Skip navigation


Regele Mihai

lehman25

Incepuse bine,chiar foarte bine ziua de 2 martie.Pacaliciul rizea lua incet drumul puscariei,alte doua javre de la servicii,ii calcau pe urme si parea ca planul de bugetari la bahaus se incadra in limitele normale,dar din pacate toate vestile bune sunt insotite si de macar una proasta.Regele nostru,e pe moarte.Anuntul nu spune asta in clar,dar ne iluzionam daca am crede altceva.Oficial s-a retras si avem momentan un custode al coroanei,in persoana printesei Margareta.Ce inseamna asta pentru noi?Nimic in plan concret si nimic din pacate care sa influenteze mizeria politicii dambovitene.Nu l-am prins in “functie”,nu am reusit sa-l impunem intr-o societate indobitocita de colegii javrei iliesciene,nu ne-am bucurat sa-l vedem intors in scaun.Paradoxal,pentru europeni inseamna mai mult decat pentru noi,a schimbat cursul razboiului si azi este singurul sef de stat supravietuitor,al acelei orori.Ma uit la televizor si constat ca deja tuterii il lauda,ca de,da bine pe sticla.Dar poate e mai corect asa,nu am facut niciunul dintre noi mare lucru si meritam sa fim calauziti de aceste javre.Traiasca Regele!

3 Comments

 1. Majestatea Sa tocmai a inplinit 94 de ani deci , cred ca nici domnia sa nu mai are asteptari sau cine stie ce pretentii de la viata . Mai important decat asta insa , mi-a parut postarea pe pagina personala de facebook , a actualei parodii de presedinte , in care acesta din urma isi exprima ….ingrijorarea vis a vis d e starea de sanatate a Regelui . Oare poate fi cineva mai mitocan decat sasalaul asta ? Mai ticalos da , si am vazut si comunicatul lui Ion Iliescu . Vipera aia bolsevica , a avut cel putin bunul simt de-asi transmite ” ingrijorarile referitoare la sanatatea Majestatii Sale ” , prin scrisoare publica spre deosebire de teuton . Ion Iliescu este ” ingrijorat ” cu privire la starea de sanatate a unui Rege ce are deja 94 de ani si pe care l-a alergat cu Militia si l-a dat afara din tara in shuturi in ’90 ca pe ultimul derbedeu …. DRACU’ L-O CREDE , CA EU UNUL , NU !!! Apropo Iliescu…cati ani are ? Asta nu se imbolnaveste chiar de nimic 😦 ???

 2. Țin să reamintesc publicului cititor două aspecte :
  1. Iliescu a fost mitocan cu Regele in anii ”90, asa este. Dar ulterior situatia s-a schimbat, daca nu ma insel si-a cerut si scuze in mod public candva, dar oricum a avut loc o reabilitare intre cei doi, ba chiar si unele intalniri, discutii si strangeri de mana. Adica un conflict demult transat si incheiat, daca vrem sa ne reamintim. Ca poate nu vrem toti.

  2. Scursura umana numita traian basescu, mult mai recent (adica prin 2011 cred) , a avut cunoscuta-i atitudine infecta, bolsevic-acuzatoare si defaimatoare fata de Rege, cu larga aprobare a unei mari părti din presa si in aplauzele si ovatiile feisbuchiste de rigoare. Multe si libidinoase, cum altfel sa fia basismele, in general ?

  Dar spre deosebire de infamul Iliescu, jigodia turbata si infecta numita basescu traian nu si-a luat niciodata inapoi dejectiile verbale si minciunile la adresa Regelui. Si nici nu-si va cere vreodata scuze, pentru ca obrazul lui gros de salahor transpirat nu-i permite, asa incat e mai mult ca sigur ca o reabilitare, ca intre doi domni, nu va mai avea loc intre basau si Rege.

  Nu ca ar mai conta, dar vad ca deja s-a pornit morisca jelaniei si campion de periat si lins e marele post basist Pro-tv, care repeta iar si iar fazele din anii 90, cu mila si consideratie fata de Rege si profund acuzator fata de Iliescu. De aceea am reamintit un pic istoria, ca mereu cea recenta e omisa, in goana dupa rascolit rahaturi vechi…..

  Deci, basescu traian, daca ajungi sa citesti pe aici, jivina ticaloasa ce esti, du-te si cere-i scuze Majestatii Sale, ca el e un OM iar tu esti un limbric, in tara limbricilor….. ai auzit, basescu traian ?! Cat mai ai ocazia, jigodie ce esti… dupa care dracu sa te ia, asa, in general vorbind :))

  P.S. Faptul ca se va elimina istoria ca materie din programa scolara e mai mult decat un demers onest. Oricum, istoria actuala se modifica in cursul aceleiasi generatii fara nicio jena, adica fapte și intamplari traite de mine azi sunt consemnate peste 6 luni in asa hal de modificate (dupa cum vin instructiunile in plic de afara, din toate zarile), ca ce sens mai are sa sustin eu ca ceva e putred in relatari ?
  ”Cronicarii” moderni vor fabrica istoria dupa nevoi si interese, periodic, iar generatiile viitoare oricum vor avea probabil cu totul alte preocupari fata de ce reprezinta acum interesul nostru pentru latura asta a cunoasterii.

  • Băsescu l-a recunoscut ca rege pe infractorul actualmente cercetat de DNA şi auto-intitulat PAul – prinţ de România, susţinut şi el de undeva din afară, în demersurile lui de a revendica mari averi în ţara asta. Deci Băsescu a tras spre un gunoi ca el, infractor ca el, tupeist ca el… şi era normal să-i stea în gât regele Mihai şi să încerce să îl treacă pe plan secundar. Nu i-a mers, dar tot s-a răcorit că a mai jignit pe cineva şi e nemulţumit o parte a oponenţilor lui. Adică meschinăriile lui obişnuite.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: