Skip navigation


lehman25

MANA INTINSA CARE NU SPUNE O POVESTE,NU PRIMESTE……….VOTURI !

L-am pierdut pe Dinica,dar ne-am pricopsit pentru multi ani,cu un milog.Ne meritam soarta si cred ca putem mai mult.Ratati mai sunt si e pacat sa nu-i propulsam in diverse posturi !

4 Comments

 1. LEH, ce ai dom’le cu Diaconu ??? Ce a facut ??? PNL-ul l-a respins pe nedrept si a plecat fara sa zica nimic !!! Dupa ce a fost calcat in picioare si terfelit timp de 2 ani de ,,institutiile” teroriste ale regimului asta de cacat al lu’ Basescu, omul si-a gasit dreptatea si Justitia l-a reabilitat !!! E DREPTUL LUI sa candideze !!! E dreptul de A ALEGE si de A FI ALES !!!
  Poate ca nu-l alegea nimeni, da’ a vrut sa demonstreze ca ARE DREPTURI IN TARA ASTA !!!
  De ce furia asta impotriva lui ??????? Sa vezi basistii ce-l injura !!!! Le cinti in struna astora ???????
  Asculta-ma pe mine, ce se intimpla zilele astea depaseste in mirsavie TOT !!! Si ma refer la PNL si la comportamentul de dement al lui Antonescu care a devenit de nerecunoscut !!!! PACAT !!!
  Da’ lumea vede si judeca curvasareala…..judeca mai ales la VOT !!!

 2. Nu stiu ce fac basistii si sincer nici nu ma intereseaza,dar,se pare ca omiti cateva aspecte.In politica asa zis mare,acest individ a intrat multumita liberalilor,mai exact multumita lui Crin.L-a pus vicepresedinte in PNL si la un moment dat chiar ministru.In momentul in care jegosii de la ANI au inceput sa-l hartuiasca,era si pe lista europarlamentarilor PNL. I s-a explicat ca exita riscul sa aiba toti probleme si ca nu mai poate figura pe aceasta lista.Asta a fost discutia la acel moment.Ce a facut ulterior? S-a suparat,ca doar de aceea intrase in politica,pentru functii si bani si a hotarat sa plece din PNL,sa fie sustinut de antena 3 si implicit de pontaci,iar restul il sti !
  Cum il categorisesti tu,pe acest individ? E corecta secventa (filantropica)de mai sus,sau poate sunt eu nebun si atunci lucrurile iti dau tie dreptate.
  Mai mult de atat,eu l-am urmarit si dupa ce a castigat mandatul,NICIUN cuvant de multumire fata de cei care l-au propulsat in politica.Acestea fiind spuse si clare macar din punctul meu de vedere,il califica ca fiind un milog si un individ dornic doar de banuti si daca se poate si ceva functii !

 3. Si Antonescu l-a bagat in PNL de drag, nu a avut niciun interes, ca era actor cunoscut si frecventa Antena 3, unde il vedea + auzea lumea spunand ceea ce trebuie ? Ti se pare ca in partide sunt racolati oameni asa, de dragul lor si pentru ca au facut o cerere scrisa ?

  Si acum ce faci, amesteci scene de film cu realitatea ? In “Filantropica” Diaconu era membru PNL, sau cum ? N-ai vrea mai bine sa pui niste scene (reale, nu fictiuni) din vremea cand Cacarez spunea toate porcariile despre actualii aliati ? Sau mai bine nu, mai asteapta putin, ca sa poti sa faci un colaj de foarte multe minute, inclusiv cu ce varsa despre Udrea, MRU si Neamtu, cu care se va incardui in scurt timp…. dar asa sa faci, ca sa arati ca esti obiectiv si ca n-ai ochelari de cal.

 4. Nu stiu de ce l-a bagat, dar cert este ca nu a castigat nimic si doar imi demonstreaza ca unul din punctele sale slabe,este faptul ca nu se pricepe la oameni.A gresit cu multi dintre cei carora le-a acordat credit si isi sapa singur groapa.
  In ce priveste obiectivitatea,incerc sa o gasesc,dar momentan ce vad,imi lasa un gust amar.
  Insa in acest mic topic,discutam lipsa de bun simt a milogului.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: