Skip navigation


lehman25

Ce a fost aseara,acum stim toti.Ce a urmat azi e doar normalitatea,e adevarat impusa din strada.Javrele insa,vor sa se regrupeze.Nu au inteles nimic sau nu le pasa.Sa vina pnl in locul incalzit de psd,inseamna nimic nou.Nu se mai vrea asta.E nevoie de figuri noi,partide noi,de mai putini popi,mai putine servicii,mai putini bugetari si in general de mai putini indivizi ce ne apasa portofelele.Sau mai pe romaneste de un alt sistem,in care cei ce produc plus valoarea sa aiba si decizia.Nu putem sa asistam la venirea unui alt bugetar si aici nu conteaza daca e politruc,procuror,judecator sau o specie asemanatoare,avem nevoie de indivizi din mediul privat care sa gestioneze si daca e posibil sa aiba o viziune.Un mare semn de intrebare sta si deasupra sasalaului,daca nu simte nici el curentul se poate intoarce in targul mama.Avem nevoie de un stat mic,civilizat si deschis catre contribuabili.Insa toate aceste mizerii, pontiste in cazul de fata, puteau fi evitate daca…..sa ne amintim:

10 Comments

 1. Revine Crin Antonescu ?!
  Ar trebui !

  • Daca Crin Antonescu revine, asta inseamna ca trebuie sa renunte la masturbare, si pentru el e cam greu !
   Sau cine stie, poate ca ofiteru’ lui de legatura si de retea, ii ordona sa reintre in misiune ordonata !

   • Asta cu masturbarea e noua!De unde ai aceste informatii intime?

 2. Vise, mon cher.

 3. Eu cred ca ne trebuie un Guvern fara ministrii si o democratie fara partide, iar guvernarea Statului sa se faca din fata Teatrului National . Sa nu se mai faca alegeri pentru ca costa bani iar Armata sa fie desfiintata dracului, ca cine ne ataca ??? Parlamentul sa fie inlocuit cu un fel de soviet cetatenesc care sa se schimbe din 2 in 2 saptamini TOT in fata Teatrului National . Asta DA democratie originala ! 🙂

 4. Inteleg ca-l deplangi pe ponta si pot sa inteleg acest lucru intuind ca esti bugetar.Sfatul meu este sa te reprofilezi.Pe portofelele noastre a celor care contribuim vrand nevrand la bugetul tinutului,numai merge!Ma asteptam ca toti cei care l-ati tot pupat pe ponta de-a lungul celor aproape 4 ani,azi sa va vad legati de gardul sediului rosu.Se pare ca nu v-ati dus!De ce?

  • Intelegi prost, Lehmane. De fapt era vorba de haosul si lipsa de coerenta a idiotilor frumosi si liberi de pe Feisbuc, atita tot. Pe acolo sunt inclusiv aia care tot dau Bac-ul si nu reusesc sa-l ia neam. De aceea sunt someri in plata, adica si ei tot pe buzunarul tau ala gaurit, asa ca nu te mai bucura de existenta lor aiurea. Oamenii care muncesc sau invata nu au timp de strada, iti spun sigur.
   Sigur ca acum o sa ma faci si pe mine bugetar, vei fi din nou in eroare dar nu cred ca asta te impiedica sa aberezi mai departe.

   Si sa nu uit : tot ce se intimpla de doi ani incoace e “meritul” exclusiv al lui Antonescu, cel care dupa ce a avut 70% procent cu USL-ul s.a gindit mai bine si a decis ca de fapt el nu vrea la guvernare, ca cica de pe margine, doar sa dai din clanta in postura de etern candidat ,e mai usor. Asta e adevarul, chiar daca tu continui sa-i deplangi decesul politic binemeritat si care s.a produs exclusiv pe mina lui…. moarta. Numai ca n-a murit doar el, a luat si USL dupa el, bucuria stim noi cui. Ei, istorie…

   • In regula,Crin e de vina!

  • Fara suparare, da’ esti un dobitoc ! 🙂 MARE DOBITOC !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: