Skip navigation


lehman25

O femeie,absolut oarecare,a facut o depresie.Puternica sustin specialistii.Parerologii sustin ca motivatia a fost decesul ficei acesteia in urma cu doi ani!Nu sunt specialist in depresii,dar doi ani par cam multi la prima vedere.Dupa ce a stat 35 de ore pe marginea unui bloc din capitala si nu din Faurei,femeia si-a dat drumul in gol si bineinteles a murit.Timp de 35 de ore autoritatile, adica bugetarii pe care ii platim,nu au facut nimic.Acum cateva minute am ascultat una din javrele bugetare care a spus ca a fost si el acolo si-a prezentat disponibilitatea sa ajute,a discutat cu celelalte javre si a conchis, A RAMAS SA NE AUZIM!Nu a spus daca auzitul era pentru septembrie sau anul asta candva sau poate la anul.Sunt putine lucruri de spus,e o alta drama pe care maine majoritatea o sa o uitam,iar noi ramanem cu regretul ca aceasta doamna nu se va bucura de un tva mai mic de la 1 si in final ramane macar o intrebare.Daca pe bloc era lidia de la inalta curte,o prindeau colegii ei bugetarii,sau ma chemau pe mine sa-i ascult ultime fraze,inainte de a se intalni cu Caron?

2 Comments

 1. Autoritatile spun altceva si eu i-as crede pe ei, dupa toate explicatiile date inclusiv azi. Tu ai fost acolo si garantezi pentru ce spui, sau doar iti dai cu parerea ? Crezi ca sinucigasii sunt atat de usor de abordat, cand sunt la limita si necooperanti ?
  Si te deranjeaza scaderea TVA-ului, era mai bine daca se marea ? Pe unii dintre voi chiar nu va inteleg, oricum ar fi tot rau e, de-aia nici nu se poate nimic.
  Iar bugetari au toate statele lumii, inclusiv cele mai dezvoltate. Fara bugetari nu prea se poate.

  • Daca crezi autoritatile ai intrat gresit aici!Scaderea tva-ului este doar o poveste,dar o sa simti si tu de la 1 si mai vorbim.
   In ce priveste faptul ca bugetari exista si alte state,nu stiu in cate state ai fost tu,dar in cele in care am fost eu,salariile lor nu erau mai mari decat cele din privat .In plus Romania dupa toate datele este cea mai saraca tara din UE si cu toate acestea avem cacalau maria ta,bugetari de lux,insa daca tu vrei sa-i platesti da-i inainte!
   P.S. Sa nu uit,esti bugetar?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: