Skip navigation


lehman25

Discutand cu unul cu altu` ce voteaza si ce asteptari au,mi-am dat seama pentru a nu stiu cata oara ca multi imbecili vegeteaza inca pe acest taram.Sunt destui ce-l plac pe ponta si nu par deranjati deloc ca acest limbric a fost procuror si nici nu au sesizat ca in cei trei ani petrecuti cu el,cacatul aproape ne-a acoperit,asa incat in scurtul film de mai jos o sa cunoasteti cativa iubitori de ponta.Imi cer scuze daca unii dintre voi va recunoasteti in personajele de mai jos si dormiti cu poza  pontacului sub perna.

7 Comments

 1. Îl iubim pe Ponta Galacticu’… peste tot, vedea-l-am cu Felix și Băsea Mondialu’ în aceeași celulă, împărțind frățește aceeași p… Scuze, dar n-am găsit altă rimă (Diaconu dixit)

 2. Cine vrea pricepe si cu rima aleasa de tine !

 3. Lehmane….. filmuletul e o făcătură. Le spusese înainte tuturor de fostele țări de dinainte de unire : Moldova, Transilvania și Țara Românească, inclusiv de capitalele lor . Apoi i-a întrebat pe ăia dacă știu în ce zonă (adică fostă țară) locuiesc ei în prezent, ai înțeles ? De exemplu, dacă mă întreba pe mine aș fi spun că aici e Țara Româneasca, dar fii sigur că pe cei care au răspuns corect nu i-a băgat în clip, că le strica lor aberația. Deci, e o întrebare scoasă dintr-un context, ca să ai tu de ce să te râzi sau să te oripilezi…. și să faci clic pe clipul ăla în folosul cuiva. Pricepi ?
  Așa că nu mai mesteca tot ce ți se dă și încearcă să afli dacă nu cumva e o manipulare ceea ce vezi, făcută de unii care vor să se afle în treabă (și care de fapt nu sunt cu mult mai buni decât ăia de care trebuie să râdem).

  În plus, de unde știi tu că proștii din filmuleț îl iubesc pe Ponta ? De unde ai dedus tu asta, în infinita ta inteligență și luciditate ? Și de fapt, dincolo de postările astea, tu ce propunere concretă ai ? Sau nu ai și doar vorbești ?

 4. Din păcate voprba ei ne conduc, vorba lui Moţoc: Proşti dar mulţi măria ta! Pe asat s-a bazat şi Basescu şi Ponta.

 5. Or fi şi din ăştia, dar totuşi nu-s atât de periculoşi precum dobitocii din politică :mrgreen:
  Ce pun ţara la cale, fără să aibă habar de nimic !

 6. Preferi sa iasa Iohannis cu tot sistemul basist(mru, stolojan, blaga, flutur, falca, udrea etc.)? Te stiam anti basescu dar vad ca te au cumparat si pe tine. Nu mai exista un al treilea candidat, dar nu poti sa accepti sa ramana aceiasi jegosi care au bagat tara in ultimul rahat in ultimii 10 ani. Cred ca te a luat si pe tine somnul ca si pe Crinulet.

  • Sa inteleg ca ponta este antibasist ?


2 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Ebola sau febra hemoragică Ebola  se propagă în comunități prin transmitere interumană, ca urmare a contactului direct (piele lezată sau mucoase) cu sângele, organele, secrețiile sau lichidele biologice (urina, […]

 2. […] mai sus m-a speriat. Dacă acum, în campanie sunt aşa slugarnici angajaţi MAI, ce vor face când Victor Ponta va câştiga puterea absolută? Da, absolută pentru că oportuniștii vor fugi la PSD şi aşa […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: