Skip navigation


lehman25

Acum cinci ani scriam ca este ultima nostra sansa si injuraturile nu au contenit sa curga.Azi numai stim nimic despre el si ce avem vedem cu totii si ce ce este mai rau,simtim cu totii.Dupa pinochio a venit 3PO si ceata lui.De dragnea,de blaga de goooorghiu ce sa mai zic?O apa si un pamant.Se spune ca in momentul in care pierzi ceva,atunci apreciezi acel ceva,dar atunci cand nu ai apucat sa ai acel ceva,ce sentiment trebuie sa ai?Pentru putinii care au ceva in cap si apreciaza, va rog sa revedeti materialul de acum cinci ani.Pentru imbecili,pontisti,bugetari de lux si alte subspecii,nu am decat un mesaj – MORI MA,Inshallah!

7 Comments

 1. Singurul român adevărat !
  Frumos, deştept şi nepătat !
  Până şi numele îi înnebunea pe trădătorii de neam şi Ţară !
  P.S.
  Ponta şi-a primit o parte din “răsplată” pentru trădarea ordinară !
  Urmează şi restul….

  • @Radu Humor Care….restul ? Basescu zici ca-i cintezoi , Udrea zici ca-i o …silfida , Videanu…merge inainte iar patri …. hotii , isi fac de cap sub ” atenta supraveghere a organelor competente ” deci : Allah Akbar onorabile ! 😦

 2. Nu ma incanta asta,per total am pierdut toti!

  • Iceman25 Nu chiar totul , ne mai ramane …SPERANTA insa , aceasta fiind totusi de genul feminin , este curva ca mai toate femeile 😦 ! Speranta si…Alina Gorghiu onorabile , c-am omis-o din ecuatie 😉 🙂 🙂 .

 3. Tipul a avut grije sa iasa din cloaca , inainte de-a fi mancat d e porci . Problema este ca oamenii , oamenii de rand , vulgul dupa cum al numeste dl. Madalin Voicu , isi pusesera sperante in Antonescu iar el , s-a preocupat doar sa ramana nepatat iar acest simplu fapt , demonstreaza fara tagada ca , in afara logosului , alte calitati pentru a fi LIDER chiar n-avea ! Iceman 25 , ai mare dreptate in ceea ce spui : pana si Radu Banciu a ajuns sa-l aprecieze post factumm pe Crin 😉 .

 4. Nu l-am mai urmarit de mult pe Banciu.

  • @Iceman25 N-ai pierdut nimic stimabile , n-ai pierdut NIMIC daca …..”nu l-ai mai urmarit ” 😉 !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: