Skip navigation


lehman25

Pentru cine nu are probleme cu intretinerea si in general cu traiul zilnic,momentele traite in acest sfarsit de ianuarie sunt realmente interesante.Boarfa natiei nu se preda,stie cate-n luna si in stele si extinde scandalul in toate directiile.Prima tinta, basistul coldea,un tip care conducea de facto mizeria securista numita sri,dar care avea frana in fata borfetei.Frana pusa atat de imbecil cat si de scriitorul maior !Odata demis maior,coldaciul a pupat repede condorul sasalaului si a deschis masa cu aducerea udrei din strada in cealalta mizerie a statului jegos,asa numita dna!Ghinion,ca sa citam din clasicii in viata,borfeta avea pregatita mapa de evacuare!E de citit cu atentie si de urmarit materialul video,postat pe hotnews.roAstept cu interes,reactia imbecilului si intreb in continuare,legal cine o poate aresta pe baschetbalista de la dna?

P.S.Pentru iubitorii de ponta,azi cretinul a propus sa impoziteze romanii plecati in bejenie, cu cate 10 euroi pe luna.Asta da imbecil !

3 Comments

  1. Fiecare cu faliţii săi!

  2. 🙂

  3. P.S.Pentru iubitorii de ponta,azi cretinul a propus sa impoziteze romanii plecati in bejenie, cu cate 10 euroi pe luna.Asta da imbecil !
    De ce n-o scoate pe măsa pe centura?


2 Trackbacks/Pingbacks

  1. […] cum va promiteam în articolul meu de ieri,  Razboi în Ucraina! Vinovat Banca Rezervelor Federale SUA  pe care l-am […]

  2. […] interviu acordat unui  site de știri maghiar filosoful naționalist rus Aleksandr Dughin a vorbit despre viziunea sa asupra Uniuni […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: