Skip navigation


lehman25

A murit Elisabeta Polihroniade!Nu este o stire,nu a candidat,nu a furat,nu era nici ruda cu borcea si nici nu am vazut inmormantarea in direct.Nu e de mirare,sahul e tabu pentru multi si inteles de putini si sincer nu as fii comentat nimic,daca nu auzeam un imbecil spunand ca trait destul (80 ani).Idiotul nu stia ca si javra de iliescu a batut optzeciul si uite ca dracul il tine in viata.Ne batem joc de orice si nu pretuim nimic.Un gand bun pentru doamna sahului romanesc,ce ne-a lasat in sah,sau poate suntem de mult in mat si oricum nu ne intereseaza.In rest asteptam rochile noi ale consoartei de Sibiu si ce caca pelinel!Important e ca borcea e bine!

3 Comments

  1. Am invatat sa joc sah datorita ei si datorita sahului , viata mi-a fost mai placuta uneori . Dumnezeu s-o odihneasca !

  2. Sper sa-ti fie placuta si de acum incolo,nu de alta dar anul asta o sa radem tare,vin doua randuri de alegeri si avem numai spuma de candidati!

  3. Oricum ar fi viata este placuta , important este sa sti cum s-o traiesti . Nu stiu daca a observat cineva chestia asta : atunci cand fierbi ceva , spuma este de regula adunata si aruncata ! Poate ca nu toata aceasta ” spuma ” va fi aruncata anul acesta dar…o mare parte , cred ca nu va mai face parte din ” ciorba ” noastra ! Majoritatea alegatorilor sunt atat de scarbiti de …aceasta ” spuma ” incat , se vor abtine de-a se mai inghesui la urne iar cei ce s e vor prezenta poate ca, vor avea si obraznicia de-a se interesa despre ” alesul lor ” si , inainte de-a vota se vor gandi de doua ori . Nu stiu de ce , dar eu continui sa sper ca , pana la urma romanii s e vor trezi din ” somnul cel de moarte ” si vor reusi sa-si vada si de interesele lor nu doar de ” interesul national ” 😉 .


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: