Skip navigation


lehman25

Acum pare un vis frumos,nu pentru ca foarte posibil a castigat Werner,ci pentru faptul ca o mizerie de om a pierdut totul intr-o singura zi.Spunea acum o saptamana ca doar daca face o greseala majora poate pierde.A facut doua.A umilit romanii din diaspora,iar in ultima zi a parafat un USL mincinos.Pentru astea,in aceasta noapte numara ceva ce se va termina cu maxim 49%.Aroganta,minciuna,sleahta de tarfe cu firea in frunte,cohortele de viermi de pe net,nu l-au putut ajuta in cea mai importanta zi din viata lui mizerabila si acesta e doar inceputul sfarsitului.

pon

6 Comments

  1. “Daciana dragostea mea” … pe sonor de guta cu salam

  2. S-a votat cu ura,insa nu e victoria lui Iohannis,e doar palma primita de la oamenii simpli.O palma ce nu o va uita pana pune mainile pe piept.

    • asta a fost secure nu palma… asta e mort politic pentru toata viata… saptamina viitoare o sa fie JIHAD in psd, ilie sirbu cu ioan rus si sebi ghita versus vanghelie-negoita-mazare-oprisan. Dragnea se duce primul la bulau.

  3. Cred ca jihad-ul incepe in timpul noptii.O sa fie un circ total

  4. Gata, te-ai racorit ? Sau de maine tot cu Ponta o sa strici blogul asta care a scazut la zero, calitativ vorbind ? Anti-basescu, da ? :))

    • Nu-ti place, nu intra.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: