Skip navigation


lehman25

A fost si va ramane pentru mine,cel mai fabulos bugetar aparut dupa marea minciuna din “89 si martore mi-s cerurile ca nu-i suport.Azi si-a anuntat oficial retragerea!La fel de imbecili ca in duminica orbului,l-am pierdut si pe acesta.Alegem prost si traim prost.Ne place sa fim mintiti,ne convine sa tinem in spate 1,2 milioane de bugetari,ne place sa fim calcati in picioare de restul natiilor,suntem o colonie nenorocita si nu miscam un deget.Ce am pierdut,e bun pierdut!Mai jos discursul memorabil al lui Crin de dinaintea plecarii unguentului,iar si mai jos ce ramane dupa plecarea lui Crin si ne place al dracului de mult,linistea,fasolea,micii si berea la pet!Sa auzim macar cum suna linistea de dupa!

4 Comments

  1. Candva ma intrebam cum ar fi aratat Romania AZI, daca in anii ’90 romanii alegeau monarhia. Astazi ma intreb cum ar fi fost daca Romania il avea presedinte pe Crin Antonescu. Un lucru stiu sigur … ROMANIA a pierdut un politician valoros, un orator far’ de cusur. Pacat!

    • Fă un mic efort şi imaginează-ţi cum ar fi arătat România condusă de un Ceauşescu , Să zicem Nicu… Cu concepţiile lui liberale şi cu starea excepţională a economiei româneşti de atunci, mai ales în comparaţie cu cea de azi, fără nici un şfanţ datorie, cu vreo 2 miliarde în conturi şi încă vreo patru de primit !

  2. In 90 era practic imposibil si totodata periculos sa vorbesti de monarhie si avand in vedere ca 85% l-au votat pe iliescu era mai mult decat clar cati imbecili se invarteau prin acest tinut.Nu-l avem azi pe Crin multumita lui Pinnochio care ramane primministru si dovedeste prin asta ca imbecilii din 89 traiesc si mai rau de atat continua sa se impuieze.Mai concret avem si viitorul asigurat.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: