000 de suturi in cur de la acelasi popor !!!!!
    De nu-i face chioru’ bucata boului asta in 2014, sa nu-mi ziceti mie ,,Sfarma-Piatra” !!!!!!!!!!!
    Primul lucru pe care trebuia sa-l faca BOUL de Ponta dupa 9 Decembrie 2012, era punerea in aplicare a rezultatului Referendumului, pentru ca chiombaliul dobitoc DEJA era SUSPENDAT de Parlament prin Hotarirea Nr 30 din data de 6 Iulie 2012 !!!! In limbaj juridic el ESTE SUSPENDAT DE JURE !!! Iar de FACTO este DEMIS prin Referendumul din data de 30 Iulie 2012 !!!! Atit de simplu !!!! Da’ nu !!!! S-a speriat de curva aia batrina de la Berlin si de fostul terorist marxist de la Lisabona !!!!

  4. Ghise de la PNL a demonstrat punct cu punct cu creionul in mana pe legi, ca la ora actuala tampitul de Basescu ESTE IN STARE DE SUSPENDARE !!!! Trebuie DOAR ca Parlamentul sa ia ACT !!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: