Skip navigation


lehman25

Cand vad si aud o femeie proasta,dar smechera,care incearca sa ne prosteasca,am un sentiment de infrangere.Unii sustin ca rolul femeii este la cratita,altii sunt de parere ca trebuie sa stea cracanata si gata oricand pentru penetrare,iar altii zic,hai ma ca e loc si in politica pentru ele.Eu nu sunt de parere ca trebuie sa fie si destepte si frumoase si eventual devreme acasa,dar sa vad o femela trepanata care zi de zi este intr-un 69 cu maimutele portocalii,ce topaie imediat la spusele sasalaului,parca imi vine sa cred ca e mai repede muierea lui hoara daca vi-l mai amintiti pe acel imbecil,insa ce mai tura vura,hai sa o auzim pe a lui gorghiu spunand nimic despre un cod pe care stapanii nostrii nu il vor :

2 Comments

  1. Nu-i a lui Hoară ( poate o fi fost şi a lui !), cică acum e cuplată cu Lucian Isar, care după cum se vede e tare-n Cod, ca mâţa-n calendar !
    Păi, dacă nu pot altfel, ce s-au gândit ăştia, care în ţara asta prost făcută, căcaţii fut în loc să pută :
    Ia să ne tragem noi damele să ne putem fjuca cu ele !
    Şi uite aşa, e obligatoriu ca şi-n politică, mai nou, ca şi-n poliţie să li se rezerve locuri din oficiu unor de astea de multiplă folosinţă. Că-s mai ieftine decât gonflabilele şi oricum plătesc contribuabilii ! :mrgreen:

  2. Mai frate dar…”Codul ” este in proportie de peste 70% de sorginte liberala , facut dupa cum au gandit….” marii ganditori economici ” din PNL iar dna. Gorghiu , a fost printre liberalii care atunci , pe vremea cand s e pupau ” in dos …. piata Endependentei ” 😉 cu PSD-istii lui Ponta …au votat acest cod asa cum este fara nici un amendament . Cum dracu de abia acum vede tuta asta ca a votat un Cod Fiscal ce …..” nu-i aplicabil ” , vorba teutonului de la Cotroceni ?! Inca o dovada presupunand ca mai aveam nevoie d e asa ceva asupra faptului ca , Parlamentul Romaniei este plin cacalau { nu …Cacarau 😉 } de neaveniti , de impostori si de tarfe politice !!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: