Skip navigation


varan

 

lehman25

 Maine ar trebui sa fie zi libera,sau poate e oricum avand in vedere ca peste tot se face nimic,insa pentru unii va fii varan day,pentru altii,victory day.Cert este ca maine se termina faza intai intre primii doi securisti ai tarii,sincer ma bucuram mai mult sa intre chiorul la puscarie,insa nu-l plang nici pe lentila.Cred ca primeste 6 ani si tinand cont ca are o anumita varsta si ca brusc va impanzi librariile cu cel putin 10 lucrari stiintifice,basca 2 romane, intr-un an revine in forta. A pariat prost insa,l-a luat pe Mateut ca avocat si asta e renumit ca pe cat de multi bani ii dai pe atat iti iei bulau,a continuat mizand pe ponta si a gresit si aici.Nu a tinut cont ca mentorul lui ponta a intrat in puscarie de 2 ori in mandatul lui de cretin si oricum ca nu are niciun gand sa-l grantieze in caz…. pusche pe limba mai bine.L-a pleznit pe Crin si nu in ultimul rand a furat timp  de circa 40 de ani fara sa-l deranjeze nimeni,asa incat un an la Rahova,in conditii mai mult decat onorabile,vezi cazul bombonel,trece repede.Mi-a placut in schimb scrisoarea antenistilor,toti sunt langa el,toti il pretuiesc pe domn profesor,dar niciunul nu ar schimba locul si ma intreb,dupa ce varanul intra la semideschis si antenele se vor inchide,in fond aici e bataia pestelui si sa presupunem ca labe1 le propune aceleasi contracte domnilor gadea,badea si sa zicem dana grecu,credeti ca vor refuza?

6 Comments

 1. ponta, tata socru si ioan rus scapa de varanul securist prost facut gramada cu ajutorul colegului securist basescu, basca ca ramin si cu spalatii pe creier tembelizati la cianura3 fideli cauzei “antibasiste”

  mare-i gradina securista

  daca nu-i fura tot trustul intact cu acte cacanarul ala teatral libidinos de gadea vindut securistului ponta cind e voiculica la puscarie mare minune 🙂

 2. SAU II INGHITE LABE1 !

 3. Dacă v-aţi întreba de ce nu-i şi GCP la puşcărie ar fi OK !
  Că n-a furat mai puţin decât Voiculescu sau Băsescu 😉

 4. Ne putem intreba orice dar cine este aceasta maimuta, GCP ?

 5. N-ai înțeles, la pușcărie intră numai Năstase, Voiculescu și alți indivizi pe care nu-i suportă băsescu. Iar băsescu nu va face niciodată nici măcar o zi de pușcărie, stai liniștit… și bucură-te de ziua de azi, ca un cretin ce ești. Că fără Antena 3 viața ta va avea o cu totul altă valoare.
  Totuși, ”va fii” se scrie corect ”va fi” , probabil te-ai emoționat de câtă importanță avea postarea asta a ta.

 6. Al doilea i era pentru cei ca tine si vine de la imbecil.Mars labe1 subspecie.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: