Skip navigation


lehman25

Suntem departe de Kiev,dar atat de aproape de Ucraina !Si noi avem javrele noastre pe care continuam sa le toleram.Nu suntem in stare sa iesim si sa dam cu ei de pamant,dar macar putem sa nu le mai platim nimic.Fara banii nostrii,nu rezista.Pana cand sa inghitim mizerile lor?Ucrainieni se pare ca s-au saturat,tie cat de bine iti e?

7 Comments

 1. In Romania este cu totul si cu totul alta situatie.
  Sa nu uitam ca protestele din iarna au fost ignorate de cei din vest, in timp ce in cazul celor din Ucraina se arata extrem de mult de deranjate si de implicate. 🙂
  Sa ne amintim cum SUA il sustinea pe Basescu chiar daca lumea isesie in strada si s a exprimat la un Referendum.
  Departamentul de Stat al SUA se facea ca tine lectii despre democratie cand romanii s au exprimat liber la Referendum!

  Acolo este vorba despre destabilizarea unei structuri statale si de schimbarea unui om ce a ajuns pe cai democratice la putere, ajuns intre timp indezirabil vestului pentru ca nu doreste sa le deschida calea libera catre resursele Ucrainei.
  Vestul nu doreste decat resursele. In planul propus Ucrainei se vorbeste de acces liber la resurse nu de libera circulatie a oamenilor, cresterea nivelului de trai etc..

 2. Salut Johann.Corecta pe fond analiza ta,dar pe noi nu incanta nici dorintele lor vis-a-vis de resurse,nici faptul ca javrele nostre nu sunt cu nimic diferite de javrele lor.In fond ce ne dorim noi,sau ei,o viata linistita si cam atat.Daca aveam mai multe vieti, induram macar una de cacat !

 3. D-aia i-am votat pe poponarii astia din USL ???? Sa se certe intre ei ???? Sau sa-l zboare in pastele ma-sii pe porcul ala chior si dement ????? Fir-ar mama voastra a dracului de labagii nenorociti PSD-isti si PNL-isti !!!!
  De cind se cearta CRETINII astia de Ponta si Antonescu, porcul de la Cotroceni parca a intinerit cu 20 de ani !!!!!
  Scarnavia chioara iar face si desface !!! Iar injura pe toata lumea !!! Face o aluzie d-aia de securist la adresa cuiva si HOP vine Crin sa-i intareasca acuzatia, cum a fost cazul cu doamna Campeanu !!! Mortii ma-sii !!!!
  Mai LEHMAN, noi de jigodia asta nu vom mai scapa !!!!

  • Tu,Sfarma Piatra,esti destul de naiv pentru lumea in care traiesti!PS-a se citi in loc de “naiv” retardat!

   • MARIANE, te bag in pizda ma-tii ba !!! Pe tine si pe curva aia de Krisztina !!!! Las-o incolo cu ,,NEPOT MIC” !!!
    Esti imbecilu’ curvei unguroaice Krizstina !!!

 4. Iar in Romania, daca ar fi ca Ukraina, porcul NU pleaca !!!! Pot fi in strada 7,4 milioane de oameni, ticalosul NU pleaca !!! Asta merge pina in pinzele albe !!! Prefera sa moara decit sa plece dintr-o functie !!!!

 5. Ukraina este totusi cine este iar noi santem …NIMENI ! Fireste ca suntem astfel si datorita politicienilor d e tot cacatul pe care i-am ales …tot noi cu manutzele noastre proprii si personale dar si din pricina faptului ca pentru a devenii exploziv ….mamaligii ai trebuie adaugata o mare cantitate de C4….adica ce au avut aia din Kiev la dispozitie iar noua ne lipseste cu desavarsire . Fireste si daca am sti de unde sa luam C4 si daca n-i l-ar dac cineva pe moca….n-am sti ce sa facem cu el : este totusi explozibil 😎 !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: