Skip navigation


lehman25

Rarinca poti fi chiar tu.De 25 de ani ne conduc niste javre.De 25 de ani le platim acestor javre,salariile,primele,deplasarile,masinile,soferii si multe altele.Una din javre s-a cocotat prin obedienta,pupincurism si nonvaloare in fruntea josnicei curti.Aceasta javra te poate baga oricand la beci,dand un singur telefon.E bugetara suprema nelegata inca.Daca drama acestei femei,nu te misca,nu te umple de manie,ori esti bugetar,ori imbecil.Aici nu discutam de partide,de doctrina,de base,de a lui curva sau de factura de intretinere,vorbim de libertatea noastra care a mai ramas.Oricand o javra ca lidiuta iti poate pune bocancul pe gat.Mutul ramane mut,Crin e la citit,liberalii se pisa pe ei,doar cateva muhaiele de la psd se agita pentru camere,iar noi mucles ca mutu` de la Cotroceni.Pana cand ii mai rabdam?

1000

1001

1002

9 Comments

 1. Ai vom rabda pana cand ….vor dori ei , ce-i dupa noi !? Apropo , cand vei schimba chestia cu , ” Basescu , o parodie de presedinte ” cu….Johanis , o parodie de…. 😉 presedinte sau Johanis…alta parodie , ca sa nu mai zic altfel ?! Nu de alta dar…ce mi-e Baba Rada , ce-mi e Rada Baba ?! Doar ca teutonul este si mut { chestia cu mutu care fute pamantu este inca de actualitate } si tampit { s e vede si fara binoclu ca face calificare la locul d e munca } si pe deasupra ne arata clar si fara echivoc ca { la fel ca si-n cazul lui Basescu } i s e rupe in pais’pce de noi , romani sau sasi de-ai lui .

  • Astepet sa puna mainile pe piept si atunci modificam.

   • SA TE-AUDA DUMNEZEU !!!! Intrebarea care s e impune : CAND VA FI FERICITUL EVENIMENT OARE ???

 2. Io am crezut ca e aceeasi, astea doua seamana in poze. Oricum, sunt doua tzatze ambele, nu poti sa stii ce reglare de conturi a fost intre ele si tu ai pus botu’ la povestea jurnalistica.
  Lehmane, dar nu bagi si tu ceva cu prostul ala din Pascani care s-a suparat pe vecini din cauza gardului si apoi a venit la Bucuresti sa se suie pe macara, pentru impresie artistica ? Ratezi tu bunatate de subiect , despre “valul” de sinucideri din ultimul timp ? Ca s-o zici iar pe aia cu autoritatile care nu intind mana, si nici macar salteaua…. pai nu ? Hai, cu curaj si spirit civic :))

  • Nu stiu povestea celui din Pascani,dar iti promit ca in momentul in care iti gasesti terasa optima,am sa fiu alaturi de tine,pana in momentul in care ne parasesti!Astept un semn.

 3. Păi, cu cine vrei tu s-o dăm jos pe parazita asta ?
  Cu al de Marian sau Pandele ? 😉

  • Atunci sa ramana.

  • Nea Radule….eu m-am cam saturat sa ies in strada impotriva cuiva dintre astia ” de sus ” , am luat suficienta bataie in iarna lui 2012 de la sifonierele alea d e jandarmi scrofulosi la datorie { ca orice jandarm } si consider eu si suficiente amenzi , pentru participarea la mitinguri …neautorizate . Am inaintat plangeri in ” justitie ” dar…au ramas in aer . ” Tulburarea ordinii si linistii publice ” este foarte importanta in statul numit Romania …stat democratic al UE 😦 ! Acum…las pe altii s-o faca iar eu ai voi privi de la mantinela si voi incerca sa -mi dau s eama care-s “acoperiti ” si care nu , asa incat….mergi pe mana lui ” Pandele ” ! No offence onorabile !

 4. Lehman stai usor… e caft intre securisti: doi si-un sfert plus generalii die cu rarinca iar in cealalta tabara o parte din sri cu kovesi.
  blaga si crin s-au aliat cu ilie sirbu si au declarat razboi total contra kovesi, jegosul sova fiind inceputul unei fructoase pretenii
  Toata “rarinca” e caz de scoala la plasat capcane intre securisti…


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: