Skip navigation


lehman25

Daca esti imbecil,daca esti pensionar si mai vrei 5%,daca esti bugetar,daca esti in gasca lor si ai diverse avantaje,daca in general nu-ti pasa,voteaza cu micul xerox.Cateva lucruri insa trebuie sa intelegi,pentru imbecilitate,Catena nu te ajuta,pentru pensionari lucrurile par sa devina clare,nu isi vor mai primii banutii, mult timp,nici nu-i prea merita unii,nici nu ne mai pot imprumuta altii,iar din taxe nu iti dau ei nimic,acolo se infrupta smecherii.Nimeni nu iti spune sa votezi Iohannis,stai in pat cu mainile pe langa corp,adu` laude domnului,spune rugaciunile si izbavirea vine,imbecilule !

EI

9 Comments

 1. Basarica – Profund Anti basescu

  Si totusi faceti propaganda pro Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Macovei si toti cei ce sunt in spatele lui Iohannis.

 2. Nu.As fi votat cu 100 de maini Crin Antonescu,din pacate nu a fost sa fie.Insa pe acest derbedeu,il avem la putere de circa 3 ani si doar imbecilii nu pot realiza ce a facut si cam ce are de gand.Pentru mine,conteaza intr-o proportie infima,daca iese xerox sau nemtalau`.Nu-mi mai convine,plec si asta e,pentru restul si aici ma refer in general la tineri sau la cei care au plecat si inca mai spera sa se schimbe ceva pentru a se putea intoarce,lucrurile stau altfel.

 3. Nu votez !

 4. …prietene Lehmann , la partea aia cu se va scimba ceva , da-mi voie sa-ti spun ca ei iesit pe sant , cine e de fapt in spatele nemtalaului gangav ? Hotii cere au facut prapad si care se vor iarasi sus pe cal , sper insa ca de data asta sa-l incalece pe sub burta !

 5. Il avem pe pontac de circa 2 ani si jumatate si eu cel putin m-am lamurit.Chiar nu ma intereseaza ce este in spate,hai sa vedem si ce este in fata.A nu se intelege ca ma incanta prezenta maimutelor portocalii,insa duminica votam pe Maus sau pe Klaus.

  • lasa-i Lehman ca-s total tembelizati de Latrina3 … am creat un monstru in 2012 cu javrele astea de vinduti nemernici de la Cianura3, acum tragem ponoasele

   niste jigodii care s-au vindut pe seminte securistilor din PSD si acum ling cacatul basist de la curul junelui securist ponta

 6. Corect Dan, trist este ca sunt multi si la unii chiar nu te asteptai sa nu inteleaga jocul mizerabil care il face xeroxul.
  Nici faptul ca a disparut Crin nici toate mizeriile pontiste nu au miscat nimic in ei si asta imi spune ca imbecilismul prinde aripi.Asta e.
  O sa-l voteze pe pontac ca el nu fura copii si nici nu pune Ardealul intr-o sacosa!Ce catastrofe bipede !

 7. ma uit la indoctrinatii pontisti de azi si-i vad pe indoctrinatii basisti din 2009. Identici in gindire. Au marja de inertie foarte mare si nu se pot adapta la realitatile ce se invirt mult prea repede pentru ei.
  Pe linga asta axa DIE basescu – ilie sirbu – ioan rus si-a batut joc de poporul asta cel putin din 2004 daca nu chiar mai devreme.

 8. Asta vezi tu si inca cativa,restu`,urla din toti bojocii,HAI FONTA !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: