Skip navigation


lehman25

E obositor si realmente scarbos sa mai scriu despre ce a zis x despre y sau despre ce liberal a mai fugit pentru binele nostru,sau cine mai primeste catuse cu sigla DNA,asa incat v-o prezint pe sora Cristina,nu este personajul lui Eliade,nu este nici o pupeta de la noi,ci o fiinta ce a facut o alegere,grea,discutabila poate,dar la numai douazeci si cinci de ani,impresioneaza si chiar reuseste sa ridice o sala in picioare.E normalitatea pentru altii si nefirescul pentru noi.Priviti si admirati!

3 Comments

 1. Sunt un imbecil pontist, unde sa dau sms ?

 2. Tatăl copilului mort la o sondă OMV-PETROM, BĂTUT de jandarmi

  Vă amintiți de cazul copilului decedat la sonda OMV și de încercarea disperată a părinților acestuia de a elucida marele mister corporatist, acela al neglijării totale a normelor de protecție la sonda în cauză.

  Știți deja și că familia acestuia a decis să pornească un proces împotriva OMV-Petrom și că au început să apară primele piedici:

  – tatăl lui Marian a fost interogat de poliție pentru că făcea poze în timp ce lucrătorii Petrom amplasau ILEGAL un gard de protecție;

  – apoi a fost amenințat de primar (vedeți și articolele din observatorul de prahova – http://www.observatorulph.ro/eveniment/37533-tatal-copilului-mort-la-aricesti-gonit-de-la-sonda-cu-politia);

  – OMV-Petrom vrea să deschidă un proces folosindu-se de protecția copilului, prin care să demonstreze că acesta nu a fost dus de mânuță de la școală acasă și deci, de vină vor fi părinții; iar acum totul parcă a luat-o razna.

  În după-amiaza zilei de ieri, la casa familiei Furcelea a venit o dubă a jandarmeriei sub pretextul că domnul în cauză trebuie să îi însoțească pe aceștia la protecția copilului. Nu s-a gândit nici o clipă la ce avea să se întâmple. Ajunși la această instituție, o parte din jandarmii aflați în dubă au coborât, în timp ce ceilalți s-au gândit (impropriu spus, că ei nu gândesc, ei doar primesc ordine) să îi aplice acestuia o corecție de neuitat.
  MALTRATAT DE JANDARMI

  A fost lovit cu pumnii și picioarele, i-a fost pulverizat spray paralizant în ochi, în timp ce era înjurat ca la ușa cortului și amenințat că dacă mai vorbește ceva sau mai postează de facebook vor avea ei grijă. I-au umblat și în telefon, spunându-i-se că “de acum înainte vom știi tot ce vorbești, cu cine vorbești“. Cam așa lucrează jandarmeria română la ordinele priamarilor corupți și a marilor corporații – sunt niște sclavi ai sistemului, fără scrupule, plătiți din banii noștri.
  Domnul Furcelea este speriat, au încercat să îl intimideze cum au putut ei mai bine, însă noi nu vom ceda, mercenarilor, vom face tot ce ne stă în putere ca dreptatea să învingă.

  http://stareanatiunii.com/tatal-copilului-mort-la-la-o-sonda-omv-petrom-batut-de-jandarmi.html

 3. Exceptional …mai mult de atat chiar nu-mi pot inchipui c-ar exista calificativ pentru cantareata si mai ales pentru acea lume de oameni normali ….spre d eosebire de balamucul in care traim noi !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: