Skip navigation


lehman25

Daca te intrebi de ce suntem in cacat,gasesti o parte a raspunsului ascultand  acest ceferist ajuns prin nu se stie ce magie pe scaunul boarfei alma.Problema lui este Crin,restul e rezolvat !

 

3 Comments

  1. Preiau prima parte a postarii d pe blogul meu dedicata idiotului:
    “Zgonea si Tariceanu.Doi tampiti. Fiecare in felul lui.
    De fiecare data cand ii vad faptura pe ecranul televizorului ma intreb cum pizda mamii lui a ajuns asta presedinte al Camerei Deputatilor.Ce calitati deosebite , ce forta intelectuala, ca atribute caracteristice unui mare om de stat l-au recomandat pentru acest post? Intrebarile retorice imi revin obsesiv de fiecare data. Postarea de pe Youtube incununeaza activitatea acestui corifeu in fruntea corpului legislativ al tarii. Adica in fruntea acelor oameni care ar trebui sa faca legi pentru ca tzarisoara noastra sa se inaltze pe noi trepte de progres.Tonul martial, pozitia mandra, steagurile din spate, biblioteca-simbol al intelectualului, eruditului chiar ni-l arata in intreaga sa maretzie a celui pe care nici Zaroni nu mai pot sa-i spun pentru ca i-as jigni memoria inaintasului.Un tampit!”

  2. Ce dobitoc !

  3. Mai nou si el e problema lui Crin. Intentionez sa imi curm suferinta. Dar nu stiu exact care e.. Sunt dobitoc total ori doar donitoc ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: